6 legjobb alternatíva WhatsApp (+ szavazás)

A múlt héten vált ismertté, hogy a WhatsApp hírnök megvásárolta a Facebookot 16 milliárd dollárért. Zuckerberg számára ez egy nagyon nyereséges vásárlás. De sok felhasználó, különösen miután a múlt hét második felében a WhatsApp hosszú gondjait követően felmerült a kérdés: mi a legnépszerűbb alternatíva a népszerű hírnök számára? Ha Ön is jó helyettesítőt keres a WhatsApp számára – ez az anyag az Ön számára.

Telegram (áttekintés)

Telegram – a VKontakte, Pavel Durova szociális háló alapítójának új projektje példátlan új felhasználókat érkezett a WhatsApp gondjai során – 100 ember másodpercenként. Az elmúlt 4 nap során a Telegram 9 millió új felhasználót vonzott, az alkalmazás több tucat országban lett a leginkább letöltve. Ez a hírnök magas adatbiztonság, kényelmes interfész és stabil működés jellemzi.

Viber (felülvizsgálat)

A közelmúltban sok ember számára a Viber máris teljes értékű helyettesítővé vált a WhatsApp számára. Az egyszerű regisztráció, az ingyenes hívások és az üzenetek cseréje (beleértve a csoportos csevegőszobákat is), és természetesen – matricák, amelyek nélkülük ezt az alkalmazást “mastehavnym” -nak tekinti sok iPhone felhasználó számára.

Google Hangouts (Tallózás)

A Messenger a Google számára. Hangouts Az iOS, az Android és a Google+ webes verzióján érhető el, ami az egyik legnépszerűbb kommunikációs szolgáltatás. Ezenkívül az alkalmazás lehetővé teszi, hogy akár 9 főig ingyenes videohívásokat szervezzen, és tárolja a levelezés teljes történetét.

WeChat

A Viber egyik legfontosabb versenytársa, a WeChat szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ne csak szöveges üzeneteket és hanghívásokat küldjenek, hanem kiváló minőségű videohívásokat is készítsenek.

LINE

Az iskolás gyermekek körében népszerű LINE szolgáltatás nemcsak a szöveges, hangos és videohívásokat használó felhasználók közötti kommunikációt teszi lehetővé, hanem lehetővé teszi, hogy megoszthassa gondolatait és fényképeit a barátaival a közösségi hálózaton keresztül. Hatalmas készlet matricákkal és magas színvonalú kommunikációval.

Skype

Az online kommunikáció valódi “veteránja”, a Skype szolgáltatás, nem igényel különleges képviseletet. A nagyszámú versenytárs ellenére a Skype továbbra is rendkívül népszerű. Szöveges üzenetek, hanghívások, videohívások – ez a kombináció először itt jelent meg.

***

És mely alkalmazás szerint a legjobb alternatíva a WhatsApp-nak? Vegyen részt a felmérésünkben és ossza meg véleményét a megjegyzésekben!

[polldaddy poll = 7825697]

  9 Linux disztribúciók, amelyek életre keltik a régi számítógépet

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top