Hogyan szerezhető meg a licencelt Windows 10 ingyen mindenki számára

Azon felhasználók számára, akik keveset tudatában vannak a Windows 10 legfrissebb híreiről, emlékezzenek arra, hogy kimenete várhatóan július 29-én tart. A Microsoft elmondta, hogy a Windows 7 és a Windows 8.1 licencelt verziójának tulajdonosai ingyenesen telepíthetik. De a számos tulajdonos a kalóz példányok szerint a Microsoft, hogy aktiválja a Windows 10 nem.

Június 19-én azonban a Windows Insider program vezetője, Gabriel Aul közzétett egy blog bejegyzést az operációs rendszer tesztelésének változásairól. Többek között azt írta, hogy minden olyan felhasználó, aki részt vesz a Windows Insider programban, és rendelkezik egy Microsoft-fiókkal, képes lesz a Windows 10 ingyenes licencelt verziójára.

Ha a tesztösszetevőt a Insider Preview programban használja, és az MSA-fiókhoz (Microsoft-fiókhoz) kapcsolódik, amelyet a tesztprogrammal való regisztráláskor használt, akkor a Windows 10 végleges verzióját ingyen aktiválhatja. A végleges kiadás telepítése és aktiválása után később elvégezheti a rendszer tiszta telepítését, ha a semmiből szeretné kezdeni.

Gabriel Aul

Mit jelent ez, és milyen lépéseket kell tennie, ha ingyenes Windows 10-et akarsz kapni, de nem büszkélkedhet Windows licencelt példányával?

  1. Ha még nem tette meg, hozzon létre egy Microsoft-fiókot. Meg tudod csinálni itt.
  2. Jelentkezzen be a Windows Insider Preview programba itt. Ehhez használja a korábban létrehozott Microsoft-fiókot.
  3. Töltse le a Windows 10 Insider Preview szolgáltatást ezen az oldalon. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Windows 10 tesztkészletek letöltési ideje valószínűleg csak a végleges verzió kiadási dátumára korlátozódik. Szóval siess!
  4. A rendszer telepítésekor és előkonfigurálásakor ügyeljen arra, hogy a Windows Insider rendszerrel történő regisztráció során használt Microsoft-fiókot használja. Szükséges, hogy fiókjához hozzárendelhessünk egy licencet a Windows 10 rendszerhez, amely július 29-én vagy később lehetővé fogja tenni a rendszer végleges verziójának aktiválását. Vegye figyelembe, hogy a hardverhez is kötődik, így a Windows 10 több példányát nem tudja telepíteni különböző számítógépekre.

  Windows 10 gyorsbillentyűk, amelyekről tudnia kell

Ezután csak a Windows 10 Insider Preview-et kell használnia, várjon július 29-én, és reméljük, hogy a Microsoft nem változtat semmit az operációs rendszer terjesztési politikájában.

És telepítené a Windows 10 rendszert, ha tényleg teljesen ingyen kapja meg?

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤