3 olyan program, amely segít megérteni, mi a forgalmas hely a merevlemezen

A modern merevlemezek mérete terabájtos, de a szabad helyük még mindig eltűnik valahol. És ha van egy nagysebességű, de sokkal kevésbé tágas, szilárdtest-meghajtó, akkor a helyzet elég katasztrofális lehet.

Ezzel a három programmal vizuálisan felmérheti, hogy mennyi hely van a lemezen, és hogy mekkora hely van a lemezen.

1. CCleaner

merevlemez-terület: CCleaner

A Windows legelterjedtebb tisztítója az arzenáljában különleges eszköz a nagy fájlok keresésére. A “Szolgáltatás” szakaszban található és “Lemezelemzés”.

A lemezterület használatát egy kördiagram mutatja, amely megmutatja a fájlok – képek, dokumentumok, videofájlok közötti megosztást. Az alábbiakban egy táblázat található, amely tartalmazza az egyes típusok adatait.

Letöltés CCleaner →

2. WinDirStat

helyezze a merevlemezre: WinDirStat

A merevlemez teljességének megkezdése és előzetes értékelése után a WinDirStat teljes állapotfelmérést ad. Különböző négyzetekből áll, amelyek mérete megfelel a fájl méretének és a színnek a típusához. Minden elemre kattintva tudod megismerni a lemez pontos méretét és helyét. Az eszköztár gombjaival törölheti bármely fájlt, vagy megtekintheti azt a fájlkezelőben.

Töltse le a WinDirStat →

3. SpaceSniffer

merevlemez-terület: SpaceSniffer

A SpaceSniffer a CCleaner és a WinDirStat kiváló alternatívája. Ez az ingyenes alkalmazás lemezmegjelölési térképet mutat, hasonlóan az előző segédprogramhoz. Itt azonban könnyedén beállíthatja a megtekintési mélységet és a megjelenített részletek számát. Ez lehetővé teszi, hogy először tekintse meg a legnagyobb könyvtárakat, majd merüljön mélyebben a fájlrendszer mélységébe, amíg el nem éri a legkisebb fájlokat.

Letöltés SpaceSniffer →

  A Windows Intéző 10 olyan funkciója, amely megváltoztatja az életed

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤