Sådan bruger du Instagram Stories: en udtømmende guide

fundament

Oprettelse af en historie

For at fortsætte med offentliggørelsen af ​​historier skal du glide fingeren fra venstre til højre på skærmen på Instagram-hjemmesiden (hvor du læser båndet). For at tage et billede eller skyde en video, skal du klikke på cirklen nederst på skærmen og nedad kan du åbne vinduet medievalg fra dit bibliotek. Der er en anden måde at oprette en historie på: Vælg fanen på din konto (hvor dine billeder vises) og klik på + ved siden af ​​profilbilledet.

Optagelsestilstande

Instagram Stories understøtter fem optagelsestilstande.

  • Live-udsendelse. Hvis du vælger denne tilstand, kan du sende fra kameraet på din smartphone. Efter udsendelsen kan du dele videoen med Instagram.
  • Normal tilstand. Hurtig tryk gør et billede, lang tryk fjerner en video.
  • Boomerang. “Boomerangs” er korte, loopede animationer. Denne tilstand er egnet til optagelse af dynamisk video.
  • Skriv tilbage. Med denne tilstand kan du optage en video i omvendt format.
  • Gratis hænder. I denne tilstand starter hurtig tryk på 15 sekunders optagelse, og du behøver ikke holde nede optageknappen.

filtre

Valget af filtre i Instagram Stories er lille, men det er som regel nok. Du kan ændre filtre ved at bytte til venstre eller højre.

Understøttede billeder og videoer format

Billeder og videoer i Instagram Stories – vertikal. Horisontale mediefiler beskæres under import. For at vælge det ønskede område af billedet til offentliggørelse i historien, kan du bruge trimningsrammen i standardfotoeditoren. Videoens maksimale varighed er 15 sekunder. Husk at en længere video vil blive reduceret, når du importerer. Hent til historien kan du kun de billeder og videoer, der blev skudt i de sidste 24 timer.

masker

En anden lånende Instagram Stories fra Snapchat. For at gå til maskerne skal du trykke på ikonet til højre for kameraændringsikonet.

Klistermærker

For at vedhæfte et klistermærke til historien skal du klikke på det tilsvarende ikon efter optagelse eller blot trække fingeren op på skærmen.

Geo, temperatur og klistermærker

I den første linje på klistermærkeudvælgelsesskærmen kan du vælge at tilføje til geodatas historie, den aktuelle temperatur på det sted, hvor du er, og tidspunktet for offentliggørelsen.

  Hvordan kan jeg vide, om en Google-konto er kompromitteret?

Tilføjelse af Selfie til historien

På den næste linje på skærmbilledet til klistermærke er der et ikon med kameraet. Valget af dette klistermærke giver dig mulighed for at lave selfi og integrere det i historien. Og billedets grænser kan være både sløret og understrege den hvide ramme. Ved hjælp af denne funktion kan du oprette sjove collager eller udtrykke din mening om det, der er afbildet i historien, ved hjælp af en glædelig eller fordømmende grimasse.

Skift klistermærkerens størrelse

For at gøre klistermærket større eller mindre, brug to fingre. Vælg “klistermærket”, tag fingrene til at reducere det eller fortynd det for at forstørre det.

Vedhæft et klistermærke til et videoelement

Vælg et af klistermærkerne, klik på det og hold fingeren i et par sekunder. Tidsskyderen vises før dig. Vælg det andet med det element, som du vil vedhæfte klistermærket på, angiv den ønskede placering og størrelse på “klistermærket” og klik på “Vedhæft”. Nu er klistermærket fastgjort til det valgte videobjekt.

Tilføj en hashtag

Hvis du vil tildele en hashtag-historie, kan du bruge oprettelsen af ​​en etiket i teksten, men det er lettere at vælge det relevante klistermærke. Tryk på den vil ændre stilen til visning af hashtag. Når dine venner ser etiketten, vil de kunne klikke på et klik på de publikationer, der er markeret med samme tag.

Hurtigt valg af klistermærker

For ikke at rulle skærmen hver gang for at søge efter dit yndlingsmærkat, skal du glide fingeren til højre, når du vælger det. Før du åbner en liste over nyligt brugte “klistermærker”. Der er en separat gruppe af klistermærker, der er specielt velegnede til portrætter. For at gå til dem skal du svinge til venstre.

Fjernelse af klistermærker

For at slette et tilfældigt tilføjet klistermærke skal du klikke på det og holde fingeren. Nederst på skærmen vil der være et ikon af skraldespanden, der og du skal flytte et ekstra “klistermærke”.

  7 bedste Mac-applikationer til billedredigering

tegning

For at gå til tegningen skal du klikke på det tilsvarende ikon mellem klistermærket og tekstikoner i historikedigeringsvinduet.

Typer af børster

Brugeren har fire børster.

  • Almindelig børste. Den samme grundlæggende børste fra enhver grafisk editor.
  • Markøren. Det adskiller sig i form af børsten og graden af ​​gennemsigtighed.
  • Pensel med neon slagtilfælde. Det ligner en almindelig børste, men med et valg af slagfarve. Hovedfarven forbliver hvid.
  • Børste med en regnbue. En børste – syv farver.

Du kan også vælge en viskelæder.

Børste størrelse

Børstens størrelse justeres ved hjælp af en speciel skyder, der åbnes ved at klikke på ikonet med tre prikker nederst til venstre på skærmen.

Farvevalg

Ved tegning er der også et udvalg af penselfarver til rådighed: de er placeret i bunden. Flytning mellem de tre standardpaletter kan svinge til venstre eller højre. For at vælge din farve skal du holde fingeren på en af ​​cirklerne.

udfylde

For at udfylde rammepladsen med en farve, vælg børsten, tryk og hold fingeren overalt på skærmen. Efter påfyldning kan du åbne en del af et foto eller en video med viskelæderet.

tekst

For at begynde at skrive, vælg ikonet “Aa” til højre for tegningsikonet.

Styles and alignment

For at justere farve og størrelse på teksten skal du udføre de samme handlinger som ved tegning med en pensel. Skriftens omfang kan også ændres ved hjælp af to fingre.

I øverste venstre hjørne vises en knap med indrykningsindstilling ved indtastning. Du kan placere påskriften til venstre, til højre eller i midten. Den anden funktionsknap, når du skriver, er bogstavet A i boksen. Ved at klikke på det, kan du skifte mellem de tre stilarter, der viser indskriften.

3D tekst effekten

For at give teksten effekten af ​​lydstyrke, lav to identiske påskrifter, men i forskellige farver. Arranger dem næsten på hinanden, med et lille skift: du får 3D-tekst.

  Sådan genereres en QR-kode og hvordan man læser den

Bruger tag

For at markere en bruger i deres historie, skriv @ symbolet, når du opretter etiketten. Begynd at skrive et kaldenavn, og Instagram vil tilbyde muligheder blandt dine venner. Ca. samme måde som du kan vedhæfte hashtags: brug # symbolet for dette.

andre

Bevare historier

Klik på de tre prikker i øverste højre hjørne, når du er i din Instagram-profil. For at holde dine historier automatisk, skal du gå til historikindstillingerne og flytte skyderen “Gem offentliggjorte billeder” til den aktive position.

Tilføjelse af musik til Instagram Stories

Funktionen med at tilføje musikalsk akkompagnement til videoen i Instagram Stories mangler. Men der er stadig en måde at tilføje lyd til historien. Mange kan bemærke, at musikken, der afspilles på din smartphone, ikke afbrydes, når du ser andre folks historier. Det samme virker, når du opretter en video: Indsæt kun sangen i streamingtjenesten eller, for eksempel, i det sociale netværk “VKontakte” og start med at skyde historien.

Rotér video

Undgå at afskære kanterne af videoen, når du publicerer den i historien. Du kan bruge specielle applikationer, der roterer videoen 90 grader.

Offentliggørelse i historien om gamle billeder og videoer

Hvis du er forsinket med publikationen og 24 timer fra øjeblikket for optagelsen allerede er gået, vil uploade et foto eller en video hjælpe et lille trick. Bare send de nødvendige billeder eller videoer til dig selv i WhatsApp og gem. Der er en nemmere måde – ved hjælp af specielle applikationer.

Udgiv lange videoer

Hvis du vil uploade videoer, der er længere end 15 sekunder i historien, skal du bruge et videoredigeringsprogram. Du kan slette nogle segmenter, opdele film i flere dele eller øge hastigheden. For brugere af iOS-enheder tilbyder App Store et program, der automatisk deler en lang video i flere 15 sekunders segmenter.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top