3 måder at hurtigt rengøre granater uden sprøjt

1. En smuk måde

Denne metode giver dig mulighed for at få den smukkeste frugt, som ikke er pinligt og gæster indsender.

Skær forsigtigt skrællen ovenfra, forsøger ikke at røre kornene. Du kan lave et cirkulært snit og fjerne “hætten” eller klippe ud “kronen”, og fjern derefter overflødig belægning med dine hænder.

En smuk måde at rengøre granat på

Skær skrællen langs de hvide skillevægge fra top til bund.

Sådan skræl granatæble: Skær skrællen langs de hvide skillevægge fra top til bund

Åbn langsomt granaten.

Sådan rydder du en granat: Åbn langsomt granaten

Derefter skal kornene udvindes fra granatæble med fingre. Hvis du har brug for en smuk version af frugt til at tjene på festbordet, skal du fjerne de hvide skillevægge og jævnt åbne “kronbladene” til enden.

Renset ved denne metode er granat egnet til fremstilling af frugtbuketter. I dette tilfælde er det nødvendigt ikke kun at overvåge graden af ​​åbning af frugtlobulaerne, men også at tænke over, hvad man skal gøre med skræl for at være smuk. For eksempel kan du klippe det med stænger.

Sådan rengøres en granat

2. “Impact” -metoden

Denne metode sparer dig ikke for at sprøjte helt, men med den rette færdighed kan du lokalisere dem i en skål. En “shock” -metode kan hurtigt få korn til salat, dekorere retter eller spise en ske.

Skær granatæble i halvdelen.

Sådan rengøres en granat: Skær granatæble i halvdelen

Tag en del skræl op. Hold frugten over en skål, tryk på den med en ske eller spatel, indtil alle korn er i bunden af ​​skålen. Den lavere din hånd med en granat, desto mindre sandsynligt er det, at saften vil falde på bordet.

Sådan rengøres en granatæble: Tag en del af skrælningen op

3. Undervands måde

Denne metode giver dig mulighed for at få hele granatæblefrø og ikke pletter køkkenet, men tiden vil tage lidt mere end de to foregående.

Fjern “granen” af granaten, som i den første metode. Hæld vand i en dyb skål. Dyp frugt ind i det og knæk det i halv eller i flere stykker. For nemheds skyld er det muligt at lave langsgående snit på huden. Derefter demonterer granaten under vandet på kornene.

Sådan rengøres en granatæble: Demonter granatæble under vand på korn

Der er to måder at fuldføre proceduren på. Enten kom ud af vandet kom der skiver af septum og skræl, og derefter spænd væsken. Enten springe indholdet af skålen gennem en kolander, og derefter slippe af med affaldet.

Hvis du nærmer dig sagen med en fantasi, kan denne måde at rense en granatæble blive en ægte kunst.

Og hvordan renser du granatæble?

Læs også:

  • 10 køkkenlukker til hver dag →
  • Sådan vasker du frugt og grøntsager →
  • 20 uventede ting at sætte i opvaskemaskinen →