Sådan laver du ragged jeans: trin for trin instruktion

Trin 1. Forbered alt, hvad du har brug for

  1. Gamle jeans. Blå, sort eller blå – det er ligegyldigt. Det vigtigste er, at de sidder godt på dig. Fremragende fit klassikere og kærester, men med stilarter som tynde skal være mere forsigtige. Hvis buksen tæt omgiver låret, er der risiko for, at den syede hud falder ud gennem slidserne.
  2. Kridt, rest eller markør. Det vil være nødvendigt at markere fremtidige huller.
  3. Skarpe saks eller skrivekniv. Det er mere bekvemt at lave store snit med skræddersyet saks og små med manicure. Så kokken begge. Du kan også lave huller med en kontorkniv – til hvem det er mere bekvemt.
  4. Pincet og nåle eller stopnåle. Pincettene vil være forpligtet til at trække unødvendige tråde fra stoffet og nålen eller nålen – for at gøre frynsen omkring kanterne.
  5. Pimpsten, sandpapir og blegemiddel. Med deres hjælp kan du give jeans et mere flot udseende.
  6. Træ skærebræt eller pap. Med dem bliver det mere bekvemt at skære og tørre hullerne, fordi du ikke kan være bange for at beskadige buksernes underdel.

Tilpasning kræver kreativ tilgang, tålmodighed og tid. Første gang en jeans remake kan tage dig et par timer, men resultatet er det værd.

Trin 2. Lav markeringen

Kaotiske huller kan føre til, at sagen vil være i skraldespanden. For eksempel må du ikke lave huller for tæt på bæltet. Sådanne slidser er kun tilladte, hvis pejslommer er en del af det kreative design.

Før du tager saks på, skal du sætte dine jeans og tegne, hvor hullerne og gnidene vil blive placeret.

  3 måder at hurtigt rengøre granater uden sprøjt

Sådan laver du ragged jeans: lav en markering
pinterest.com

For at gætte sikkert, find billeder af ragged jeans af din stil. Vælg den mest succesfulde, efter din mening, placering og handle analogt.

Sådan laver du ragged jeans: Vælg et billede
brako.com

Trin 3. Lav huller

For at få et langt tværgående hul på knæet, skal man skære med en kontorkniv og lægge et bord under kluden.

Hvis de markerede huller er større, skal du ikke kun klippe dem, men også trække trådene ud. Denim stof svarer til et gitter: hvide vandrette tråde spidset med blå lodrette tråde. Din opgave er at slippe af med sidstnævnte og ikke at skade den førstnævnte.

Saks eller kontorkniv laver flere vandrette hak i hvert markeret område, så afstanden mellem dem er 1-2 cm.

Så den mest omhyggelige. Tag pincetten og tegn dem de lodrette blå tråde. For at arbejde var det lettere at gnide det ønskede område med en pimpsten.

Sådan laver du ragged jeans: Træk lodrette tråde ud
apairandasparediy.com

Måske vil processen først være langsom, men efter et stykke tid vil de blå tråde blive smidige og som følge heraf vil du kun have hvide.

At ældge hullerne, opløse kanterne let med en strikkepind eller simpelthen gnide dem med en pimpsten.

Trin 4. Endnu flere gamle jeans og dekorere dem

Vask og tør dine jeans som normalt. Hvis modellen ikke er nok gnides og du vil have mere vintage, skal du behandle de ønskede områder med en bomuldsskive dyppet i en flydende blegemiddel.

Skub derefter en plade eller pap i benet og gnid stoffet med et sandpapir. Jo tyndere jeans, jo mindre er kornets størrelse på papiret.

Du kan også dekorere dine jeans. For eksempel kan et af hullerne sys med blonder, fastgøres til ledige steder eller lim kantene på hullerne med strass.

  Sådan roteres videoer på en smartphone, tablet eller computer

Læs også:

  • Tips til pleje af jeans fra vicepræsident for design til Levi’s →
  • Sådan redder du på tøj uden at forstyrre stilen →
  • Sådan klæder du billige ting og ser hele vejen →
  • Hvordan bringes klædeskabet i orden, hvis du igen ikke har noget at bære →

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤