Manden ovenfra: 19 bedste udgør for sex

Missionær stilling

Den klassiske mulighed er naturligvis missionærpositionen. Men det er muligt at diversificere. For eksempel kan en kvinde til mere akut fornemmelse hænge lidt ud af sengen. En mand i dette tilfælde skal holde fast partner.

Mand ovenfra: Missionærstilling
badgirlsbible.com

Også en kvinde kan ændre positionen af ​​benene og dermed regulere dybden af ​​indtrængen.

Forskellen mellem disse stillinger og de tidligere er, at manden rejser sig lidt og holder sin vægt på hænderne. Et større antal støttepunkter hjælper med at fremskynde rytmen, og dette er et oplagt plus.

Placeringen af ​​partnerens ben er forskelligt: ​​hun kan løfte og bøje dem i skødet, pakke hendes krop rundt om partneren eller kaste dem rundt om halsen.

Teknik for coital alignment

En anden variation på missionærstillingen, men denne gang for at styrke klitoris stimulering. Partneren stiger lidt højere, så at bunden af ​​penis ligger på klitoris hoved, og så begynder glidende bevægelser op og ned. Partneren har til opgave at tilpasse sig til rytmen og løfte bækkenet.

Sex udgør mennesket ovenfra
badgirlsbible.com

Omvendt missionærstilling

Denne krop ser lidt underligt ud, men det er faktisk en almindelig missionærstilling, lige modsat. I sådanne og lignende stiller ikke hastigheder for hurtigt, ellers kan kærlighedens handling ende med traume.

Sex udgør mennesket ovenfra
badgirlsbible.com

cowboy

Og det er den mandlige version af rytteren. På grund af det faktum, at partnerens ben er reduceret, stiger friktion og stimulering. Sandt nok skal dyb penetration glemmes.

Sex udgør mand fra oven: Cowboy
badgirlsbible.com

bag

A-la positioner af doggy stil indebærer normalt ikke en tæt kontakt. Men de kan være ret intime, hvis partnerne lyver eller halvløgende.

En anden mulighed – en kvinde ligger på hendes side, og en mand kommer ind i det bagfra.

  10 enkle grøntsagssupper, der ikke er ringere end kød

Sex udgør mennesket ovenfra
badgirlsbible.com

Men denne position er tættere på den traditionelle knæ-albue, med den eneste forskel at partneren er i halvcirkel. Du kan ikke kalde denne position behageligt, men hvorfor ikke prøve for en ændring?

Sex udgør mennesket ovenfra
badgirlsbible.com

saks

Betydningen af ​​sådanne udsigter er at ændre penisens stilling under penetration, hvilket kan medføre i det mindste usædvanlige fornemmelser. Partneren kan sidde på sit skød eller ligge ned.

Nedrivning hammer

Og endelig udgør den, som helt sikkert frygter alle kirurger. En mand i denne position spiller mere end en dominerende rolle. Ikke desto mindre skal han være forsigtig med ikke at skade partnerens hals.

Køn udgør mand fra toppen: Nedrivning hammer
badgirlsbible.com

Varianten af ​​mindre traumatisk stilling for en kvinde er en jackhammer tværtimod. Partner, og her er det nødvendigt at forblive krydret: Sådanne poser kan være farlige for mænd.

Sex udgør mand fra oven: Nedrivning hammer tværtimod
badgirlsbible.com

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top