Sexlegetøj: Hvorfor har du brug for dem og hvordan man vælger dem

Hvorfor prøv sexlegetøj?

“Alt skal være naturligt,” siger nogle. “Men hvad er pointen i naturen uden orgasme,” andre vil gøre indsigelse mod. Så den første grund er banal: fornøjelse. Dette gælder især kvinder, der har svært ved at opnå orgasme uden stærk klitoris stimulation og mænd, der er tilbøjelige til at komme til målstregen for hurtigt.

Den anden grund er heller ikke meget original. Sexlegetøj gør en forskel i livet for mennesker uden et par. Selvfølgelig vil de ikke være i stand til helt at erstatte en levende person (selvom sexrobotproducenter arbejder i denne retning), men den grå daglige rutine vil helt klart lyse op.

Det samme gælder for folk der har været i et forhold i lang tid. En lille variation i sex vil kun opdatere foreningen.

Jeg bruger analogien med dessert. Det er ikke nødvendigt at bestille det i en restaurant. Men hvis du gør det, bliver middagen endnu mere smagfuldt. Det er det samme med sexlegetøj.

Ava Cadell (Ava Cadell), amerikansk sexolog, forelæser og forfatter af syv bøger om sex og relationer

I sidste ende kan selv køb af sexlegetøj blive til et lille eventyr. Forudsat at for dette vil du gå sammen ikke til specialiserede steder, men til butikken for voksne. Nå, hvis det ikke er en rutine for dit par.

Hvordan man vælger sexlegetøj

Nybegynderen kan blive forvirret i sexlegetøj. Derfor er den optimale løsning til start at bestemme hvilken zone og hvilken type stimulering du er mest interesseret i, og vælg den mest enkle model. Skynd dig med køb af en multifunktionel og dyr enhed, du risikerer at spilde penge. Start med det grundlæggende. Herefter bliver det klart, hvor du skal gå videre, og om du overhovedet har brug for det.

Et godt tip vil også være feedback fra brugerne. De vil hjælpe dig med at få en bedre ide om det fremtidige køb.

For dem der vil teste så mange enheder som muligt – råd: start med billige produkter. I lang tid er de ikke gode, men de viser klart hvad der er. Derefter kan du vælge en bedre model.

materialer

Det antages, at det bedste er enheder fremstillet af ikke-porøse materialer: silikone, glas og rustfrit stål. Deres struktur tillader ikke bakterier at trænge ind i. For ejere betyder det let vedligeholdelse, sikkerhed og lang drift.

ABS plast, termoplastisk elastomer (TPE) og termoplastisk gummi (TPR) er generelt hypoallergen og sikker. Men de er relateret til porøse materialer, så brug for mere forsigtighed og forsigtighed ved brug.

Den største fare er produkter fremstillet af PVC, gelé og vinyl, som kan indeholde skadelige for kroppens kemikalier (phthalater og andre).

Latex er også et kontroversielt materiale. Det kan forårsage allergier, har en ubehagelig lugt og er desuden ikke meget holdbar.

Sådan tilføjes legetøj til et pars seksuelle liv

Vi skrev allerede om, hvordan vi fortæller en partner om deres ønske. Men for sexlegetøj er der nogle få regler.

For det første diskutere med partneren muligheden for at bruge sådanne enheder. Vær taktfuld, at han ikke har mistanke om, at du er voldsomt utilfreds med dit sexliv.

Før du går ind i enheden til et fælles spil, test det selv. Mislykket første indtryk kan i lang tid fraråde ønsket om at prøve igen.

Under alle omstændigheder skal du begynde at bruge legetøjet bedre forsigtigt og forsigtigt. I starten er det især vigtigt at have feedback for at finde den bedste måde at bruge den på.

Hvis du har været fan af legetøj i lang tid og vil introducere en ny partner til dem, skal du vælge det rigtige tidspunkt for dette møde. Ved den første seksuelle kontakt er det bedre ikke at bevæge sig med en sådan besked: nye indtryk er nok. Men det er heller ikke for meget at forsinke, ellers kan du få indtryk af, at du holder en skamfuld hemmelighed.

forholdsregler

  1. Læs vejledningen før brug. Så risikoen for alle former for overskud vil blive reduceret betydeligt.
  2. Husk hygiejnereglerne. Vask altid dine hænder før og efter brug af legetøj. Legetøjet selv skal også vaskes (helst med antibakteriel sæbe) og opbevares på et rent sted. Separate enheder kræver speciel rengøring, så glem ikke første afsnit.
  3. Tør legetøj bedre åben måde. Hvis du ikke har denne mulighed, skal du bruge et håndklæde. Men før du skjuler enhederne, skal du sørge for, at hver detalje og hver krog er tør.
  4. Prøv at bruge kondomer. Især hvis dit legetøj er porøst. Ellers kan du belønne dig selv med en slags sygdom.
  5. Brug ikke samme legetøj til anal, og så straks til vaginal penetration (og omvendt). Der er en alvorlig risiko for at få en infektion. Men kondomer kan løse dette problem.
  6. Hvis du bruger intime smøremidler, skal du huske: for silikone produkter er vandbaserede smøremidler egnede. Andre smøremidler kan skade legetøjet. Smøremiddelet er forresten bedre at teste først på huden og sørge for, at det ikke forårsager en allergisk reaktion.

Typer af sexlegetøj

Vi fortsætter til det mest interessante: hvad er sexlegetøj. Opdelingen her er ret betinget: mange enheder kan bruges af kvinder, mænd og begge partnere på én gang. Men for enkelhedens opfattelse delte vi dem ind i tre grupper.

Sexlegetøj til kvinder

dildo

Betydningen følger af navnet: en dildo er en efterligning af phallus. Uden vibrationer, pulsering og andre behagelige egenskaber. Designet til vaginal og anal stimulation (nogle gange begge sammen). Afhængig af konfigurationen kan det også stimulere klitoris og punkt G.

Der er meget realistiske modeller, og dem, der ikke udadtil ligner penis, selvom de ikke er værre med deres funktioner. Nogle af dem er udstyret med en sugekop eller et håndtag. Der er også dobbeltsidede modeller til deling.

vibrator

Sexlegetøj, som giver dig mulighed for at opnå orgasme på grund af vibrationer i de mest følsomme områder. Moderne modeller har flere tilstande, de kan bevæge sig, ændre form, reagere på omgivende lyde og styres via en mobil applikation.

Sexlegetøj til kvinder: Vibrator
matw.de

Bullet vibrator – det er et stykke legetøj er lille i størrelse, som kan anvendes som en selvstændig enhed, eller lægges inden en dildo fæstnet til analproppen (for udvalgte modeller).

Sexlegetøj til kvinder: Vibrator-kugle
edenfantasys.com

Pulsatoren er en nær slægtning til vibratoren. Enheden skaber en pulsering, der simulerer bevægelserne hos den virkelige partner.

Clitoral Stimulator

Disse enheder er designet til ekstern stimulation uden dyb penetration. Som regel handler de på grund af vibrationer. Den klassiske version er en sommerfugl, som er fastgjort til kroppen ved hjælp af specielle stropper.

Sexlegetøj til kvinder: sommerfugl
sheinshi.ru

Der er også legetøj, der efterligner oralsex.

Sexlegetøj til kvinder: fan
stockroom.com

Og vakuum stimulatorer, som også er designet til at genskabe fornemmelsen af ​​oralsex.

Sexlegetøj til kvinder: en vakuumstimulator
joujou.ch

Anal stik

Legetøjet udfører to hovedfunktioner: reducerer vaginaets størrelse og virker som en anal stimulant. Som den anden kan bruges og en mand.

Sexlegetøj til mænd

onanist

En ægte ven af ​​en bachelor. Forskellige modeller efterligner vaginal, oral eller anal penetration og har en anden indre struktur. Kan se meget realistisk ud, som repræsenterer visse dele af kroppen, eller … ikke rigtig.

Sexlegetøj til mænd: Masturbator
early2bedshop.com

Nogle modeller vibrerer og har sugegenskaber, som forbedrer sensationer.

Sexlegetøj til mænd: Vibrerende onani
tenga-global.com

Forresten, for fans at kombinere behageligt med behageligt er der sådan en plads til en tablet og en masturbator.

Sexlegetøj til mænd: Stand til en tablet og en onani
mshop.se

Sexdukker og sexroboter

Mulighed for dem, der ikke accepterer halvforanstaltninger. Men for at bruge det, skal du være enten ret godt at gøre eller meget undemandende. Fordi silikone dukker, der virkelig ser ud som mennesker, er dyre, og billige blæser er så komiske, at du kun kan beundre dem ved emballering.

Sex robotter – dette er et helt andet niveau af imitation (og pris). De bevæger sig, blinker, laver lyde og endda taler lidt. Listen over menneskelige træk vokser utåleligt. Eksperter udelukker ikke, at i fremtiden bliver sex med robotter almindeligt for mennesker. Men mens det kun kan drømmes om.

Bemærk: dukker og robotter til kvinder findes også, men så langt er producenterne mere fokuserede på det mandlige publikum. Derfor sætter vi disse antropomorfe skabninger i afsnittet “For Men”.

Erektionsringen

Et legetøj, der styrker erektion og dets varighed. Moderne modeller vibrerer ofte og glæder begge parter. Der er også muligheder med dobbelt fixering til penis og pungen.

Dysen på penis

Denne anordning opfylder to funktioner: udvider erektion og øger vaginal (afhængigt af modellen og klitoris) stimulation på grund af relief overflade.

Der er en anden form for vedhæftning – for at øge penis.

Sexlegetøj til mænd: en penisforlængelse penis
hotsexgames.ru

Prostata stimulator

Dette legetøj kan bruges som en selvstændig enhed, til yderligere stimulation under sex og endda for at styrke mandlig seksuel sundhed. Der er modeller med vibration og uden.

Sexlegetøj til mænd: Stimulator af prostata
vuxen.se

Til brug i et par er konfigurationen med en erektion ring bekvem.

Sexlegetøj til mænd: Stimulator af prostata med en erektion
adameve.com

Sexlegetøj til begge partnere

vibrator

Selvfølgelig kan du i kærlighedsspil bruge traditionelle vibratorer, men der er dem der passer til dette bedre. For eksempel stimulerer en sådan model klitorispunktet punkt G og giver plads til penetration, som takket være vibrationer giver mennesket ekstra glæde.

Sexlegetøj til begge partnere: Vibratorer
bol.com

Vibro-æg er en mini-enhed, som oftest er placeret som et produkt til kvinder, men det kan være et legetøj for et par. Især hvis den er udstyret med et kontrolpanel. Du kan bruge ægget til vaginal, klitoris, anal stimulation, kærtegne dem med pungen, penis og perineum – generelt som fantasi fortæller.

Sexlegetøj til begge partnere: Vibro
pharmaca.com

Mindre omfangsrige, men ikke mindre interessant mulighed – vibro-vedhæftede filer på fingrene. Faktisk, drej dine hænder eller partnerens hænder til en vibrator. Enkel og genial.

Sexlegetøj til begge partnere: Vibro-vedhæftet fil på fingrene
adamevetoysonline-sale.com

Twin legetøj

Et par vibratorer er to enheder forbundet med magneter. Afbrydelsen af ​​dem, vi får en vibrator til en mand og en vibrator til en kvinde.

Sexlegetøj til begge partnere:
touchofmodern.com

Producenter af sexlegetøj tænker på partnere, der er på afstand. For dem er der oprettet enheder, der kan kommunikere via internettet eller Bluetooth. Hver af de dele af enheden (på billedet en onani for en mand og en vibrator for en kvinde) frembringer partnerens berøring til sit eget legetøj. Det viser sig den virkelige cybersex.

Sexlegetøj til begge partnere: en masturbator til en mand og en vibrator til en kvinde
touchofmodern.com

Strap

Dildo, som er knyttet til en partner. Der er modeller med stropper og uden. I det andet tilfælde modtager den aktive partner analstimulering.

Sexlegetøj til begge partnere: Strapon
funfactory.ru

En anden mulighed for en ikke-stressende strapon for anal penetration. Det er fastgjort ved hjælp af erektion ringe.

Sexlegetøj til begge partnere: en ikke-stress-strapon
eros18.ru

Vakuumpumpe

Disse enheder arbejder ved at evakuere luft. De er ikke et par legetøj i klassisk forstand (selv om du kan eksperimentere), men de er velegnede til begge partnere, da der er modeller for mænd og kvinder.

Mandlige pumper er designet til at øge penis og genoprette erektionen. De er også velegnede til onani og forspil.

Sexlegetøj til begge partnere: Vakuumpumpe
wildberry.ee

Kvindelige muligheder – pumper til brystet, vagina og klitoris. De to første træner også musklerne i brystet og vagina.

Anal kæde

Unisex-legetøj til anal stimulation, lavet af bolde af forskellig størrelse. Gennemføringsdybden kan styres af partneren.

Sexlegetøj til begge partnere: Anal kæde
funfactory.ru

Tilbehør og relaterede produkter

Det er allerede ikke som legetøj, men de kan tænde et ønske og bringe glæde. Dette omfatter BDSM-attributter og udstyr, erotiske kostumer, spiselige maling og linned, massageolier, stimulerende cremer, smøremidler og meget mere.

Generelt, hvis du drømmer om noget, er det sandsynligvis allerede i en specialbutik. Det er kun at se på det.

Loading...