10 spil, der lærer barnets programmering

Hvorfor lære et barn programmering? Især hvis du har en fremtidig ballerina eller fodboldspiller vokser op? Svaret er simpelt: For at lære dig at tænke logisk og planlægge dine handlinger. Forældre byder på, at moderne børn næsten fra bløderne kan omfatte tabletter og computere. Interesse i teknologi og krav til underholdning kan kombineres med læring og udvikling, der tilbyder barnespil, der lærer dig, hvordan man komponerer algoritmer og endda skriver kode.

Kodable

Hvordan tror du, i hvilken alder har du brug for at begynde at lære programmering? Kodable-skaberne hævder, at deres spil er tilgængeligt for toårige. Du kan lære koden tidligere end at lære bogstaverne. At køre igennem labyrinterne kan sjove ansigter virkelig endda børn, og samtidig beherske udarbejdelsen af ​​programmer, der angiver handlingssekvensen. Hints og anbefalinger laves ved hjælp af grafik, så læsning af barnet behøver ikke.

Kodable anbefales til at studere computervidenskab i grundskolen: lærere og forældre kan styre læringsprocessen, fastsætte kompleksitetsniveauer og overvåge succes. En god start for de små.

Kodable

Kodable

Code.org

På hjemmesiden Code.org, der er oprettet af en non-profit organisation, er den internationale bevægelse “Programmeringstid” blevet samlet flere uddannelsesforløb for børn og voksne. Den alder, hvorfra du kan begynde, er fire år. Et spil, der lærer alt og straks, er der ikke, men der er en trin-for-trin spilletræning med tegnene i forskellige tegnefilm. Flytning fra niveau til niveau kan du lære og lave dine egne korte programmer.

Code.org

 Sode.org

Lightbot

I spillet, der er tilgængeligt på en smartphone eller tablet, skal en lille robot, der adlyder kommandoerne, lyse på de rigtige steder pærer. Hovedopgaven, som vil være før barnet, er at designe legetøjets vej ved hjælp af enkle kommandoer. Forældrenes opgave er at forklare for børnene, hvad billederne betyder.

Det er ikke en kendsgerning, at et barn, der spiller Lightbot, vil vokse op for at være en strålende udvikler, men han vil helt sikkert lære at planlægge handlinger og lave de enkleste algoritmer. Denne ansøgning kan også anbefales som en af ​​de startende selv for førskolebørn 4-6 år. Udviklere tilbyder også en mere sofistikeret version, som er velegnet til børn over 9 år.

  A hirdetések eltávolítása az Android rendszeren

Forældre, forresten, kan også med glæde bruge tid på at kompilere ruter. Roboten er underholdende nok til at behage børnene og alvorligt nok til ikke at forstyrre voksne.

Lightbot

Lightbot

PiktoMir

“PictoMir”, udviklet af NIISI RAS, bestilt af det russiske videnskabsakademi, er vores svar på udenlandske jævnaldrende. NIISI RAS har allerede udviklet “KuMir” -systemet, hvor ældre studerende introduceres til programmering, men der er ikke noget spilelement i det. “PictoMir”, designet til førskolebørn, viste sig at være fascinerende og meget tilgængelig.

Roboten male markerne, og barnet lærer at komponere algoritmer. Alle tips er lavet med hjælp af diagrammer, så kan trygt gives “PiktoMir” til børn, der ikke kan læse, siden fem år: især, at forskerne har forsøgt at gøre handlingen klart, selv for børn. Hvis forældre ikke kender engelsk og ikke forstår noget i programmerne selv, men de virkelig ønsker at udvikle logisk tænkning hos børn, vil PictoMir være en ægte frelse. Mobilversioner er tilgængelige for iOS, Android og Windows Phone, men de to sidste skal hentes fra udviklerens websted.

PiktoMir

PiktoMir

Robozzle

Komplette opgaver og tegne en algoritme til pilens bevægelse på et puslespil – dette er meningen med et spil, hvor yngre skolebørn kan spille. Sandt nok er det usandsynligt, at den almindelige shooter i lang tid vil bære de syv år, især hvis dette er det første af sådanne spil. Men det kan alvorligt interessere skolebørn fra ti år, der allerede er bekendt med algoritmisering, fordi de mest interessante puslespil selvfølgelig opstår på mere komplekse niveauer. Robozzle giver næsten ubegrænsede muligheder for at skabe og søge efter nye job, så det er mest velegnet ikke til at lære det grundlæggende, men for konstant gentagelse og praksis.

  Sådan indtaster du Recovery Mode på Android, og hvorfor du har brug for det

Robozzle

 Robozzle

Cargo-Bot

Et andet simpelt spil til mastering, på de indledende niveauer, som førskolerne vil føle sig godt tilpas. Da der ikke er nok tekst i det, er det nok for børn at skelne individuelle breve for at opfylde de første opgaver og flytte boksene for færre bevægelser fra sted til sted. Over komplekse kombinationer, selv voksne vil kunne tænke i lang tid. Blandt andre uddannelses- og underholdningsapplikationer står Cargo-Bot ud for et meget flot billede. Forresten var Cargo-Bot helt programmeret til iPad.

CodeMonkey

Lifkhaker skrev allerede i detaljer om spillet CodeMonkey, som blot skal tage et værdigt sted i listen over spiltutorials for børn.

Online spil, hvor skridt for skridt børn lærer at styre en sjov abe, er bygget meget enkelt og visuelt. Hvert nyt niveau fortæller om mulighederne for programmering, og for at udføre den næste opgave skal du anvende viden fra den foregående lektion. For at komme til banan tager det et par minutter, så det er bekvemt at planlægge lektioner, så barnet tiltrækkes og ikke har tid til at blive træt.

CodeMonkey store plus er, at dette spil giver en idé om syntaksen som sådan, fordi holdet skal vælges ved hjælp af ikoner, og rækkefølgen af ​​handlinger optagede linjer om den nuværende kode.

CodeMonkey

 CodeMonkey

Scratch

Inkluderet Scratch i denne liste er ikke helt retfærdig, fordi det ikke er et spil, men et specielt designet miljø til undervisning af børn programmering, og ikke med, fordi det er et fremragende uddannelsesværktøj. Forfatterskabet til Scratch tilhører Massachusetts University of Technology, og i samfundet er størstedelen af ​​informationen oversat til russisk, så Scratch er tilgængelig for et meget bredt publikum.

Muligheden for Scratch er virkelig imponerende, selvom der ikke er nogen opgaver og niveauer i det, men der er et fantasiholde og midler til dets anvendelse. Da målet er at etablere barnet i hvert projekt uafhængigt, er der ingen universelle løsninger, men der er plads til kreativitet, som mangler i spil, der underviser algoritmisering. Ridser er perfekt til børn på otte år, der allerede er trætte af at køre robotter og aber langs de sædvanlige ruter.

Scratch

Scratch 

SeeBot

Vi bør ikke glemme klassikerne, endda temmelig støvede. CeeBot uddannelsesmæssige spil optrådte i 2003 som en særlig udvikling for uddannelsesinstitutioner. Indledningsvis skabte udviklerne Colobot – et spil om kolonisering af en ny planet, hvis hovedtræk var at styre figurer, det var nødvendigt at skrive deres egne programmer.

CeeBot er et spiluddannelse fra flere opgaver med detaljerede instruktioner. Historien om de programmerbare robotter på en ny planet, ødelægger den lokale fauna, selvfølgelig, vil ikke arbejde for børn, men for teenagere, der allerede får begejstret datalogi og forestiller sig, at denne algoritme vil være et godt redskab. Ser CeeBot ud på baggrund af moderne spil bleg, men hvor ellers vil barnet håndtere tegn, skabe deres egne programmer, der er så tæt på C ++-syntaks som muligt?

Seebot

Seebot

CodeCombat

CodeCombat – dette er alvorligt, fordi dette spil lærer denne kode, og vinderen får en klar programmerer. Du vælger programmeringssprog, hvor holdene skal skrive til din karakter (spil tilbyder Python, JavaScript, Lua, eller anden form for eksperimentel CoffeScript), og gå på en rejse til krystallerne.

At sætte for spillet kan du drenge og piger fra otte år. Uddannelse og tips på russisk, til 9,99 dollar, kan du få nye niveauer hver måned til passage (de første 70 er gratis). Spillet kan bruges i skolerne, der er separate bonusser til lærere.

I spillet før starten af ​​hvert niveau vil barnet læse underholdende og motiverende citater om programmering, idet man minder om, at “denne kode ikke lærer sig selv”. CodeCombat fanger mere end almindelige “rpg” og “shooters”, en af ​​de bedste kombinationer af rekreation og træning.

Codecombat

 Sodecombat

  Cómo descargar videos y audio de YouTube directamente a Android-smartphone

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top