Οι καλύτερες εφαρμογές Android για φωνητική εγγραφή

Εγγραφή ήχου

Τιμή: δωρεάν.

Επίσημη εφαρμογή Sony Audio Recorder. Μία από τις πιο απλές επιλογές φωνητικής εγγραφής. Παρ ‘όλα αυτά, υποστηρίζει την ηχογράφηση σε υψηλή ποιότητα, αν συνδέετε ακουστικά ή μικρόφωνο, αλλά μόνο για συσκευές Sony Xperia που υποστηρίζουν κατάλληλους ακροδέκτες ήχου. Έχει όλες τις βασικές λειτουργίες: εγγραφή, αποθήκευση, λήψη σε διαφορετικές πλατφόρμες.

Απλός καταγραφέας φωνής

Τιμή: Δωρεάν / 3,99 δολάρια.

Η ουσία της αίτησης αντανακλάται πλήρως στο όνομά της. Με τις βασικές λειτουργίες το κάνει καλά. Ανοίξτε την εφαρμογή, κάντε κλικ στο κουμπί εγγραφής, αποθηκεύστε ή στείλτε το τελικό αρχείο και κλείστε την εφαρμογή. Έχει επίσης πρόσθετες λειτουργίες, όπως η δυνατότητα επιλογής ενός τύπου αρχείου. Και στην πληρωμένη έκδοση υπάρχει υποστήριξη για στερεοφωνική εγγραφή, εγγραφή με μικρόφωνο Bluetooth και ούτω καθεξής.

Evernote

Τιμή: δωρεάν / 3.99 € ανά μήνα / 5.99 € ανά μήνα.

Το Evernote είναι μια εφαρμογή για τη λήψη σημειώσεων, αλλά μπορεί επίσης να εγγράψει φωνή. Κατάλληλο για μουσικούς, φοιτητές και όσους χρειάζονται να δημιουργήσουν σημειώσεις ήχου και να τις υπογράψουν με κείμενο. Βολική είναι η πλατφόρμα αυτής της εφαρμογής, καθώς και η επιλογή ενός από τους δύο τύπους συνδρομών.

Κρατήστε

Τιμή: δωρεάν.

Το Google Keep είναι μια άλλη εφαρμογή εγγραφής που υποστηρίζει φωνητικά μηνύματα. Για να γράψετε κάτι μεγάλο ή δύσκολο να ακούγεται δεν λειτουργεί, αλλά είναι καλό για απλές γρήγορες σημειώσεις. Επιπλέον, μπορείτε να διαχειριστείτε τα αρχεία σας: θα είναι διαθέσιμα σε σας από οπουδήποτε, όπου υπάρχει Google Drive, δηλαδή από σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή.

Hi-Q

Τιμή: Δωρεάν / 3,49 δολάρια.

Μία από τις πιο ισχυρές εφαρμογές για εγγραφή ήχου αυτή τη στιγμή. Η εγγραφή είναι σε μορφή MP3, ώστε να μπορείτε να την αναπαράγετε σε οποιαδήποτε συσκευή. Υπάρχει επίσης μια δυνατότητα αυτόματης λήψης στο Dropbox. Το Hi-Q υποστηρίζει widgets, επιλογή μικροφώνου, εάν υπάρχουν περισσότερα από ένα από αυτά στο smartphone, μετάδοση δεδομένων Wi-Fi, έλεγχος έντασης εγγραφής. Υπάρχει μια πληρωμένη έκδοση με πολλά χαρακτηριστικά. Μείον ένα – δεν υπάρχει υποστήριξη για την καταγραφή κλήσεων.

RecForge II

Τιμή: Δωρεάν / 3,49 δολάρια.

Το RecForge II είναι μια άλλη ισχυρή εφαρμογή. Έχει πολλές λειτουργίες: έλεγχος του ρυθμού, ύψος φωνής και όγκος εγγραφής. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές για μεγάλες ηχογραφήσεις, για παράδειγμα μουσική ή διαλέξεις. Σε αυτή την εφαρμογή υπάρχει ένας ενσωματωμένος επεξεργαστής εγγραφών, μπορείτε να κόψετε τα απαραίτητα εξαρτήματα. Για απομνημόνευση, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την αναπαραγωγή με βρόχο ενός αρχείου.

Έξυπνη συσκευή εγγραφής φωνής

Τιμή: δωρεάν / 1,49 €.

Το Smart Voice Recorder είναι μια εφαρμογή ειδικά σχεδιασμένη για μεγάλες ηχογραφήσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καταγράψει αυτό που λέτε σε όνειρο, διάλεξη ή πρόβα. Υπάρχει μια λειτουργία που σας επιτρέπει να παρακάμψετε αυτόματα στιγμές με σιωπή για να μεταβείτε αμέσως στην ακρόαση σημαντικών τμημάτων της ηχογράφησης. Στο Smart Voice Recorder υπάρχουν και άλλες χρήσιμες λειτουργίες, για παράδειγμα, η εγγραφή μιας κλήσης και η βαθμονόμηση του μικροφώνου.

Snipback

Τιμή: δωρεάν.

Το Snipback είναι ένας καταγραφέας φωνής με βασικές λειτουργίες. Υπάρχει μια επιλογή από την ποιότητα εγγραφής και τη μείωση του θορύβου. Αυτό που καθιστά μοναδική αυτή την εφαρμογή είναι η δυνατότητα λήψης έως και 30 δευτερολέπτων ήχου πριν από την έναρξη της εγγραφής, η οποία θα καταγράψει σημαντικές πληροφορίες, ακόμα κι αν έχετε ήδη χάσει. Για να το κάνετε αυτό, αφήστε την εφαρμογή ανοιχτή και κάντε κλικ στο κουμπί εγγραφής αμέσως μετά την ακρόαση κάτι σημαντικό.

Τηλεφωνητή

Τιμή: δωρεάν.

Το “Dictaphone” είναι μια απλή εφαρμογή που μπορεί να εγγράψει ήχο σε μορφές PCM (Wave), AAC και AMR, επιλέγοντας bitrate. Η διασύνδεσή του είναι απλή και σας επιτρέπει να αναζητάτε γρήγορα αρχεία και να τα διαχειρίζεστε. Μπορείτε να εγγράψετε τηλεφωνικές συνομιλίες, εάν η συσκευή σας επιτρέπει.