Google Voice Translator говори на руски език

Съвсем наскоро Google превежда новини в блог, че гласовият преводач Google вече разбира руския език. В допълнение, подкрепата се предоставя за бразилски, португалски, чешки, холандски, френски, немски, италиански, японски, корейски, китайски, полски и турски език. Потребителите на Android могат да изтеглят мобилната версия на Google Translate в Android Market и да видят функциите на актуализираната версия. Приложението изисква инсталираното гласово търсене от Google.

Google Voice Translator говори на руски език Google Voice Translator говори на руски език

По-рано Google добави функция, която ви позволява да общувате с преводач на различни езици. Например, питате англичанина как да стигнете до метрото. Тълкувателят издава вашият въпрос на английски. Събеседникът ви отговаря на собствения си език и преводачът незабавно издава превод на родния ви език.

Google Voice Translator говори на руски език Google Voice Translator говори на руски език

Първоначално мнозина може да не харесат задължителната наличност на Интернет за работата на преводач, но използването на услугата на Google за обработка и анализ на преведени думи и фрази значително увеличава качеството на превода като цяло. Освен това, използвайки устройството си с Android, можете да използвате преводача навсякъде.

Активирането на Google в областта на услугите за разпознаване на глас е напълно разбираемо. След като Apple пое идеята за гласов асистент и пусна Siri, стана ясно, че гласовото търсене от Google обективно губи от функционалното развитие на Apple. Увеличаването на броя поддържани езици може да покаже възможността за появата на по-перфектен и функционален гласов мениджър от Google в близко бъдеще.

  Hvorfor i vores familie Viber (Vayer) erstattet en almindelig telefon

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top