Hogyan szerezhet pénzt egy alkalmazás vagy játék sikertelen beszerzéséhez a Google Playen

Ha 15 perc múlva visszaadja az alkalmazást (játék) a Google Playen, akkor teljes egészében megtérül.

Google Play Súgó

Tehát rákattintott a “Vásárlás” gombra. Most tizenöt perce van a pénzének visszatérítésére. 15 percig le kell töltenie a szoftvert, telepítenie, konfigurálni és tesztelni a szántóföldön. Úgy tűnik, elég. De a saját tapasztalataim szerint nem mindig.

Ebből a cikkből megtudhatja, hogyan lehet visszaszerezni a nehezen megkeresett dollárokat, elpazarolva a szoftver megérkezésével, még azután is az utolsó negyed órát.

elmélet

De először azt szeretném megmagyarázni, hogy miért nem elegendő a visszatérítéshez rendelt idő.

Letöltési méret

Olyan játékokkal kellett foglalkoznod, amelyeknek nagysága meglepő módon felemeli a szemöldökét? Igen, nem sokan vannak, de ők. Képzelje el, hogy úgy döntött, hogy szépen játszik, de ehhez több száz megabájtnyi APK-fájlt kell letöltenie. Úgy tűnik, hogy ez nem számít, de ezt meg kell csinálni a kapcsolat megszakítása nélkül, ami néha nehéz.

Heavy App a Google Playen
Lenyűgöző méretű játék a Google Playen

Rengeteg időt vesz igénybe, ezért szörnyű megvenni. De csak első pillantásra. Gyorsan kérlek. Megerősített információk szerint a Google időzítőt indít nem a vásárlás kifizetésének pillanatától, de azonnal a beszerzés sikeres telepítése után. Ez helyes és logikus. Egyébként rendkívül nehéz lenne egy 15 perces ablakban bejutni.

De szeretnék egy másik árnyalatra összpontosítani. Egyes alkalmazások, például a videolejátszók és a podcast-lejátszók további időt igényelnek ahhoz, hogy teljes mértékben teszteljék az általuk tartalmazott képességeket. Gondolkozz el, mennyi időt vesz igénybe a film vagy a podcast átvitele, majd igazodjon az igényeihez? Valószínűleg az üzlet késik. Itt állunk szemben a kommunikáció minőségével és a továbbított adatok mennyiségével.

bogarak

Hűvös segédprogramot talált a tömegközlekedés során? Nagy! Vásárolt, telepített, de most itt az ideje, hogy kimegy. Rendszerint nem lehet megpróbálni az akvizíciót az ügyben. Este kiderül, hogy az alkalmazás munkaképessége nulla. Vagy banally vtyuhali gyönyörű fedél, vagy nincs összeférhetetlenség a csővel, vagy a fejlesztő nem optimalizálta létrehozását az energiahatékonyság érdekében. Pénz a szélen.

  A Google Voice Fordító oroszul beszélt

gyakorlat

Hogy legyenek? Ne vásároljon semmit? Vedd meg! Szükséges a jó fejlesztők munkájának jutalmazása, növelve a versenyt a Google Playen. De hogyan kell megszakítani a kötvényeket 15 percig? Egyszerű!

Visszakaphatja pénzét két órán belül!

Két óramutató járásával megegyező fordulat a színfalak mögött adják a vevőnek a pénzeszközök visszavonására. Igen, ez ellentétes a hivatalos beszerzési rendelkezésekkel, de működik. És szinte senki sem tud róla.

Számos Google Play-felhasználó számára a visszatérési gomb sokkal hosszabb ideig aktív, mint a tervezett idő. Miért? Bizonyos, hogy nem ismert, mert a hivatalos megjegyzéseket a Google ezen a ponton ott.

Miután a “polgári” fórumon tudomást szereztem erről az árnyalatról, azt gondoltam, hogy a chip csak a civilizált Nyugat számára működik. De nem! Az általam végzett kísérlet megerősítette a szabály kiterjedését a vadkeleti országokra. Például egy gyönyörű Numix számológép megvásárlásához 22: 30-kor sikeresen visszaadtam az alkalmazás teljes költségét éjfélkor.

Visszatérítés a Google Playen
A vásárlás óta eltelt egy és fél óra telt el a Google Playen

Miért van így? Kitaláljuk.

  • A visszatérési idő növekedése lehet a tesztelési fázisban.
  • A második lehetséges ok bizonyos felhasználók iránti lojalitás. Például azok, akik sok időt töltenek a Google Playen, sok letöltést és nem használják vissza a visszatérést.
  • A szabály nem alkalmazható egyes kategóriák alkalmazásaira. Például ugyanazon a játékon.
  • A Google igyekszik megfelelni a pénztárcáinknak, és biztonságot ígér a kellemetlen helyzetekben. A logika egyszerű: egy sikertelen vásárlás nem valószínű, hogy bármi mást kíván vásárolni.

Egyébként, ha nem vagy elég szerencsés, és a visszatérő gomb gyorsan eltűnik, vagy egyszerűen nem tudod megtartani a két órás keretet, próbáld meg újra megszeretni a pénzedet a fejlesztőtől.

Visszatérő fizetett alkalmazások és játékok a Google Playen
Google Play-visszatérítési információk

Az egyes szerzők elérhetőségei a vásárlási oldalon találhatók. Részletesen leírhatja a meglévő problémákat, megerősítheti kérelmeit képernyőképekkel, és várja meg a választ. Az emberi lény más, ezért az esemény sikere nem garantált, de mindig vannak esélyei. Zabugornye szerzők pontosan aggódnak a nevük miatt, és nagyon szívesen visszakapják a pénzt.

  Kako zabavljati vašu mačku: posebne igre za tablete na Androidu

következtetés

A jegyzet lezárása után néhány tippet adok neked.

Ne feledje, az alkalmazás (játék) csak egyszer vehet vissza. Ha ismét megvásárolja, visszatérítés nem lehetséges. Ezek a szavak a hivatkozásból származnak.

Bármi, ami túlzott, akkor hátrányos. Ne veszítse el az arányérzetet azáltal, hogy elkényezteti a kérelmet néhány órára, és folyamatosan visszavonja a kifizetést. Valószínűleg a rendszer dinamikus, és a visszavételi kérelmek iránti nagy lelkesedés párszor vezet a szabványos érték csökkenéséhez.

Vásárolsz bármilyen alkalmazást a Google Playen? Hogyan látja az optimális visszatérési időt?

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top