MacroDroid – Android automatizálás készenléti forgatókönyvekhez

Miután az otthoni Wi-Fi leomlott, és a streaming szolgáltatás, a Twitch csendesen bekapcsolta a mobil internetet és folytatta a műsorszolgáltatást. Az átmenet zökkenőmentes volt, és egyszerűen nem vettem észre. Egy idő után egy figyelmeztetés jelent meg a telefonon, hogy a mobilhálózatokon keresztüli forgalom véget ért. Jó, hogy szigorúan követem a mobil megabájtokat, különben sokat kellett fizetnem.

Általában az eset után kezdtem gondolkodni, hogyan lehet dobni egy nagyobb erő alkalmazása, ha az internet váltás Wi-Fi a mobil adatokat. Jöhetnek szóba azonnal Android szoftver automatizálás. Középpontban a besorolás és a száma felülvizsgálatok, én választotta MacroDroid. Szép felület és a teljes funkcionalitás legfeljebb öt makrók is kiállt a segédprogramot.

MacroDroid

A makró olyan parancsfájl, amelyet az alkalmazás végrehajt, ha észlel egy eseményt (triggeret), és ellenőrzi a trigger állapotát. Például a trigger lehet a telefon rázkódása, az állapot – a napi idő szerint reggel 9 és négy óra között, valamint a cselekvés – egy zseblámpa felvétele. Lehet, hogy több kiváltó, körülmény és esemény.

A MacroDroid sablonokat tartalmaz az Android automatizáláshoz MacroDroid: Android Automation sablonok

Tehát a MacroDroid 59 triggeret, 92 akciót és 35 feltételt kínál. Együtt adnak számtalan forgatókönyvet. Van valami feltalálni, bár használhatsz már elkészített recepteket, több száz van.

MacroDroid: menü MacroDroid: a makrók megosztására való képesség

A sablonok három kategóriába sorolhatók: helyiek a helyi nyelven, népszerűek a nemzetközi közönség körében és az utolsóak is. Kattints bármelyik makróra szerkesztéshez, vagy változtatás nélkül hozzáadhatod a gyűjteménybe.

Tetszett és működik – tedd fel az ujját. Így a makró gyorsan népszerűsödik és magasabb lesz a rangsorban. Gondoltam valami különlegeset – megosszák másokkal. Igaz, már nincs hatalmas sikere a hatalmas sikerhez. Szűkös specifikus forgatókönyvek nem valószínű, hogy megkapják a kívánt számot, és a leggyakoribb sablonok már szilárdan be vannak építve a minősítés tetején.

Röviden ismertetem a MacroDroid felhasználóinak öt legjobb makróját:

  • Keressen egy telefont SMS üzenet használatával, amelynek szövege tartalmazza a FIND ME kifejezést. Az Esasmasca bármely számról beszerezhető.
  • Kapcsolja be a vakut, amikor rázza az okostelefont. A forgatókönyvet a Moto X-től kölcsönzik.
  • Az elülső fényképezőgépnek egy fotó, miután két sikertelenül próbálta kinyitni az eszközt. Megismétli a CrookCatcher funkcióit.
  • Kapcsolja be a felvevőt, ha az okostelefont fejjel lefelé fordítja. Kém fel a dolgokat, tudod.
  • A Wi-Fi aktiválása és kikapcsolása a képernyő ébresztése és elhalványulása után. Az akkumulátor teljesítményét minden dicsőségében megtakarítja.

  6 správců souborů pro Android, které mohou nahradit poškozený ES File Explorer

Amint látja, a sablonok nagyon hasznosak. Kár, hogy csak öt makrót lehet használni az alapváltozatban.

MacroDroid Pro

A MacroDroid teljes vagy korlátlan verziója 2,6 dollár. Azonban ne rohanjon meg vásárolni, amíg nem biztos benne, hogy minden rendben működik. Miért van így? Először is, egyes szkriptekhez root-jogok szükségesek. Másodszor, időbe telik annak megértése, hogy ez a makró hogyan befolyásolja az akkumulátort. Végül a firmware és az okostelefon sajátos beállításai összeegyeztethetetlenek lehetnek a triggerrel vagy eseményekkel.

Ellenőrizze és döntse el, hogy a korlátozások eltávolításáért külön fizet. És persze, ne felejtsd el megosztani a recepteket a megjegyzésekben.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤