Miért van szükségem és hogyan kell keményen visszaállítani (hardver reset) egy okostelefonon

A telefon visszaállítása a gyári állapotba nemcsak az eladásra készen áll. Visszatérés az eredeti beállításokhoz akkor lesz hasznos, amikor az okostelefon általános fékezése, a cső teljes átalakítása a zárolási jelszó “téglájára”, “veszteségére” vagy ütközésre több okból kifolyólag instabil munka esetén. Nem számít, milyen kellemetlen a helyzet, hasznos tudni, hogyan kell végre egy keményen alaphelyzetbe állítani kifejezetten az okostelefonon.

Ebben a cikkben megtudhatja következményekkel jár a hard reset a telefon beállításait, valamint azt, hogyan végezzék el azt a segítségével egy remek tipp az online kézikönyv hard reset.

Mi ez?

Hard Reset  a telefon kemény újraindítása, amelyben a rendszer visszaáll a gyári beállításokra és teljes rendszer-tisztítást végez. A “kés” névjegyzék, SMS-levelezés története, keresési lekérdezések, telepített alkalmazások, a telefon belső memóriájába letöltött fájlok, valamint az összes jelszó és megjelenés. Így az információ visszavonhatatlanul törlődik. Ezért ne felejts el biztonsági másolatot készíteni a fontos adatokról, és áttölteni a fényképeket és videókat a memóriakártyára  a visszaállítás nem fog fájni, valamint az üzemeltető SIM-kártyájáról kapott információk.

Hogyan készítsünk

A legegyszerűbb módja a hard resetnek  Keresse meg a megfelelő beállítást a telefon beállításai között. Egy pár szalag, beírva egy biztonsági kódot  a folyamat elindul.

hard-reset-pic1

Van egy alternatíva is: a billentyűzet kombinációjának visszaállítása. Melyik? Egyénileg minden okostelefon gyártó számára. Mit tegyek? Stomp félre a hardreset.info oldalt. A webszolgáltatás útmutatásokat tartalmaz a kemény visszaállítás aktiválására hatalmas számú kézibeszélő számára az elképzelhetetlen gyártók számára. Komolyan érzem, érdemes megnézni a hardreset.info-t, csak a szórakozás vágyaként.

hardreset.info_pic1
És büszkélkedhet arról, hogy az egyik gyártóból egy csövet a kezedben?

Minden más dologhoz a hardreset.info útmutatást ad a hagyományos telefonokhoz, például az ősi, gombokkal.

hardreset.info_pic2
Tudta, hogy a visszaállítás nem csak okostelefonokon végezhető el?

Az alaphelyzetbe állítási eljárás maga a felhasználó minimális erőfeszítést igényel. Elég, hogy kövesse az útmutató ajánlásait. Egyes telefonok több hardveres alaphelyzetbe állítási utasítást tartalmaznak, beleértve a videót is.

  Magisto - the easiest way to edit video (+ premium accounts for readers)

következtetés

Ha még mindig nem találja a telefon típusát, lásd az utasításokat az adott gyártó vagy az ugyanabban a sorban a készülékek valószínűleg jön. Bár ez valószínűleg nem történhet meg  egyes Samsung telefonok száma több mint ezer. Ó, igen, iPhone minden korosztályban jelen van.

Keményen alaphelyzetbe kellett állítania? A kéz nem rázza meg?

hardreset.info