Най-добри приложения за Android за гласови записи

Аудио рекордер

Цена: безплатно.

Официално приложение Sony аудио рекордер. Една от най-лесните опции за гласово записване. Независимо от това, той поддържа бинарен запис с високо качество, ако свържете слушалки или микрофони, а само за устройства Sony Xperia, които поддържат подходящи аудио конектори. Той има всички основни функции: записване, записване, изтегляне на различни платформи.

Прост звукозапис

Цена: Безплатно / 3,99 долара.

Същността на заявлението се отразява изцяло в неговото име. С основните функции се справя добре. Отворете приложението, кликнете върху бутона за запис, запазете или изпратете готовия файл и затворете приложението. Той има и допълнителни функции, като например възможността за избор на тип файл. А в платената версия има поддръжка за стерео запис, запис с Bluetooth-микрофон и т.н.

Evernote

Цена: безплатно / 3,99 лв. На месец / 5,99 лв. На месец.

Evernote е приложение за записване на бележки, но може да записва глас. Подходящ за музиканти, студенти и всички, които трябва да правят аудио бележки и да ги подписват с текст. Удобно е платформата на това приложение, както и изборът на един от двата вида абонаменти.

Google Keep

Цена: безплатно.

Google Keep е друго приложение за запис, което поддържа гласови бележки. Записването на нещо дълго или трудно звучене не работи, но е добре за прости бързи бележки. Освен това можете да управлявате записите си: те ще бъдат достъпни за вас от всяко място, където има Google Диск, т.е. от почти всяко устройство.

Hi-Q

Цена: Безплатно / 3,49 долара.

Едно от най-мощните приложения за запис на звук в момента. Записът е в MP3, така че можете да го възпроизвеждате на всяко устройство. Има и функция за автоматично изтегляне в Dropbox. Hi-Q поддържа джаджи, избор на микрофон, ако има повече от един от тях в смартфона, предаване на данни от Wi-Fi, контрол на силата на звука. Има платена версия с много функции. Минус едно – няма поддръжка за записване на повиквания.

RecForge II

Цена: Безплатно / 3,49 долара.

RecForge II е друго мощно приложение. Има много функции: контрол на темпото, височина на гласа и обем на звука. Това е едно от най-добрите приложения за дълги записи, например музика или лекции. В тази програма има вграден редактор на записи, можете да изрежете необходимите части. За запаметяване можете да включите възпроизвеждането на файл с цикли.

Интелигентен гласов рекордер

Цена: без такса / 1,49 щ.д.

Smart Voice Recorder е приложение специално създадено за дълги записи. Тя може да бъде използвана за записване на това, което казвате в една мечта, лекция или група за репетиции. Има функция, която ви позволява автоматично да пропускате моменти с мълчание, за да отидете веднага да слушате важни части от записа. В Smart Voice Recorder има и други полезни функции, например записване на повикване и калибриране на микрофона.

Snipback

Цена: безплатно.

Snipback е гласов рекордер с основни функции. Има възможност за избор на качество на запис и намаляване на шума. Това, което прави уникалното приложение, е способността да заснемете до 30 секунди звук преди началото на записа, което ще запише важна информация, дори ако вече сте го пропуснали. За да направите това, оставете приложението отворено и кликнете върху бутона за запис непосредствено след като чуете нещо важно.

диктофон

Цена: безплатно.

“Dictaphone” е просто приложение, което може да записва звук в PCM (Wave), AAC и AMR формати, като изберете скорост. Интерфейсът му е лесен и ви позволява бързо да търсите файлове и да ги управлявате. Можете да записвате телефонни разговори, ако устройството ви позволява.

  Sådan skifter du din Android-tablet til en fotoramme

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top