Peers.TV – безплатна онлайн телевизия на вашия смартфон

Какво е Peers.TV

Това е една от най-популярните руски онлайн телевизионни услуги, която вече се използва от милиони зрители. С него можете да гледате любимите си филми, телевизионни предавания и програми както директно на сайта, така и на смартфон, таблет и Smart TV. Такъв телевизор в джоба си.

Предаванията на десетки канали се предлагат както на въздуха, така и в архива – там се съхраняват до седем дни. Пропуснах интересна програма – добре, погледни по-късно. Оттук контролирате етера сами: искате – пауза, искате – пренавиване на предаването от средата към началото.

Ако сте щастлив собственик на Smart TV или Google Chromecast, можете безопасно да изхвърлите телевизионната антена и да се задоволите с възможностите на Peers.TV. Повярвайте ми, 80 канала (всъщност, може би има повече, но повече за това по-късно), ще бъдете достатъчно за очите си.

Канали и колекции

Така че, за каналите. Има за всеки вкус и за любителите на музиката, както и за sinemafilov, както и за тези, които са сериозно отравяне с въглероден окис на компютърни игри, – Gamanoid телевизионен канал, за да им помогне. На някои канали, между другото, етерът е придружен от субтитри за трудно чуващи.

Peers.TV: списък с канали Peers.TV: изглед на предаването

Ако изведнъж не открихте нито един канал, това не е грешка на Peers.TV. Някои телевизионни канали са капризни и не искат да бъдат добавени към приложението, но това често е въпрос само на време.

В случай, че искате да видите нещо интересно, но не е нужно да преглеждате каналите, Peers.TV е подготвил за вас няколко любопитни опции. Можете да избирате от факта, че сега там е живо, или да слушате мнението на масите и да се забавляват да гледам най-популярните програми и филми за днес или дори за цялата седмица.

  How to set up automatic translation in mobile browsers

Peers.TV: предаване на живо Peers.TV: популярен

Колекциите са програми и филми, разделени на няколко тематични групи: хумор, всичко за децата, музика, когнитивни, най-добри телевизионни предавания и филми. Между другото, за филма: на уеб сайта Peers.TV има раздел с правни филми, който се актуализира и попълва всеки ден.

Peers.TV: Колекции Peers.TV: гледане на филм

Каналите, които сте харесали, можете да добавите към “Любими”. Така че ще бъде много по-удобно да следите излъчването.

Peers.TV: новини Peers.TV - безплатна онлайн телевизия на вашия смартфон

За гражданите, които са силно заинтересовани от случващото се в страната и света, има раздел “Новини за деня”. Тук, както и политика, както и нови новини от областта на културата, както и информация от пазара на ценни книжа, и “сякаш новини” – истории за всички видове смешни инциденти.

Искате повече – всичко е във вашите ръце. Добавянето на харесан плейлист е много проста: посочете адреса и дадете известно име. Каналите веднага ще се появят в общия списък.

Peers.TV: Добавете плейлист Peers.TV: архивиране

Трансфери могат да бъдат добавени към личния архив – те ще бъдат в магазина за облаци за 30 дни. През цялото това време можете да ги гледате на iPod, iPhone или iPad.

Какъв е уловът?

Във всичко. Не, аз напълно ви разбирам: когато получите нещо добро безплатно, не можете да си помислите кой трик може да бъде скрит зад такова предложение. Разочаровам тези, които са твърде подозрителни: всичко е чисто.

Да, някои канали са достъпни само чрез абонамент, да, в безплатната версия, рекламите се появяват периодично – добре, добре. В края на краищата, това е разходите за абонамент за смешно пари: за 59 рубли на месец, вие си спесите за да видите рекламите, и да се свържете до пет платени канали, списъкът на които винаги може да се промени. Още 59 рубли ще струва пакета “Забавление”. Както можете да се досетите, това включва най-популярните руски и чуждестранни канали, съответстващи посока – от “детето” и Nickelodeon, за да “Бокс телевизия” и “Evrokino”. Има общо 12 от тях.

  Πώς να εγκαταστήσετε μια ασύμβατη εφαρμογή Android

Това приложение ще задоволи и тези, които твърдят, че нищо не се показва по телевизията. Покажи, просто места, които трябва да знаете. Създайте с Peers.TV свой собствен график на програмата и се насладете на любимите си програми и филми безплатно.

Гледайте Peers.TV

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top