SofaScore – absolut skal have for de interesserede i sport

Hvis ordene “fodbold”, “hockey”, “basketball”, “tennis” og lignende ikke får dig til at føle følelser og følelser, så spring det sikkert over dette indlæg. Hvis du forkæler dig selv til sportsfans og ser dine yndlingshold og idrætsudøvere med glæde, vil vi i dag vende alle dine ideer om korrekt overvågning af konkurrencerne.

Faktisk blev vi overrasket over, at mange af selv de mest glødende sports-fans stadig lære om de datoer og tid for den næste kamp med dit yndlingshold med nogle meget gammeldags måde: på tv, i aviser, bladre gennem dusinvis af ubehagelige underlagt sites. Generelt, vi i dag fast lukke emnet “hvordan at holde øje med sportens verden”, og tilbyder dig en gratis tjeneste kaldet SofaScore LiveScore, præsenteret i form af en hjemmeside, og mobile apps til Android, iOS og Windows Phone.

Kort sagt, SofaScore – er en omfattende sportsbegivenhed database på planeten Jorden, akkumulere i sig selv alle mulige oplysninger om begivenhederne i 14 populære sportsgrene: fodbold, hockey, basketball, tennis, håndbold, baseball, rugby, amerikansk og australsk fodbold, vandpolo , futsal, volleyball, snooker og dart.

LiveScore i navnet på tjenesten, som det er let at gætte, angiver evnen til at følge sportsbegivenheder i realtid, men om alt i orden. Vi demonstrerer mulighederne i SofaScore LiveScore i eksemplet på Android-applikationen.

Hovedskærmen. Herfra navigerer du gennem begivenhederne i den sport, du er interesseret i. For eksempel, lad os vælge “Fodbold” i pop op-listen. Hovedgrænsefladen er repræsenteret af tre faner.

SofaScore SofaScore

“League” – er en komplet liste over turneringer i hele verden med en division for land. Individuelle lister er internationale konkurrencer. Tryk på navnet på ligaen viser skemaet af kampe, standen og, i tilfælde af fodbold, bedømmelsen af ​​de øverste scorere. Herfra er det praktisk at tilføje favorithold og interesseret i kommende kampe til favoritter. Vedhæftningsikonet til højre for navnet tilføjer ligaen til listen over udvalgte dem, der er tilgængelige i fanen Spil.

  How to disable quick links and recommendations on the Chrome for Android startup page

SofaScore SofaScore

Fanebladet “Spil” viser som standard de planlagte kampe til dato, herunder fra de valgte ligaer, som vises her øverst på listen. Hvis du vil se resultatet af kampe for en bestemt dato, er det tilstrækkeligt at trykke på kalenderikonet, og urikonet viser kampene lige nu, hvis det er tilfældet.

Kommandoer og kampe markeret med en stjerne vises på fanen Favoritter.

SofaScore

Betydningen af ​​dette valg er det indbyggede brugerdefinerede notifikationssystem. Det er meget fleksibelt og giver dig mulighed for at indstille alarmer til nøjagtigheden af ​​en enkelt lyd til hver begivenhed i enhver sport.

SofaScore SofaScore

Tap for kampen afslører detaljerede oplysninger, herunder holdets placering i positionerne, statistik over de spillede kampe og sandsynligheden for at vinde en modstander baseret på meninger fra SofaScore-brugerne.

SofaScore SofaScore

For de seneste spil vises fuldstændig kampstatistik, og hvis spillet er i gang, vises al information i kampvinduet i realtid.

SofaScore

Tapnuv på holdet kan du se detaljerede statistikker over hendes præstationer og kampe, positionen i tabellerne for hver turnering, hvor hun deltager, samt sammensætningen med detaljerede profiler for hver spiller.

SofaScore SofaScore

SofaScore SofaScore

SofaScore SofaScore

Som du kan se, leverer tjenesten helt al den information, der måtte være nødvendig for dem, der ønsker at være up-to-date med en fan af enhver sport, og for dem der ikke kan leve uden fodbold, giver programmet et simpelt mini-spil med andre brugere.

SofaScore SofaScore

Registrering i SofaScore giver dig mulighed for at synkronisere lister over kommandoer og kampe af interesse for brugeren mellem webstedet og de brugte mobile enheder, og har også en mere nyttig funktion. Har du bemærket dette uhyggelige reklamebanner på bunden af ​​skærmen? Deaktivere sin standard køb af en betalt version af ansøgningen kan ikke være – det simpelthen ikke. Du kan slippe af med reklamer ved at invitere til at bruge tjenesten hos tre af dine venner. Generelt er det første, der skal gøres efter installation af SofaScore, at sende invitationer til kollegerkammerater. Dette er en ret ærlig og enkel måde at slippe af med obsessiv reklame og takke udvikleren for det ikke-alternative produkt. Vi overdriver ikke. Ifølge anmeldelser og evalueringer af kenderne i Google Play, App Store og Windows Phone Store, analoger, der er sammenlignelige med hensyn til bekvemmelighed og fuldstændighed af oplysninger, gør programmet faktisk ikke. Dette er også angivet ved bedømmelsen af ​​ansøgningen, som nærmer sig 5-stjerneklassifikation med titusindvis af vurderinger.

  13 κομψά θέματα MIUI για smartphones Xiaomi

Vi håber, at efter at have læst denne artikel, vil du og dine venner, der ikke er ligeglade med sporten, selv bestemme problemet med bevidsthed i verden af ​​sportsbegivenheder.

SofaScore LiveScore Website

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top