13 jelek, hogy Ön introvert, még akkor is, ha nem tud róla

1. Nem örülsz új embereknek

Ez nem jelenti azt, hogy nem tudod, hogyan lehet barátok vagy problémáddal kommunikálj. Csak néhány embernek van egy alapvető vágya, hogy folyamatosan bővítse ismerősök körét, képesek könnyen és gyorsan találkozni az emberekkel. Nem.

2. Tudod, hogyan kell jól beszélni, de nem vesz részt a megbeszélésekben

Ha egy személy introvert, akkor nem jelenti azt, hogy nem tud két szót összekapcsolni, vagy nem tud nyilvánosan beszélni. Még ha képes és képes is! De egy ragyogó beszéd, beszámoló vagy előadás után nem szeret válaszolni a kérdésekre vagy részt venni az érvekben.

3. Vannak extrovertált barátai?

Elképesztő, nem igaz?

Az ellenfelek azonban vonzzák magukat, így csak természetes, hogy szuperszcencia barátok lehetnek. De távol tartod őket, és beismered, hogy szigorúan adagolod magad, csak hogy újra látod a magányod bűvöletét.

4. Nem szereted a nagy tömegeket.

Koncertek, bulik, találkozók, tömegek az utcákon kényelmetlenül és kiszolgáltatottá válnak. Benned pánik félelem nincs, de minden alkalommal, amikor van egy tudatalatti vágy, hogy gyorsan elhagyja ezt a nyughatatlan helyet.

5. Nem szeretik az interjúkat és az interjúkat

Minden ilyen esemény megköveteli az új emberekkel való pszichológiai kapcsolatok gyors létrehozását, és az introverts nem nagyon szeret. Ezért mindig szívesen válaszolnak írásos válaszokra és levelező interjúkra a személyes kommunikációra.

6. Hűséges barát vagy

A bevezetők általában nagyon lojálisak és becsületesek. Ők általában olyan önellátó személyiségek, akik a kapcsolat barátságát értékelik, nem pedig az általuk nyújtott előnyöket.

7. Néha nem csinálsz semmit

Az extraverts mindig elfoglalt, mindig a folyamatban. Nem unatkozik maguknak, és minden ürítéssel megpróbálják kitölteni ezt az ürességet. Az introverták, ellentétben velük, képesek élvezni saját társadalmukat és örömet találni a békében.

  Nő nézi a szakállát: hűvös vagy sem

8. Szereted a leveleket a hívásokra?

A mobiltelefon gyakran nem cseng, mert minden ismerőse és kollégája megértette, hogy jobb, ha szöveges üzeneteket vagy e-maileket küld. Nem érted, hogy miért és miért tudsz megoldani a telefonon lévő ügyeket, ha van Gmailed.

9. Sokáig közeledtek az emberekkel

Ha introvertált vagy, ez nem jelenti azt, hogy egyáltalán nincsenek barátai. Vannak barátok, de nagyon különleges minőségük van. Ezek tényleg időigényes és körülményes emberek, akik életében nem véletlenül jelentek meg.

10. Udvarias vagy

A gazdag belső világ és az introverták sebezhetősége jobban odafigyel a mások érzéseire. Ha jól ismeri önmagát, hogy az elhanyagoltság lehetetlen gesztus vagy szó, nagy jelentőséget tulajdonítanak a szokásoknak, az etikettnek és a hagyományoknak.

11. Megpróbál előre tervezni

Az extravertsek képesek lesznek holnapra bukkannak a világ körüli utazáson, és spontán módon holnapután találnak új céget. Nincsenek kevésbé érdekes ötleteid, de mielőtt végrehajtanád őket, inkább mindent megterveznél. Természetesen írásban.

12. Idősebbnek érzi magát, mint társait

A nyugalom, a racionalizmus, a konzisztencia és a jó modorok még akkor is nagyon fiatal korban voltak benne, és ez mindig megkülönböztette a legtöbb kortársat. Néha egy kicsit felháborítóan néztek rájuk, csodálkozva cselekedeteik spontaneitása és rázkódása miatt.

13. Meg tudod tartani az egyensúlyt a kommunikáció és a magány között

Bár önmagában nem érez semmi kellemetlenséget, tökéletesen megértitek a szocializáció szükségességét. Ezért tudatosan próbálja meg, ha szükségesnek tartja, hogy menjen a felekhez, a pártokhoz és a társadalmi eseményekhez. Ugyanakkor nem próbálsz megerőszakolni magadat és ábrázolni a vállalat és a vállalat lelkét. Még egy zajos, zsúfolt helyen is maradsz, amit igazán vagy, és élvezd.

Végül is ön introvertált.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤