15 gadgets, der vil være nyttige for alle bilister

1. DVR’en

gadgets til biler: registrar
Amazon.com

Kontroversielle begivenheder på veje, handlinger af ubudne personer og ulovlige handlinger fra trafikpolitibetjente er langt fra en komplet liste over problemer, som en chauffør kan støde på undervejs. Ikke overraskende er DVR’er blevet så populære. Trods alt kan optagelsen af ​​trafikbegivenheder blive det nødvendige bevis, der vil hjælpe bilens ejer med at undgå falske beskyldninger eller bringe de virkelige overtrædelser til rette.

2. Startladningsenhed

gadgets til bil: oplader
Eltex.ru

Der er situationer, hvor batteriet ikke har nok opladning til at starte en bil. Især ofte sker dette om vinteren på grund af virkningerne af kulde. Hvis problemet opstår langt fra befolket områder og travle veje, kan føreren have meget ubehagelige konsekvenser.

Forventelige ejere af biler, bare i tilfælde af at tage bærbare startladningsenheder. En sådan enhed oplader batteriet og hjælper med at starte motoren, hvis opladningen pludselig løber ud.

3. GPS-navigator

gadgets til biler: navigator
Amazon.com

Moderne GPS-navigatører kan søge efter de ønskede adresser, plotruter, display trafikdata, parkeringspladser, tankstationer og andre genstande, der er relevante for føreren. Med en sådan gadget er det svært at gå vild, hvor som helst du går.

4. Universal bilholder

bil gadgets: bilholder
Amazon.com

Et anstændigt alternativ til en GPS-navigator kan tjene som en tablet eller en smartphone med specielle kort, der er indlæst i det. Hvis du vil bruge gadget til dette formål, er det nok at købe en autoholder – et mobilmonteret mount, der fastgør enheden i den ønskede position. Universale holdere tilpasses til enhedernes størrelse og er derfor velegnet til forskellige modeller af tabletter og smartphones.

5. Universal strømadapter

gadgets til bil: strømadapter
Amazon.com

Næppe nogen vil være glad, hvis telefonen er afladet på vej. Heldigvis er der bilforsyningsadaptere, der sættes i cigarettænderen på bilen og oplader batterierne fra den mobile enhed fra den. Universaladaptere har USB-porte, og er derfor velegnede til et stort antal gadgets, uanset model og fabrikant.

  60+ wallpapers til Apple Watch

6. Blinde zone spejle

Bil Gadgets: Spejle
Amazon.com

Enhver med mindst minimal køreoplevelse ved, at de konventionelle sidespejle ikke giver et fuldt overblik over rummet omkring maskinen. Der er en såkaldt blind (død) zone, som ikke afspejles i dem. Udvid visningsvinklen til en vis grad, kan yderligere spejle være knyttet til standarden. Sådanne tilbehør kaldes spejle i blindzonen.

7. Anordning til nødudgang fra bilen

gadgets til bil: enhed til nødudgang
Amazon.com

Føreren skal være klar til noget. Inkluderet, for akut evakuering fra bilen, hvis en ulykke opstod og er inde farlig for livet. Til dette kan du også finde et specielt værktøj. Til salg er der nøgleringe, som kombinerer en kniv til sikkerhedsseler og hammere til glas. Måske vil en sådan enhed ikke være overflødig.

8. Køretøjs støvsuger

gadgets til biler: bil støvsuger
Amazon.com

Når det kommer til rengøring i bilen, er det svært at overvurdere en sådan assistent som en bilstøvsuger. Denne kompakte enhed vil hurtigt slippe af med sand, hår og andre små men mange soriner, der er faldet på sæder og andre overflader.

9. Radar detektor

Gadgets til biler: radar
Amazon.com

Radardetektoren registrerer signaler fra polarradar og advarer føreren om dem. Med denne enhed undgår elskere af hurtig kørsel uønskede bøder.

Men radardetektorerne har positive eksempler på brug. På grund af dem overgår folk sjældent fart og kører langsommere på farlige dele af vejen, hvis der er politiets radarer.

10. GPS beacon

gadgets til biler: fyrtårn
Amazon.com

Når indtrengere stjæler en bil, forbliver ejeren rapporteret til politiet og håber på det bedste. Men hvis i bilen bilen er gemt, har offeret flere chancer for et positivt resultat.

En sådan indretning kan være et godt skjult GPS-stråle. Denne miniature standalone gadget sender periodisk sine nuværende koordinater til en brugers computer eller smartphone.

  Hvad er et mekanisk tastatur og er det mere bekvemt for arbejde og spil

11. Åndedrætsværn

Gadgets til biler: Breathalyzer
Amazon.com

Hvis du efter at have taget alkohol, adskillige timer passerer, og du føler dig helt nykter, betyder det ikke, at testen fra trafikpolitiet vil vise det samme. For at sikre den tilladte mængde alkohol i kroppen, kan du bruge en alkohol test. Denne lille enhed analyserer udåndingsluften og viser graden af ​​forgiftning.

12. Manometer

Gadgets til biler: manometer
Amazon.com

Dæktrykniveauet påvirker brændstofforbruget, slid og reaktion på bilen på vejen, hvorfor det er meget vigtigt at overvåge denne indikator. Automotive manometre bruges til denne opgave. Takket være denne måleenhed kan føreren hurtigt forstå, om det er værd at pumpe hjulene eller ej.

13. Parktronic

gadgets til biler: parktronic
Amazon.com

Elektronisk parkeringssystem eller parktronic hjælper chaufføren med at undgå kollisioner med andre biler og andre objekter under forhold med begrænset plads. For eksempel i parkeringspladser.

Parktronic sensorer monteret på kofangeren bestemmer afstanden til nabobjektet og sender det til skærmen og supplerer informationen med advarselssignaler. Installation af et sådant system kræver særlig viden, uden hvilken bilens ejer er bedre at ansøge om installation til fagfolk.

14. Spykerphone

gadgets til bil: højttalertelefon
Amazon.com

Som du ved, er det usikkert og ikke meget praktisk at tale i telefon ved rattet. Situationen ændrer bilhøjttalertelefoner – højtalertelefoner. En sådan gadget, der er fastgjort i et førersæde, synkroniseres med sin smartphone via Bluetooth og giver dig mulighed for at besvare opkald næsten uden hænder ved hjælp af højttalere og en mikrofon. For større bekvemmelighed annonceres sådanne systemer ved navnene på opkaldere eller deres telefonnumre.

15. Bluetooth-adapter

Gadgets til bil: Bluetooth-adapter
Amazon.com

Hvis bilstereoen ikke understøtter trådløs forbindelse med smartphone, kan du etablere kommunikation mellem dem ved hjælp af en Bluetooth-adapter. Det giver dig mulighed for at lytte til musik, der er downloadet til din mobilenhed gennem bilens højttalere. Adapteren er tilsluttet lydens stik på radioen med kablet og til smartphone via den trådløse Bluetooth-kanal.

  14 fototilbehør, der gør din iPhone til et professionelt kamera

Hvad er de nyttige gadgets til en bil, du bruger? Del i kommentarerne.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top