Hvad er et mekanisk tastatur og er det mere bekvemt for arbejde og spil

Funktioner af mekaniske tastaturer

Under hver nøgle af et sådant tastatur er en fuldmægtig mekanisk switch eller switch (fra den engelske switch).

Afbrydere varierer i højhed, klik og taktil respons (når du føler at nøglen er faldet og derefter vendt tilbage til sin oprindelige position):

 • Lineær – den mest “bløde”, uden modstand mod tryk og klik lyd;
 • switches med taktil feedback;
 • skifter med taktil feedback og lyd.

Denne mekaniske tastatur og forskellig fra membranen og scissor tastaturer på bærbare computere (99% tastaturer i vores hjem og kontorer), hvor stangen under knaptryk på “boble” i den elastiske membran og lukker kontakten. Men membranerne slides ud, så nogle nøgler kan falde over tid. Også hver nøgle skal presses til stop, så du føler trykket, og tastaturet registrerede det.

Fordele ved mekaniske kontakter:

 • behøver ikke at trykke på tasterne, de vender hurtigt tilbage til den oprindelige position og derved øger udskrivningshastigheden;
 • mere præcist og hurtigere registreres pressninger;
 • En langt længere levetid (producenterne giver en garanti på 40-60 millioner tastetryk, mens gode membranøgler har svært ved at nå op til 10 millioner).

De mest populære switche er lavet af tyske firma Cherry. Også på markedet er der kinesisk kailh og gateron, japansk romer-g og mange andre.

Arbejde på et mekanisk tastatur: personlig oplevelse

I butikken er tastaturet ikke særlig rasprobuesh, for dette skal du bruge det i “kamp” -betingelser. Problemet var, at de mekaniske tastaturer:

 • står i området 4-10 tusind rubler (og over);
 • har forskellige knapper under knapperne afhængigt af modellen, så for fuldstændighed var det ønskeligt at teste mindst et par muligheder.

  60+ wallpapers til Apple Watch

Jeg var nødt til at vende mig til producenterne for at få hjælp. Besvarede kolleger fra virksomhederne EpicGear og RedSquare. Jeg valgte Defiant-modellen fra EpicGear til testning på grund af en interessant funktion: Det er en tastaturdesigner, hvor du kan ændre omskifter til enhver tid og dermed prøve tre typer nøgler i en model.

Jeg arbejdede på det i en måned. Optaget en lille video, fordi det er meget vigtigt at demonstrere kliklyden med forskellige kontakter.

Skifter EpicGear bruger sin egen (EG MMS Purple, Grey and Orange) med en samlet hastighed på 4 mm og et triggerpunkt på 1,5 mm. Desværre kunne jeg ikke tage testen tastaturet med de mest populære Cherry switches, men at dømme efter de anmeldelser af andre forfattere, der sammenlignede Cherry og EpicGear switche, sidstnævnte har ingen markante forskelle fra Cherry, mens den på samme tid, de har deres egen “karakter” .

Udskrivning er virkelig mere bekvemt end på et membran tastatur. I membran tastaturer taster nøglerne nogle gange ikke helt ud, og du skal trykke hårdere for at være sikker på resultatet: Jeg har dette problem med Ctrl + C / Ctrl + V-linket. Jeg har glemt dette med mekanik.

En lille smule om spillet: Linjære kontakter EG MMS Grey (uden modstand mod tilbageslag, for hurtigt tryk) er velegnet til WASD, space, Ctrl og Shift. Strike i shooters var dobbelt så bekvemt. Igen, tryk ikke stærkt på nøgler til genforsikring, som på membran tastaturer.

Fordele og ulemper ved det mekaniske tastatur

Godbidder

 1. Samlingen bruger bedre materialer. Naturligvis jo dyrere tastaturet, jo bedre. For eksempel i Defiant-modellen står nøglerne på et aluminiumsunderlag – et integreret metalark.
 2. Komfort og hastighed af trykning.
 3. Nogle mennesker kan lide lyden, der klikker: Det ser ud til, at du arbejder på en skrivemaskine.
 4. Mekaniske tastaturer har ofte nøglebelysning. I nogle modeller kan den justeres op til en separat farve for hver nøgle.
 5. Mekaniske tastaturer ledsages ofte af software: Du kan justere tasternes baggrundsbelysning, omfordele funktioner til tasterne, indstille frekvensen af ​​tastaturopspørgslen i Hertz. Selvom det for det meste er interessant kun for professionelle spillere og ikke påvirker kontorarbejde.
 6. Du kan give barnet at spille. Min datter elsker Rayman Origins Arcade, og hver gang hun hårdt presset på tasterne på membrantastaturet, har mit hjerte såret. ???? Det mekaniske tastatur er kun designet til øget belastning.

  Smart TV Box X9S – et præfiks for dem der ikke ser tv

ulemper

 1. Prisen. For at købe et godt mekanisk tastatur skal du lave ca. 10 tusinde rubler. Specielt koster EpicGear Defiant ca. 9 tusind. Men det er værd at overveje, at i “reparationssæt” kun 24 udskiftelige kontakter (tre slags kontakter med 8 stk.). Hvis du vil ændre alle nøglerne, skal du købe mindst 4 sæt. Af de mere overkommelige modeller kan du nævne Red Square Old School, bygget på switches Gateron Blue (ca. 4 tusinde rubler) eller Lenovo Y Mechanical på Kailh Red (ca. 5.000 rubler).
 2. Klik på volumen. Selv de mest rolige lineære switche producerer stadig en tilstrækkelig hørbar “klats”. Om dagen er det ikke særlig mærkbart, men tættere på natten, når dagens støj falder, bliver det håndgribeligt. Og når du arbejder på højt blå switche, som f.eks. EG MMS Purple, Cherry MX Blue, Gateron Blue, Kailh Blue, er det højst sandsynligt, at du kan irritere dine kolleger eller familie. Om natten er det umuligt at udskrive dem, alle i lejligheden vågner op. Selv om de blå switche ofte anses for at være de bedste til udskrivning.

fund

Alle computer gadgets og møbler til arbejde tilhører en af ​​to kategorier: “opfylder bare sin funktion” og “udfører sin funktion og gør livet lettere.” For eksempel sidder vi på en standard kontorstol. En stol med rygstøtte beskytter mod osteochondrose. En billig kontormus gør det muligt at klikke og trække objekter. En mus med et mere ergonomisk design og en kvalitetssensor hjælper hånden mindre træt og ikke “stump”, når du forsøger at sigte mod en bestemt lille pixel på skærmen.

  Sådan finder du iPhone, hvis lydløs tilstand er aktiveret

Jeg var i praksis overbevist om, at dette også gælder for tastaturer. Den dyrere model betaler sig selv i komfort og holdbarhed. Hvis du finder muligheden for en acceptabel kliklyd for dig personligt og prisen, vil den være ideel.


Hvis du har et mekanisk tastatur hjemme eller på arbejde, kan du dele dine indtryk i kommentarerne.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top