Smart TV Box X9S – et præfiks for dem der ikke ser tv

At se tv i dag betragtes som dårlig form. Kvaliteten af ​​udsendelserne, som føder offentligheden, står ikke over for nogen kritik. Samtidig produceres i verden en stor mængde interessante, intelligente indhold hver dag, som du aldrig vil finde i de nationale kanaler transmissionsnettet. For at overvinde denne situation er det mest rimeligt at erhverve en intelligent tv-sæt, som du kan organisere dit eget fjernsyn med.

ZIDOO X9S visning

Smart TV Box X9S – det nyeste prefix fra varemærket ZIDOO, der specialiserer sig specielt i udgivelsen af ​​lignende gadgets. Helt ærligt, havde jeg aldrig før mødt med produkter fra dette selskab, så selv lidt overrasket over, at der allerede mere end 10 år og er meget populær blandt elskere af brede skærme.

Indhold i pakken

ZIDOO X9S acs

Leveres ZIDOO X9S i en pæn dobbelt tung kasse med hvid karton, som omhyggeligt beskytter konsollen mod alle problemer i en lang tur. Inkluderer set-top box, flytbare antenner, fjernbetjening, strømforsyning, harddisk kabel, HDMI kabel, brugermanual. Dette sæt er nok til at forbinde tv-kassen til tv’et og starte dets drift.

ZIDOO X9S bund

Tekniske specifikationer

ZIDOO X9S er i dag en af ​​de mest kraftfulde og funktionelle enheder i sin kategori. Enheden kører på Android 6.0 operativsystem, har en HDMI-indgang til video-optagelse og PIP (billede i billede), SATA interface til tilslutning af en ekstern harddisk, har støtte fra 4K-opløsning, er i stand til at afkode H.265 og VP9, ​​og også arbejder med HDR og 3D. Desuden kan indretningen køre populære OpenWrt firmware, så den kan bruges som en router og netværk storage (NAS).

ZIDOO X9S specs

Her er en komplet liste over enhedens egenskaber.

 • Boligmateriale: aluminium.
 • Processor: Realtek KEV1295 Cortex-A53 (64 bit).
 • Grafisk accelerator: ARM Mali-T820 MP3 (3-core).
 • RAM: DDR3, 2 GB.
 • Operativsystem: Android 6.0.
 • Indbygget hukommelse: eMMC, 16 GB.
 • Wi-Fi-modul: IEEE 802.11a / b / g / n, 802.11ac; 4,9-5,8 GHz (5,0 GHz ISM-bånd); dual-band Wi-Fi-modul RTK8821.
 • Netværkskort: RJ-45 Ethernet Jack (10/100/1000 Mbps).
 • Bluetooth 4.0.
 • HDMI-port: Udgang HDMI2.0a, support 4K, HD Audio (7.1 CH); HDMI2.0a-indgang, PIP-understøttelse, HDMI IN, streaming og udsendelse via UPD / RTSP.
 • Kortlæser SD / TF (1-32 GB).
 • To USB 2.0 porte.
 • USB 3.0 port.
 • Infrarød.
 • Komposit video og lydport.
 • Interface S / PDIF (2 CH, 5,1 CH).
 • SATA 3.0 interface (6 Gb / s).
 • VFD.
 • Video Support: HDR, HEVC / H.265 op til 4K (60 billeder / c), H.264 op til 4K (60 billeder / c), VP9 til 4K (60 billeder / c), BDISO / MKV.
 • Lydsupport: 7.1 CH.
 • Strømforsyning: DC 12 V / 2 A.

  Hvad er et mekanisk tastatur og er det mere bekvemt for arbejde og spil

Aktivér og konfigurer

Med tilslutningen af ​​Smart TV Box X9S kan selv et barn klare TV’et. Du skal kun indsætte den ene ende af det medfølgende HDMI-kabel i konsollen, og for den anden skal du finde den rigtige stik på tv’et. Derefter forbinder vi boksen til netværket, tryk på tænd / sluk-knappen og aktiver HDMI-udgangen i tv-indstillingerne.

Åh ja, glem ikke at sætte batterierne i kontrolpanelet eller installere et specielt program på smarttelefonen, som du kan styre præfikset på.

ZIDOO X9S 2

For at udføre den oprindelige opsætning i konsollen er der et specielt værktøj i form af en trinvis vejledning, som giver dig mulighed for at indstille sproget, oprette forbindelse til internettet og så videre. Men det er efter min mening meget nyttigt at åbne indstillingssiden for operativsystemet og udføre alle de nødvendige handlinger der. Når alt kommer til alt er indvendig kendt for os Android, så de fleste brugere vil klare denne opgave uden problemer.

Software interface

Når konsollen er tændt, vises ZIUIs proprietære shell på tv-skærmen. Hovedelementerne er lavet i form af fliser, så du nemt kan flytte mellem dem ved hjælp af fjernbetjeningen.

ZIDOO X9S app

Direkte fra hovedskærmen kan du få adgang til følgende afsnit:

 • vejr – En simpel applikation, der viser de nuværende vejrforhold og prognoser i flere dage.
 • apps – Liste over alle programmer installeret på enheden.
 • Media Center – Filhåndtering, som giver dig mulighed for at registrere og afspille mediefiler, der er gemt på konsollen eller på tilsluttet medier.
 • HDMI IN – Hvis du har tilsluttet en ekstern kilde, så er du her.
 • browser – visning websteder.
 • indstillinger – muligheder side ZIDOO X9S.
 • rengøring – Kør et specielt værktøj, der fjerner enhedens hukommelse om affald.

ZIDOO X9S app 2

I bunden er der en række knapper til at køre de mest populære programmer. Du kan tilføje dine egne applikationer her, som dine yndlingsspil og medieafspillere.

  14 fototilbehør, der gør din iPhone til et professionelt kamera

funktioner

Smart TV Box X9S har så mange funktioner, at det er nødvendigt at skrive mere end en artikel for deres detaljerede beskrivelse. Derfor vil jeg begrænse mig til en liste over de vigtigste funktioner i denne enhed.

Afspilning af mediefiler

Selvfølgelig er dette det vigtigste formål med Smart TV, som de fleste køber et præfiks for. ZIDOO X9S kan afspille næsten enhver fil fra intern hukommelse, flytbare medier (USB, HDD) og fra online kilder. Jeg har søgt i lang tid, men blandt mine film har der aldrig været sådan en, med gengivelsen som der ville have været nogen problemer.

ZIDOO X9S kanal

For at afspille video, lyd og lytte til internetradiostationer, kan du bruge det indbyggede mediecenter ZDMC, som er en modificeret version af den velkendte KODI. Hovedfunktionen i dette program er, at dets funktionalitet kan øges ved at installere plug-ins. Disse plugin-moduler ændrer udseendet af mediecenteret, tilføjer lokaliseringer, kodeker, nye indholdskilder og meget mere. Jeg vil bestemt afsætte dette program til en af ​​følgende artikler.

ZIDOO X9S liste

Hvis du ikke kan lide ZDMC, kan du fra Google Play-biblioteket eller tredjepartskilden installere et andet program, der er designet til at levere online-indhold. TVzavr, Megogo, IVI, “Google Play Movies”, YouTube – navnet på dem – legion.

spil

For nylig er spil til Android flyttet langt nok med hensyn til grafikkvalitet, så hvorfor ikke nyde dem på tv’ets store skærm?

Quad-core Cortex-A53, der arbejder med grafik accelerator ARM Mali-T820 MP3 og to gigabyte DDR3-hukommelse, det er i stand til at klare alle de nyeste spil og give billedkvalitet uden opbremsning.

ZIDOO X9S spil

Selvfølgelig vil ikke alle spil bekvemt betjenes med fjernbetjeningen, så det giver mening at drage fordel af de gratis USB-portene på konsoller, som kan forbinde et fuldgyldigt gaming joystick. Fremragende billede på den store skærm + bekvem kontrol = dobbelt fornøjelse!

Tilslutning af eksterne kilder

ZIDOO X9S HDMI

Denne funktion er ikke nødvendig for alle, men i nogle tilfælde kan det være nyttigt. Tilstedeværelsen af ​​en separat indgang HDMI IN giver dig mulighed for at oprette forbindelse til ZIDOO X9S moderne multimedieteknologi. Således kan du for eksempel optage transmissionen fra satellitmodtageren.

  60+ wallpapers til Apple Watch

Se IPTV

ZIDOO X9S FS

Ægte livserfaringer ser ikke på tv. Men hvis du pludselig beslutter et glimt af, hvad der sker i verden, er det tilstrækkeligt til at brødføde konsollen en af ​​spillelister med kanalen adresser, og du vil straks få adgang til et stort antal tv-programmer fra hele verden. Uden en antenne og helt gratis, behøver du kun en hurtig forbindelse til internettet.

Ekstra tjenester

Som jeg nævnte ovenfor, er konsollen kører bare to operativsystemer: Android 6.0 og OpenWrt, at tillade brugen af ​​Smart TV Box X9S som router og netværk opbevaring.

Dette åbner store udsigter til de af vores læsere, der forstår teknologien og vil på denne baggrund skabe et hæmmet hjemunderholdningscenter.

screenshot_20160921-170751

I Smart TV Box X9S installeres en række nyttige applikationer som standard, herunder AirPlay og AirMirror, DLNA og MicroCast, Zidoo RS og Google Remote. Det er altid muligt at installere andre nødvendige programmer, som gør det muligt at øge konsolens funktionalitet betydeligt.

resultater

ZIDOO X9S LH

Helt ærligt, før jeg skrev denne anmeldelse var jeg noget skeptisk over denne type enhed. Det forekom mig, at set-top-bokse var et rudiment, et ekstra link i gadgets udvikling, det sidste forsøg på fjernsyn at bo i vores lejligheder.

Jeg indrømmer, jeg havde fejl.

Takket være ZIDOO X9S huskede jeg igen, hvor stor det er at se film på den store skærm og endda spille et par spil. Det er især rart, at du nu ikke behøver at røre med flashdrev, diske og ledninger, og valget af film og serier er kun begrænset af min fantasi. Fremragende billedkvalitet, bekvem styring, et stort udvalg af indhold – hvad mere har du brug for til glæde for fans af multimedieunderholdning?

Så jeg anbefaler, tag det. Hvad angår vores læsere er rabatten ved indførelsen af ​​en kode givet GKB-ZIDOOX9S.

Forfatteren takker butikken GeekBuying.com, som gav ZIDOO X9S til at skrive anmeldelsen.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top