14 fototilbehør, der gør din iPhone til et professionelt kamera

Mange af os er stolte af ayfonografi, købe specielle linser og installere mange applikationer til billedbehandling. Men hvordan man vælger et interessant tilbehør fra det store udvalg af andre på markedet. Lad os være opmærksomme på de bedste repræsentanter for fototilbehør til iOS-enheder.

Set fra Manfrotto

ukendt

Manfrotto-kassen er et KLYP + -kasse til iPhone 5 / 5’erne med LED-blitz og tre udskiftelige objektiver (1,5x teleobjektiv, 0,68x vidvinkel og 0,28x fisheye-objektiv). Alt sammen kan nu købes til nedsat pris på selskabets hjemmeside til 97 i stedet for 138 euro.

Linsen fra Lensbaby

Ukendt-14

Virksomheden Lensbaby i 2014 satte på stedet Kickstarter et nyt projekt – linsen til smartphones LM-10. Det giver dig mulighed for at lave meget usædvanlige billeder med fokus på et lille område og sløre kantene på billedet. Hvis det ønskes, kan dette lille område ændres takket være en specielt udviklet applikation. Linsen er kompatibel med iPhone (4s – 6 Plus) og Android (starter med Jelly Bean 4.1) og koster $ 70.

Cover for avanceret video fra Phocus

Ukendt-2

Virksomheden Phocus tilbød en interessant løsning for dem, der er glad i video på iPhone. Deres sæt består af et praktisk cover, en mikrofon og tre udskiftelige linser (tele, vidvinkel og makro). Kittet passer til iPhone 5 og koster 166 euro.

LED Flash til iPhone 5

Ukendt-1

Et andet tilbehør fra firmaet Manfrotto sælges nu til 87 euro. Pakken består af et KLYP-cover til iPhone 5, en ML240 lommelygte med 24 lysdioder og et lille stativ MP1-C01.

Objektiver til panoramabilleder

Ukendt-3

Beslutningen fra firmaet Pixeet er ikke noget nyt og originalt, men det giver dig mulighed for at lave panoramabilleder af høj kvalitet. Takket være vidvinkelobjektivet og den gratis applikation kan du lave et et-klik panorama på 180 ° og et panorama på 360 ° – til 4 klik. Grundpakken til iPhone koster dig 60 euro og professionel – på 70 euro. Den indeholder fisheye, hårdt etui til iPhone 4, 4S, 5 eller 5S, universal adapter, metalringe og en speciel adapter til iPad 2/3.

  Oversigt over GPD Win – den mindste gaming laptop på Windows

Linser fra Photojojo

Ukendt-5

Photojojo er måske ikke så veludviklet som Olloclip, men det producerer også fremragende linser til iPhone. Du kan bestille dem på en interessant designet hjemmeside dedikeret til virksomhedens produkter. Deres sæt består af en vidvinkel linse, makro, fisheye og super fisheye, samt et polariserende filter. Et sådant sæt vil koste dig $ 100.

IOgrapher fotocelle

Ukendt-15

IOgrapher-sagen fra samme Photojojo passer til iPhone (5, 5S), iPad Air, iPad Mini Retina og iPad 2/3/4. Det gør det meget bekvemt at reparere enheden i hånden, og vedhæft også forskellige tilbehør til iPhone: linser, blink eller stativ. IPhone tasken koster $ 50, for iPad – $ 60, og med en vidvinkel – $ 85. Nogle linser fra Photojojo er ideelle til iOgrapher.

Teleobjektiver til iPad

Ukendt-16

Overraskende nok blev iPad på et tidspunkt brugt som et foto- og videokamera. Derfor begyndte producenter af tilbehør at udvikle forskellige interessante enheder til ham. iPad Teleobjektiv er en anden oprettelse af firmaet Photojojo, og det er udelukkende beregnet til tabletter Apple: iPad Mini (zoom 12x) og iPad 2,3 og 4 (zoom 10x). Hver linse vil koste dig 16 euro.

dæksel Snap! 6

Ukendt-7

Ikke så længe siden fortalte vi dig i en separat artikel om Snap-sagen! 6. Det giver dig mulighed for at tage billeder hurtigt og nemt, såvel som klamrer sig til det forskellige linser. Snap! 6 blev udgivet på Kickstarters hjemmeside, samlet et beløb 5 gange mere end nødvendigt og er nu tilgængeligt for forudbestilling.

Objektiver fra walimex

Ukendt-11

Det sydkoreanske selskab introducerede også sine linsevalg til iPhone 4, 4s, 5. Sættet består af fisheye, super fisheye, teleobjektiv, vidvinkel og makro og koster 60 euro.

  Sådan finder du iPhone, hvis lydløs tilstand er aktiveret

Linser Olloclip

Ukendt-6

Selvom der ikke er så mange rigtige konkurrenter til Olloclip. I nogle få år af dets eksistens har disse linser helt bevist sig blandt brugerne og er nu i høj efterspørgsel. Sættet “4 i 1” omfatter fisheye, en vidvinkel og to makro 10x og 15x. Omkostningerne til iPhone 5/5 er $ 70, for iPhone 6/6 Plus – $ 80.

Teleobjektiver fra Mofy

Ukendt-9

Dette tilbehør fra Mofy er designet specielt til iPhone. Set til modellen 4S omfatter et dæksel, en telelinse 6-18x og et lille stativ. Dets pris er 133 euro. Det samme gælder for iPhone 5c, kun her finder du en 12x teleobjektiv. Og det vil koste dig 72 euro.

Objektiver fra Schneider Optics

Ukendt-13

Schneider Optics tilbyder også sit unikke fototilbehør. Blandt dem kan du finde IPro 2X Tele Lens for $ 100. Og også Trio Kit, som indeholder en taske til iPhone 5s og tre high-end makro objektiv, vidvinkel og telephoto 2x. Kostprisen ved sættet er 200 dollars.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top