9 телевизионни сериали за живота на офис служителите

1. Служба

 • Комедия.
 • САЩ, 2005 г.
 • Продължителност: 9 сезона.
 • IMDb: 8.8.

Американска версия на популярния британски сериал. Чрез очите на филмовата бригада, която заснема документален филм, гледаме клюки, митинги, интриги и романи на работници от голям производител на хартия.

Основният източник на повечето вицове е регионалният мениджър Майкъл Скот, който си представя хумористичен гений и обект на възхищение за отбора. Но в действителност всичко е обратното: неговата неподходяща острота се дължи само на неразбрани погледи и неловко мълчание.

Политически некоректни шеги и ясно чувство за хумор в най-добрите традиции на поредицата “Монти Пайтън” и “Da Ali G Show” не позволява да се съмняваме, че американският “Службата” определено надмина оригинала. Нито една неуспешно монтирана рамка, нито преждевременно завършване на следващия гангер, а липсата на извънземни смях и вицове с една лайнерка помагат на “офиса” да изглежда модерен днес. Абсурдно, а понякога и честно, черният хумор привлича магнит повече от екрана и го прави необходимо да преглеждаме епизодите отново и отново.

Гледайте в iTunes →

2. Гейкове

 • Комедия.
 • Великобритания, 2006 г.
 • Продължителност: 5 сезона.
 • IMDb: 8.6.

Популярна гей комедия за трима служители от ИТ отдела на някаква гигантска корпорация. Рой и Мос са типични представители на компютърната техническа поддръжка: едната е безгрижна мързелива, втората е груба и интровертна. Шефът им назначи нов Джен, който знае само за компютрите.

Ако ви харесва просто аристократичен хумор, дайте на “Гейкърс” шанс. В сравнение с актуалната Силиконова долина серията изглежда много по-проста, но не е по-малко оживена и много британска. И далеч от ИТ служителите ще бъдат доволни от сатиричното преувеличаване на корпоративната култура, достигайки отвъд височините. Между другото, песните със смях на аудиторията се записват по време на аудитория на живо!

Гледайте в iTunes →

3. Студио 30

 • Комедия.
 • САЩ, 2006 г.
 • Продължителност: 7 сезона.
 • IMDb: 8.2.

Един от най-добрите американски сериали за домашната кухня на телевизионните проекти. В него се срещаме Лиз Лемън, сценарист комедия скица шоу, което е принуден да се примири с арогантен шеф и луди звездите, надяващи се да се запази тяхното потомство жив.

С течение на времето темата на поредицата се е изместила от производството на телевизионни предавания до изучаването на творческия процес като цяло, засягащо проблемите на расата, пола, политиката, културата, парите, взаимоотношенията и много други. Идеите на авторите са достатъчни за цели 138 половинчасови епизоди, приятни с умен и неуместен хумор.

Гледайте в iTunes →

  25-те най-добри филмови филма от 21-ви век, които трябва да се видят

4. Мадмен

 • Драма.
 • САЩ, 2007 г.
 • Продължителност: 7 сезона.
 • IMDb: 8.6.

Най-поразителната и стилна серия за Америка през 60-те години, разказваща за дейностите и служителите на една от най-големите рекламни агенции в Ню Йорк. Мениджърите, които се наричат ​​”луди”, се състезават в продължаващата борба за избор на покупки. Техните блестящи и хипнотизиращи лозунги и идеи за билбордове спонтанно възникват сред тютюнев дим в помещението за бизнес срещи и са родени на салфетки в скъп нощен клуб “El Мароко.” В зората на информационната епоха реклама бизнес, пое дълбоко дъх и почти не послушаха нито правителството, нито общественото мнение, а акулите корумпиран изработка е кого да се обърне.

Магията на шоуто се състои от изненадващо целенасочени и разнообразни герои, живеещи в бездната на бохемския живот. Широкото пушене, пиянство, блудство, расизма и осмиван в тънка пародия начин, без да се лишават зрителите на красота и романтизъм на ерата с всепризнатата ресторанти, тъмносин стаи на нощни клубове, световъртеж, небостъргачи и димящи влакове. “Mad Men” е драма, така и комедия, а именно, завладяващ саундтрак и операторско майсторство, което е невъзможно да не се влюби.

Гледайте в iTunes →

5. Хайде, Тед

 • Комедия.
 • САЩ, 2009 г.
 • Продължителност: 2 сезона.
 • IMDb: 8.2.

А остроумен комедия за злите корпорации, енергичен и оптимистичен мениджъри хипохондрик учени и си шеф, че ако можеше да се поддаде на призива на емоциите, ще избухна в сълзи в същия момент. Големият бизнес, студените дами и джуджета винаги са били очевидните предмети на ироничните сценаристи, но тук авторите на шоуто изобретяваха нещо напълно експлозивно.

Тед е ръководител на отдел “Развитие”, безусловно посветен на работата си. Той се изправя срещу подчинените, но за съжаление решителният му оптимизъм към висшето ръководство често води до тъжни резултати.

Линда, колегата на Тед, се опитва да разсъждава с шефа, който обикновено се изразява в мрачен и мълчалив протест. И ръководителят на Тед Вероника – най-безчувствената дама в света, но тази героиня от време на време получава най-добрите копия. Но истинският източник на смях е приказливите работници от подземната лаборатория “Лем и Фил”, разработващи продукти с много съмнително качество …

  300 документални филма за разширяване на съзнанието

“Хайде, Тед” определено ще се превърне в един от любимите ви сериали. Той е почти като “клиника”, само без спринцовки и капкомери.

Гледайте в iTunes →

6. Паркове и зони за отдих

 • Комедия.
 • САЩ, 2009 г.
 • Продължителност: 7 сезона.
 • IMDb: 8.6.

Огромна комедия от създателите на американската “Офис” в стила на документална хроника, разказваща за работата на отдела за паркове и места за отдих на измисления град Пони. Това е много емоционална и позитивна история, че успехът и значимостта се измерват не само от пари. Главният герой Лесли Нопе, с най-доброто от своите способности, прави живота по-добър и по-светъл, въпреки че бюрократичният апарат на градската администрация я възпрепятства.

Икони комик Ейми Poehler и Ник Offerman създаден веднага атрактивни снимки, но за начинаещи Рашида Джоунс, Азис Ансари и Обри Плаза серия стана отправна точка за една успешна телевизионна кариера. Джоунс участва в собствената си комедия проект за цялото семейство “Анджи Tribeca”, Ансари спечели публиката талантливи изпълнения в “Wizard не е всестранно развит човек” и Plaza се признават след стрелбата в една фантазия “Легион” Ноември Хоули.

“Паркове и места за отдих” – невероятно оптимистично, изненадващо добро и остроумно шоу, което ще ви помни повече от веднъж. Той очарова и носи с магията на искреността и вярата в едно по-светло бъдеще.

Гледайте в iTunes →

7. Работници

 • Комедия.
 • САЩ, 2011 г.
 • Продължителност: 7 сезона.
 • IMDb: 8.2.

Sitkok около трима приятели – завършили, които са получили работа в областта на телемаркетинга. От този ден нататък те ще трябва да следват кода за дрехи, да следят и най-важното да се събудят до обяд. Реши, че сега не е необходимо да се опитваме усилено, момчетата ще отидат на всичко, само за да се забавляват и да избягат от работа.

Шоу може да доведе до по-голям интерес, независимо дали то е по-интелигентен и по-малко фокусирани върху напиване, телесни удоволствия и неща sortirny хумор, което е и причината, че е трудно да изглежда трезвен. Качеството на сценарий е ниско и доста скоро героите започват да честно да раздразнят. Но ако сте готови да го вземе със здравословна сарказъм и забавно над глупостта противен трио, а след това плащат половин час в средата на тежка седмица за гледане “Работохолиците” епизод не би било лоша идея.

  14 frank sorozat, amelyben sok a szex

Гледайте в iTunes →

8. Пребиваване на лъжи

 • Комедия.
 • САЩ, 2012 г.
 • Продължителност: 5 сезона.
 • IMDb: 7.4.

Серия от комедии за екип от консултанти за управление, ръководен от Марти Каан, който може да разбие всеки и да накара клиентите да вярват, че ще реши всичките им проблеми. Понякога героите наистина успяват да помогнат на някого, но по-голямата част от времето той ще се посвети не на работа, а на пиене и развеселяване.

Серията започва като безразсъдна сатира на консултанти и богати клиенти, с бързи и груби вицове. Отвращението беше причинено от всички герои без изключение, заслепени от алчността и плътските желания. Но постепенно се превърна в сериал в драма, която обръща повече внимание на личния живот и на природата на главните герои.

Единственото нещо, което остана непроменено – огромен брой откровени и мръсни сцени, които шокират дори фенове на “Калифорнийското блудство” и “Тайният дневник на момичето на повикване”.

Гледайте в iTunes →

9. Утопия

 • Комедия.
 • Австралия, 2014 г.
 • Продължителност: 3 сезона.
 • IMDb: 8.2.

Забележителна австралийска комедия за правителствени служители, в която грандиозни планове за развитие на националната инфраструктура са счупени за тежки бюрократични пречки. Нашите герои придружават новите проекти на Наполеон – магистрали, летища, железопътни линии – от първото съобщение до официалното откриване, но те рядко успяват да постигнат целите си.

“Утопия” е една от най-добрите австралийски комедии и ако още не сте имали време да се запознаете с телепроектите на този континент, започнете с него. Шоуто е била успешна, благодарение на успешната комбинация от правдоподобно и интелигентна сатира на работата на правителството в духа на британската “Да министъра” с ситуационен и абсурден хумор “Офис”.

Гледайте в iTunes →

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top