Top 5 kanala na usluzi YouTube za učenje njemačkog jezika

1. Njemački za 16 sati

Tečajevi Dmitrij Petrov nude originalnu metodu zahvaljujući kojoj možete naučiti osnove jezika u samo 16 lekcija. Metoda se testira na velikom broju studenata i donosi vrlo dobre rezultate. Ovo je idealan način za dobivanje osnovnih znanja u najkraćem mogućem roku. Najugodnije je da su sve lekcije tečaja dostupne za besplatno gledanje.

“Polyglot 16” s Petrovom →

2. Get Germanized

Stvoritelj i samo predstavnik ovog kanala postavili su ambiciozni cilj ne samo podučavati njemački jezik, već i pomoći da bolje razumiju Njemačku. Da bi to učinio, postavlja mnogo reklama posvećenih nacionalnim tradicijama, kulturnim značajkama i nijansama života u ovoj zemlji.

Kanal je namijenjen prvenstveno onima koji dobro poznaju engleski jezik i žele naučiti njemački kao drugi strani jezik. Novi videozapisi objavljuju se svake srijede, petka i nedjelje.

Get Germanized →

3. njemački jezik iz Njemačke

Domaćin kanala je profesionalni učitelj, izvorni govornik njemačkog jezika. Njezin je glavni cilj podučiti učenike novim riječima i gramatičkim pravilima, kao i popularizirati njemački jezik u ruskom govornom društvu. Uostalom, nije tajna da se najprije pokuša naučiti engleski, a njemački ostaje nešto u sjeni.

Ovaj projekt pomoći će razbiti mit o tome da je njemački vrlo strašan i složen jezik, što je gotovo nemoguće naučiti.

“Njemački jezik iz Njemačke” →

4. Deutsch für Euch

Ako ste dosadni standardnim udžbenicima s monotonim vježbama, pokušajte prebaciti na ovaj kanal. Njegov mladi šarmantni domaćin učinit će i najteži materijal fascinantnim.

Glavna tema kanala Deutsch für Euch je gramatika, au njoj nema jednako na YouTubeu. Kanal sadrži nekoliko stotina videozapisa koji pokrivaju gotovo sve glavne točke potrebne za svladavanje njemačkog jezika.

Deutsch für Euch →

5. StartLingua

Ovaj kanal sadrži video lekcije, vježbe i samo zanimljiva izvješća o Njemačkoj. Sva nastava provode izvorni govornici, tako da ne samo da možete naučiti gramatička pravila, već ćete i čuti ispravan izgovor riječi. Tu je i mali dio s audio knjigama, što je korisno za obuku vještina razumijevanja uho.

StartLingua →