РЕЦЕПТИ: Домашен сладолед от 3 съставки (без сладолед)

Лъвският пай от домашно сладолед рецепта без сладолед, който съм виждал в интернет преди, изглеждаше проста: мляко, ванилия, захар, разбърква се във фризера – и сте готови! Магията, нали?

Разбира се, всеки, който има дори и най-малкия признак на физическите процеси, които се случват в течности, трябва да се разбира, че продукцията ще се превърне просто буца мляко вместо сладолед мечтаната сметана. За да се приготви последното, е необходимо редовно разбъркване, предотвратяващо образуването на твърда кристална решетка. Можете да постигнете желаната текстура или с помощта на фризера, или с наистина магическа рецепта, за която искам да говоря за следващата.

Тайната на печат

Преди да започнете да готвите, охладете самия крем, разбъркайте миксера и капацитета, в който ще го биете. Така че процесът ще стане по-бързо и по-лесно благодарение на факта, че най-охладени мастните молекули от крема е много по-вероятно сбогом на заобикалящата обвивка да се слеят заедно с околните въздушни мехурчета, които можете да насищат емулсията по време на разбиване.

След като сте подготвили всичко, от което се нуждаете, първо смесете крема с кондензирано мляко …

Домашен сладолед от три съставки

… и след това добавете незабавното кафе. Разбира се, кафето може да бъде заменен, както и други добавки като ванилия, супена лъжица от любимото си ликьор или двойка капки хранителни ароматни есенции.

Домашен сладолед от три съставки

Сега да започнем да разбиваме. Разбиване на сметана на ръка – неблагодарна задача, така че ако не сила Хълк, но има миксер, да го вземе и включване на средна скорост.

Когато кремът започне да се сгъстява, скоростта може да се увеличи до максимум, но внимавайте да не победите маслото. Получената консистенция е точно същата като тази на разтопен сладолед: течен, но наситен с въздух крем.

Домашен сладолед без сладолед

Когато работата се свърши, остава само да се налива основата за сладолед в подходяща за замразяване форма и да се покрие с филм.

  Što kuhati od lisnatog tijesta: 20 brzih i ukusnih jela

Домашен сладолед без сладолед

Съдът се поставя във фризера за 6-12 часа.

Резултатът е кремообразен пълнеж, който не е по-нисък по отношение на последователността на закупен аналог.

домашен сладолед

рецепта

съставки:

  • 200 ml крем със съдържание на мазнини 33%;
  • 116 г кондензирано мляко;
  • 1,5 супени лъжици. л. инстантно кафе.

Получаване:

  1. Разбъркайте всички съставки, докато се образува кремообразна смес.
  2. Изсипваме основата за сладолед в контейнер, покриваме с филм и го слагаме във фризера за 6-12 часа.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top