BucketList: En liste over, hvad du skal gøre, mens du bor i verden

1939. John 15. Han vil have eventyr. Selv lavet en særlig liste: at udforske Nilen, finde ukendte stammer, for at erobre de vanskeligste toppe, lære at spille musikinstrumenter … I alt 127 point. 127 mål. Han skal nå dem, mens han lever.

Det var den første BucketList i verden.

Kør elefanten.

Hvad er BucketList?

På engelsk er “bucket” en “bucket”, og “list” er en “liste”. Liste over skovle, skovl liste? Selvfølgelig ikke.

Udtrykket BucketList kommer fra den idiomatiske sætning “kick the bucket”, hvilket betyder at dø, strække dine ben, dække dig selv med et kobberbassin.

Derfor er BucketList en liste over, hvad du skal gøre, mens du lever.

Mere specifikt er dette en liste over, hvad du skal se, hvad du skal lære, hvad du skal prøve, lave og føle i denne verden. Og for hvad er der kun en chance – dit liv.

Mange har set og husket den smukke film af Rob Reiner “Har endnu ikke spillet i boksen” (The Bucket List, 2007). Det er baseret på ideen om Bucket-listen. Ifølge plottet findes herrene Morgan Freeman og Jack Nicholson ved hjælp af skæbne på en hospitalsafdeling. De har absolut ingenting til fælles. Den ene er en almindelig mekaniker, der har fået ender til at mødes for livet og er en “liste over sager”, og en anden er en milliardær, der ikke har været overrasket i lang tid.

De er forenet kun af en – kræft. At lære at de ikke havde længe til at leve, besluttede fyrene at “komme ud”.

Se kirsebærblomsten.

Efter filmen blev udgivet, var ideen om BucketList utroligt populær. I dag har Bill Clinton, Jane Fonda, Cameron Diaz og andre berømtheder sådanne lister.

  How to create a working plan

Hvad gør BucketList anderledes end ToDo og Wish List’a?

BucketList – ikke bare en liste over opgaver eller “ønskeseddel”.

Faktisk – dette er en ønskeliste. Kun virkelig vigtig, værd at realisere, hvilket gør os bedre og lykkeligere. Dette er nøgleforskellen mellem skovlisten og ønskesedlen. Måske køber du en ny bil, som du så længe ønskede, vil gøre dig lykkeligere, men vil det gøre dig bedre, klogere, mere erfarne?

BucketList er altid lidt overvinde dig selv. Det er en måde at sikre, at du bruger dine ressourcer (tid, sundhed, talent) på hvad der er vigtigt, hvad du oprigtigt vil have.

Hvad angår to-do-listerne, udarbejder vi en handlingsplan for at nå målene, og BucketList’e – vi sætter dem. Udarbejdelse af en liste over, hvad du skal gøre, mens du bor i verden, er valget af livsguider.

Dette er især vigtigt, når det ser ud til at livet er gået i stå. Fra psykologiens synsvinkel er målet ikke nok til at indebære (opbevares et sted i det underbevidste underbevidste) – det skal formuleres. Bære ønsker i en skriftlig form, giver vi derfor dem specifikationer.

Tal på cirkus.

Et andet vigtigt psykologisk øjeblik – BucketList hjælper med at forstå, hvor kort liv er. Prøv at skrive en liste med 50, 100 eller flere point, tanken “Sådan gør du alt!” Vil straks begynde at slå i hovedet.

BucketList er en stor motivator. At handle. Handle nu!

Hvordan compilerer BucketList?

Der er specielle tjenester til dette. For eksempel Bucketlist.net og Bucketlist.org. Der er også mange mobile applikationer (offtopic: Jeg kunne ikke finde nogen virkelig behagelig og smuk, hvis du ved dette, så skriv venligst i kommentarerne).

Fordel en løn en gang for velgørenhed.

Princippet om at udarbejde lister over hvad du skal gøre, mens du bor i verden, er ens. Du kan lede din BucketList overalt i verden, læse andre menneskers drømme og dele med din verden.

  Hvorfor behøver du aldrig at møde forretningsmænd

Men for at komponere BucketList er det ikke nødvendigt at bruge en særlig service. Mange gør det på deres blog eller på et almindeligt ark.

Lær at ride.

Hvis du er fyret op for at skrive din BucketList, så overvej nøje de følgende anbefalinger.

6 trin til den perfekte Bucket-liste:

  1. Vær kreativ. Når du sætter dig ned for at skrive BucketList, vil de første 15-20 point sikkert være forbundet med rejser (folk drømmer altid om at gå hvor de ikke var), og så kommer der en stupor. Dette er normalt. Bare husk at du laver en liste over, hvad du skal gøre i livet, og livet er ikke bare at rejse. Pofantaziruet. Måske har du altid ønsket at ændre din hårfarve, starte et kæledyr eller lære sprogets gestus? Hvis ideens underskud er bevaret, læs andre folks BucketList’y – det inspirerer.
  2. Er grupperet. For at fantasere lettere fremhæv 5-7 interessante områder af livet for dig – rejse, kreativitet, uddannelse, mad, sport, overvinde frygt osv. Herefter skriv 10-20 ønsker i hver undergruppe. Så at fylde en BucketList er meget lettere.
  3. Udveksl ikke. BucketList er en slags plan for at forbedre livet. Skriv ikke der noget som “lave reparationer.” Husk forskellen mellem listen over hvad du skal gøre, mens du bor i verden, og todo og Wish List’om.
  4. Vær realistisk. BucketList er en fantastisk mulighed for at drømme. Men hvis du ikke vil have et abstrakt, men et værktøj, skal du være realistisk. Det er usandsynligt, at ønsket om at “flyve til Mars” en dag vil blive en realitet, simpelthen fordi menneskeheden endnu ikke har fundet ud af, hvordan man gør det.
  5. Opdater. Læs regelmæssigt og overskriv din BucketList. Livet ændres, du ændrer. Hvis du i 18 år drømmer om at hoppe med faldskærm, så er det ikke et faktum, at i 30 vil du have det for meget. Dette er normalt.
  6. Udgiv BucketList. Dette er et dristigt, men vigtigt skridt. Hvis du deler din BucketList via sociale netværk, skal du sende det på dine blogsider eller bare lade dine venner læse det, vil du derfor forpligte sig til at følge det. Socialt ansvar, ønsket om ikke at falde i andres øjne, vil hjælpe dig med at tage dig selv mere alvorligt over for gennemførelsen af ​​Bucket-listen.

At se nordlyset.

Adventurer John

2013 år. John er død Han var 88 år gammel. Han besøgte 120 lande, studerede livet af 260 primitive stammer, besejrede de 12 højeste bjerge, krydsede de 15 farligste floder …

  How to become an interesting interlocutor

Han udførte 114 artikler fra sin liste.

John Goddard er en amerikansk rejsende og videnskabsmand, en multimedieindehaver af Guinness Book of Records. Hans liv er en historie for en eventyrfilm. Hans navn er synonymt med at stræbe efter et mål og inspiration til tusindvis af mennesker rundt om i verden.

Bliv vidne til et mirakel.

Skriv i de kommentarer, som du gerne vil have tid, mens du bor i verden.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top