Hvorfor behøver du aldrig at møde forretningsmænd

Denne vidunderlige publikation fik øje på VK.com. I den forklarer forfatteren fornuftigt, hvorfor det er bedre at undgå folk, der beskæftiger sig med forretninger i forhold til relationer eller opbygge en familie og foretrækker dem at være “enkle romantikere, modige piloter og sejlere”.

For piger ser billedet af en forretningsmand sådan ud: succesfuld, med penge, generøs, i en god bil, virker ikke meget, hviler meget, alt i hans liv er godt. Men …

Faktisk er alt helt anderledes. Du vil stå over for mange vanskeligheder og problemer, og mange gange vil du fortryde, at du ikke valgte en anden mand for dig selv.

Husk, og skriv bedre.

En forretningsmand er ikke et erhverv

Til at begynde med, forstå, en forretningsmand er ikke et erhverv, det er en måde at leve og tænke på. Hvad er minus her? Ja, det er meget simpelt. Den kendsgerning, at når en person har et erhverv, en beskæftigelse (musiker, kunstner, ingeniør) tænker han i en enkelt vektor, ved du næsten, hvad man kan forvente. En forretningsmand er en slags et ufatteligt uforståeligt, han forsøger hele tiden, eksperimenter, han er uforudsigelig overhovedet. Og måske med hensyn til gode gaver er det også godt, men i forhold til alt andet for de fleste piger vil det være en stor stress.

Karakter af en forretningsmand

Næste tegn. Der er ingen forretningsmænd med let klagende karakter. En forretningsmands karakter er meget vanskelig, krævende adfærd, ofte kompromisløs. I forretning ellers. Her kan du ikke give slap eller give slip på kompromiser. Det er naivt at tro, at i erhvervslivet er man en, men derhjemme en anden. For en forretningsmand er der ingen “arbejde / hus” -kontakt … Og dette er det næste problem …

Tidsplanen for forretningsmandens arbejde

En forretningsmand arbejder altid! Selv når det ikke virker, virker det. Selv når han hviler, arbejder han. Selv når han giver dig blomster på en dato og siger gode ting, arbejder han. Erhverv er en kontinuerlig hjerneproces. En forretningsmand kan ikke afbryde arbejdet, som andre mennesker gør. Han skal hele tiden tænke over alt, holde styr på, beregne mulige situationer. Desuden analyserer han, når han ikke arbejder, noget der sker rundt og forsøger at skifte det til sin virksomhed. Erhverv for en forretningsmand er en virus, der ikke kan helbredes.

Når en forretningsmand på en dato giver dig blomster og siger gode ting, arbejder han.

En forretningsmand har ikke hverdage eller fridage. Alle dage arbejder for ham. Desuden er der for ham ingen koncept tidligt / sent eller morgen / aften. Der er begrebet “praktisk tid til en transaktion / forhandling / forretning mv.” OG hvis han finder, at det er bekvemt for mødet at have 3 søndag aftener, så går han til dette møde.

Hovedværdien af ​​en forretningsmand

For en forretningsmand er det vigtigste i livet hans forretning. Og det må forstås. Ja, selvfølgelig, når en kone og børn optræder, så vises andre værdier, men indtil dette tidspunkt er det vigtigste forretning. Ja, i virkeligheden, og børn for ham en slags forretning. Forhold med en pige for en forretningsmand er stort set som at investere i en opstart. Det er meget risikabelt, det er ikke en kendsgerning, at det vil vise sig, derfor er vi i de tidlige stadier klar til at lægge en høj andel af sandsynligheden for, at virksomheden (familie) ikke vil fungere. Derfor, selvom forretningsmanden er villig til at give tid og opmærksomhed på et sådant “projekt”, men meget mindre end hans hovedforretning / forretning.

  10 life rules that you need to remember in hard times

Når en pige mener at en forretningsmand har mange penge, forventer hun sandsynligvis ikke, at de fleste af disse penge han aldrig vil bruge på tøj, gaver osv. Selv hvis hans løn er anslået til millioner, vil han kun bruge en lille del af disse penge til rekreation og underholdning, det meste kommer til at komme tilbage til erhvervslivet eller investere i andre projekter. Forretningsmanden tænker kreativt. Spild af penge er ikke skabelse i sit koncept. Så når du ser en frakke til 100 tusind rubler, og tænke over hvor smuk du er i det vil se for at se en forretningsmand i pels 2-4 lønninger til sine ansatte, eller tab af fortjeneste på 15% eller mere om året Mand med en mulig stigning i kapitalisering af virksomheden.

Lad os vende tilbage til arbejdsplanen. Som jeg allerede skrev, for en forretningsmand er der ingen hverdage eller fridage for ham hver dag en arbejdstager. Derfor er det ubrugeligt at bede ham om at tilbringe en weekend med dig, hvis han besluttede at arbejde. Plus, en forretningsmand forsøger at tænke på effektivitetsproblemer. Derfor beslutter han højst sandsynligt, at det er meget mere rentabelt at arbejde i et par måneder overhovedet uden fridage, og kun derefter slappe helt i 1-2 uger i varme lande. Så vænne sig til denne tidsplan. Men i alle tilfælde skal du ikke glemme at han på ferie vil arbejde.

“For dig er forretninger vigtigere end mig?”

Det er yderst sjældent for en forretningsmand at afbryde forretningsprocessen. Og jeg gentager, for en forretningsmand er hans forretning det vigtigste i livet. Og prøv ikke at provokere ham med spørgsmål som: “For dig er forretningen vigtigere end mig?” Hvis du ikke ønsker at få et sandt svar. Det ser ud til at være tæt, men du vil føle dig ensom.

Venskab gennem øjnene af en forretningsmand

En forretningsmand møder sjældent sine venner, medmindre man skal diskutere sager. Endnu mindre ofte er han klar til at mødes med pigens venner. Fordi han synes med hensyn til effektivitet. For at finde ud af, hvordan det er, ring bare. Kommuniker med nogen uden at modtage værdifulde oplysninger, som kan være nyttige i fremtiden – det er ineffektivt. Og han vil bestemt ikke hver uge med dig til dine forældre “for at besøge dem,” da dette er hvad? Korrekt – ineffektivt.

  Hvordan man lærer at tegne, selvom man ikke tror på dit talent

Hvornår vil forretningsmanden finde fred?

Erhverv er altid udvikling. Ethvert mål er mellemliggende, det ultimative mål er ikke. Derfor vil en forretningsmand aldrig roe sig i hans lidenskab for forretning. Men til jer piger kan hans lidenskab let falme.

En forretningsmand elsker udvikling og mangfoldighed. Dette er det største problem for at skabe en familie med en forretningsmand. Det vil være yderst vanskeligt for dig at overraske ham, og du skal hele tiden forbedre. Og mange mennesker tror, ​​at det er let. Måske, men ikke hele livet.

Hvad vil han have fra dig?

Tro ikke på en forretningsmand, der ønsker at have en smuk pige ved siden af ​​hende og arrangere en hjemlig hygge. Sludder! Vi har brug for en komforthyret governess, vi har brug for mad – leje en kok. Han har brug for noget mere … Og hvad præcist – han kender nogle gange ikke sig selv, fordi han altid er på jagt.

Og det er også vigtigt at forstå. For forretningsfolk jager et stort antal piger, de er sådanne “topmodeller”, kun blandt mænd. Hos mænd er sindet og evnen til at levere familie og afkom mest værdsatte. Derfor er forretningsmænd altid i centrum for kvindelig opmærksomhed. Og for ikke blot at vinde det, men også at holde det, er det nødvendigt at prøve meget. Og ja, jeg vil minde dig om, det er kun for dig, han behøver ikke at holde dig, for han er hovedmålet hans forretning, ikke dig.

Piger, kan jeg fortælle dig mange flere grunde til, at du ikke skal mødes med erhvervsfolk, men bruge mere tid på denne rekord, end jeg har brugt meget ineffektiv til mig.

Så … Drage konklusioner af det, jeg allerede har fortalt dig.

Det var en historie på vegne af en mand. Nu skal jeg nok sige, hvordan det hele ser ud fra mit, det vil sige det kvindelige klokketårn. Om arbejde – det er rigtigt næsten 100%. Det virker altid! Jeg kan ikke sige, at jeg er gift med en supermodern forretningsmand, men han arbejder stadig hele tiden, fordi han elsker sit arbejde. Hvis han først havde et job, ikke mig, så ville han måske aldrig have haft det.

  What to do without leaving your home: 17 geek hobbies

“Når en forretningsmand på en dato giver dig blomster og siger gode ting, arbejder han.” – men det er sandheden! Det virker altid. Spring midt om natten og løbe til computeren for at skrive dine ideer eller se efter noget – det er ret almindeligt i vores familiens situation.

Han kan arbejde på min fødselsdag (som det var sidste gang) eller være på forretningsrejse på vores bryllupsdag. Han kan glemme at købe en gave til mig på forhånd og bringe hjem noget, han købte selv, men så viser det sig en ferie, og ud af situationen skal man på en eller anden måde komme ud. Derfor køber jeg også gaver fra venner og familie.

Og alligevel, min familie er ikke de tre personer (mor, ven og elsker), ligesom enhver anden kvinde, og fire – jeg er også en personlig assistent, som en konstant påmindelse om, hvad du skal gøre, med hvem han havde et møde og som han generelt ville sige.

Jeg kan allerede læse ganske seminarer eller kurser forud for internetbaserede projekter og politikker for indhold, fordi alle de ideer, rulle rundt på mig. Jeg spiller rollen af ​​uddannelsen publikum, at der udtrykte nye tanker og ideer. Han kan ringe til mig, da jeg forlod barnet til havet og 20 minutter for at tale om hvad nyt han lærte og hvad der kom op, og i slutningen af ​​samtalen siger noget som: “Åh, så sejt! Jeg talte med dig mens du gik fra banken til huset. Du ser ikke ud til at gå overalt! Lad mig ringe til dig også senere, når jeg går på mødet! Der er et par interessante ideer, som du vil redigere, før du sender klienten … “

Endelig vil jeg gerne sige, at hvis du besluttede at gifte sig med en forretningsmand, vil din hovedkonkurrent ikke være en kollega, men et job. Ja, hun er sød. Og for altid at være interessant for din mand, bliver du nødt til at glemme resten og indhente ham, lære, lære, konstant lære og aldrig stoppe. Du er nu i en sele og du skal se i en retning. Dette betyder ikke, at der nu ikke er “jeg”, men kun “vi”. Men nu skal din “jeg” veje meget mere end før.

Det er en konkurrence, baby, og hvis du slapper af, vil du være langt bagud. Og det er meget, meget, meget interessant. Hvis du har fælles interesser, vil du aldrig kede dig. Og ja, du vil altid være tre – dig, han og hans arbejde. Men nu vil dette arbejde også være dit;)

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top