5 legjobb mikrofon iPhone és iPad számára

Ma az iLike kategóriában jó mikrofonokat kínál az iPhone és / vagy az iPad számára. Nem csak a kiváló minőségű mikrofonok, hanem a nagyméretű eredetiek is szerepeltek a gyűjteményben, mint egy vicces mikrofon az egyén számára, aki kedvelt és barátságos volt a környező karaoke-hoz.

1. iPhone Boom Mic Belkinből

Egész kompakt mikrofon (csak 4 hüvelyk hosszú), ami jobb hangfelvételi jellemzőket ígér, mint a beépített mikrofon, az idegen zaj megszüntetése és két mód a közeli és távoli hangforrások rögzítésére. A telefon közvetlenül a telefonra csatlakozik, és csatlakozik a fejhallgató-csatlakozóhoz. Egyél egy AAA elemet.

Ár: $ 40 | Vásároljon most

2. Karaoke mikrofon “hangtompítóval”

Ez a mikrofon figyelemre méltó az uretán csésze rögzítésénél, ami lehetővé teszi, hogy énekeljen, kiabáljon, zörgessen, és hogyan fusson az amok másokkal szemben. Az iPhone vagy az iPad egyszerű USB kábellel csatlakozik. A Segakara karaoke alkalmazás ingyen letölthető az iTunes-ból. Ez a mikrofon is használható fúvóka nélkül, mint egy normál mikrofon.

Ár: $ 80 | Vásároljon most

3. iRig MIC Cast az iPhone / iPod touch / iPad készülékhez

Az iRig egy hordozható és nagyon kompakt mikrofon, amelyet fel lehet használni podcastok, előadások, interjúk, hangjegyzetek rögzítésére és még sok másra. Ez a modell a gyártó szerint nagyon jól minimalizálja a háttérzajt és jó tulajdonságokkal rendelkezik. A készletben sok hasznos dolog van, például egy mini kapcsoló, amely lehetővé teszi a közeli és a távoli források rögzítését.

Ár: € 29,99 | weboldal

4. Az IM2 sztereó mikrofon iPhone Tascamhoz

Az IM2 beépített mikrofon, előerősítő és analóg-digitális átalakító két mikrofonhoz. A legjobb megoldás az, hogy nincs szüksége adapterre. A mikrofon USB bemenettel rendelkezik, amely az iPhone hosszú felvétel vagy fényképezés során nagy hatásfokú és praktikus.

Ár: $ 79.99 | weboldal

  5 aplikací pro přímé odesílání souborů ze systému iOS do systému Android

5. Fostex AR-4i audio interfész iPhone 4 / 4S és iPod touch 4G esetén

Ha egy közvetlenül a telefonhoz csatlakoztatott mikrofont keres, akkor talán ez a megoldás megfelel Önnek. A rendszer 3,5 mm-es sztereó port helyett dock csatlakozót használ. A rendszer saját, analóg-digitális átalakítóval rendelkezik a jobb hangminőség érdekében.

A Fostex adapter három soros sztereó porttal rendelkezik, és két mikrofonja van, amelyek optimálisan elhelyezhetők: az illesztő tájképi vagy álló módban használható, mint egy mikrofon állvány – az ideális megoldás a podcasting vagy a voice-over számára.

Ár: $ 99 | Weboldal | Vásároljon most

Ossza meg a megjegyzéseket, azt, hogy mit használ és milyen benyomásokkal rendelkezik az eszközön.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top