Miksi tarvitsen iilbreak iOS: ssä?

Meidän lukijamme Sanzhar Surshanov lähetti tämän aineiston, joka tuntuu erittäin tärkeältä meille, kun otetaan huomioon, että iOS vapautuu Applen kahleista ????

On niin väärää käsitystä, että vankilassa on vain ladata ilmaisia ​​pelejä App Storesta ilmaiseksi. Kyllä, voit. Mutta muitakin tapoja käyttää vankia.

Kerromme ensin, mikä on vankilatuotto. Jos luotat wikipedia, jailbreak on “virallisesti tuettu Apple-operaation avulla, jonka avulla voit avata ohjelmiston täydellisen pääsyn laitteen tiedostojärjestelmään. Näin voit laajentaa laitteen ominaisuuksia, esimerkiksi mahdollistaa teemojen tukemisen, tweaksien ja sovellusten asentamisen muualta kuin App Storesta. “

Kun minulla oli vain laite iOS: ssä (iPad mini), en aio asentaa vankilatuottoa ja en todellakaan tiennyt mitä se oli. Lyhyen johdatuksen jälkeen aipad halusin heti muuttaa Safarin oletusselaimen suosikkikuvasi Google Chrome. Mutta kuten kävi, Cupertinon kaverit eivät salli heidän laitteidensa muuttaa tavallista selausta. Googlen kuulemisen jälkeen kävi ilmi, että tämä voi tapahtua vain vankilassa. Ja siitä lähtien olen hiljalleen alkanut kerätä tietoa vankilasta.

Kun Evad3rs-hakkeriryhmä julkaisi Evasi0n iOS 6 / 6.1: n, asensin vankilakan.

Ja niin, siirry Tweaksin itselle.

1. Selaimen valitsija – itse asiassa juhlan alullepanija. Voit muuttaa oletusselaimen mihin tahansa muuhun.

2. Virtaus – päivästä riippuen vaihtuu näytön väri. Iltaisin näytön väri on lämpimämpi. Voit lukea täältä – miten ja miksi flux toimii. Myös Windows, Linux ja Mac.

3. NCSettings on pikavalinta-widget, jolla voit vaihtaa erilaisia ​​asetuksia Device Notification Centerissä. Voit esimerkiksi ottaa nopeasti käyttöön Wi-Fi-, 3G-, Bluethooth-, muutosnäytön kirkkauden ja paljon muuta. Sinun ei tarvitse mennä laitteen asetuksiin kaiken tämän.

4. PasswordPilot – Vihaan syöttää salasanan aina, kun lataan sovelluksia AppStore-ohjelmasta. Erityisesti sellainen kuin minä ja tämä tweak, joka kerran muistuttaa salasanasi, ja sinun tarvitsee vain napsauttaa OK asennettaessa sovellusta.
Koska en ole liittänyt maksukorttia AppStoreen, minulla ei ole mitään ongelmia tämän muokkauksen kanssa. Ja jos sinulla on kortti liitetty myymälään ja siellä on vielä pieniä lapsia, niin en suosittelen, että laitat tämän muokkauksen. Et voi laskea rahaa.

  如何在没有越狱的情况下在iPhone上使用PSP玩游戏

5. SwipeBack – erittäin yksinkertainen ja hyödyllinen muokkaus, jonka avulla voit palata edelliseen sovellukseen käyttämällä eleä “svayp oikealle”.

6. Zeppelin – kaikkein hyödyttömäksi muokkaus, mutta melko viileä. Voit muuttaa matkapuhelinoperaattorin tunnusta muihin mielenkiintoisimpiin. Erikseen Cydian löydät suosikki klubisi logot ja todellakin monia muita logoja.

jailbreak iOS

7. BatteryDoctorPro. Käytännöllisin parannus, jonka olen asentanut. BarreryDoctorPro on paljon siruja, mutta keskityn vain yhteen.
BatteryDoctor kuin NCSettings lisää vaihtoja Notification Centeriin ja sieltä voit vaihtaa erilaisia ​​asetuksia. Mutta henkilökohtaisesti minulle on vain yksi mielenkiintoinen painike – TaskClear. Koska lähes kaikki hyvin monissa sovelluksissa omena laite, käy usein niin, että moniajo baarissa ovat avoinna yli 10 hakemuksen kerrallaan ja vielä enemmän. Akun ja muistin kustannusten välttämiseksi sinun on suljettava ne manuaalisesti (avoimet sovellukset).

Joten TaskClear auttaa “puhdistamaan” kaikki sovellukset monitoimipaneelissa yhdellä klikkauksella! Erittäin helppo ja erittäin kätevä. Uskon, että tämä ominaisuus kannattaa olla iOS: ssä ja helpottaa miljoonien iPhon / iPad / iPod touch-käyttäjien käyttöä.

jailbreak iOS

Ja lopuksi, vankilassa on melko pitkä ja ipadilla ei ole mitään ongelmia / virheitä. Hienosäädön jaetaan ilmaiseksi / maksettu (kyllä, kyllä, ja sen jälkeen Ceyla voi edelleen maksaa rahaa) iPhone / iPad (iPhone on paljon mielenkiintoisia ja hyödyllisiä parannuksia).

PÄIVITYS: Ja muutama tweaks – 20!

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤