10 legjobb alternatív pánt és karkötő az Apple Watch számára

Többször is meggyőződtek arról, hogy az Apple Watch a legegyedibb eszköz, amelyet az Apple valaha készített, és a rendelkezésre álló karszalagok és hevederek bőséges kínálata, amelyek közül választhat, amikor órákat vásárol, igazán megerősíti. Azonban nem mindegyikük megfelel: valaki az árak miatt, valaki a tervezés vagy az anyagok miatt. De a harmadik gyártók már megakadtak a javítás érdekében. Itt van egy tucat legjobb alternatív pánt és karkötő minden ízléshez és pénztárcához.

Milánó karkötő Baseusból ($ 32)

ETAPWCH38-MH-H

A cég “Milan hurok” Az Apple úgy néz ki, az elegáns és vonzza a kinézetet, de ez nem olcsó, 10 690 rubel. A kínai kiegészítők gyártójának analógja nagyon hasonlít a “natív”, de különbözik a rögzítőelemtől – ez itt szokásos, a mágnes helyett. A demokratikusabb árat tekintve ez a tény megbocsátható.

Míg a karkötő ezüst színben kapható, de hamarosan arany és acél lehetőség lesz.

Fekete milánói karkötő a @ tartozékból ($ 17.99)

51SisbQiQwL

Még könnyebben hozzáférhető háló karkötő a felismerhető színben a “szürke”. Ez a karkötő ideális acél tokban és sportos alumínium kivitelben. A csattal, sajnos, nem mágneses, de rendes. Azonban ez a karkötő kiváló választás az Apple vállalati színeinek rajongói számára. Bár van ezüst verzió.

Milan mesh karkötő a JETech-tól ($ 49.99)

81qVFAkpceL._SL1500_

Mint az eredeti Apple karkötő, itt is van egy mágneses rögzítő, amely lehetővé teszi, hogy beállítsa a kívánt hosszúságot minden csuklóhoz. Az összekötő linkek természetesen nem annyira elegánsak, de végül is az ár háromszor kisebb. Kiváló lehetőség pótlólagos kárpitozáshoz alkalmas alkalmakhoz.

Rozsdamentes acél karkötő a Hoco-ból ($ 79)

Pillanatkép 2015-07-27 18.33.48-kor

A blokk acél karkötő a leginkább klasszikus. Az Apple közel 32 ezer rubelt kér. És bár van egy “különleges” pillangószorító, még mindig nagyon drága. A Hoco hasonló rozsdamentes acél karkötője sokkal humánusabb árcédulával rendelkezik. Nem néz ki rosszabb, mint a márkás, és jön egy eszköz, amely lehetővé teszi, hogy kivonat a kapcsolatokat, hogy illeszkedjen a csukló a méret a csuklóját, és biztosítja a megbízható működését a szívritmus érzékelő.

  30 legszebb robot-asszisztens otthoni és irodai célokra

A karkötő ezüst, szürke, arany és arany színekben kapható mindkét méretben az Apple Watch számára.

Az Olixarból készült valódi bőr szíja (1842,99 rubel)

Pillanatkép 2015-07-27, 18.24.49

A márkás bőrpántok árai az Apple 10 690 rubelből indulnak, ami meglehetősen drága. Az Olixar népszerű gyártója által gyártott heveder anyaga és stílusa hasonlít az 1800 rubelhez (plusz 100 rubel a szállításhoz), és még olcsóbb, mint a legegyszerűbb szilikonpánt Apple. A tartozék nagyon jó minőségű, és jól illeszkedik az Apple Watch változatához az acél tokban.

A szíj négy színben kapható, beleértve a klasszikus fekete és barna, valamint kék és piros színben.

Vintage bőr szíj a Jisoncase-tól (£ 24.90)

71bF6JphWkL._SL1000_

Érdekli a szüreti bőr? A Jisoncase számos bőrből (beleértve a krokodilt) is kínál különböző színekben világosbarna és fekete között. A legszebb esetleg piros színnel hívhatja a lehetőséget. A rögzítő mechanizmus itt klasszikus, anélkül, hogy süllyedne.

Puha szilikonpánt Olixar (1326,99 rubel)

Pillanatkép 2015-07-27, 18.37.32

Sport pántok – Kiváló választás az élénk színek rajongóinak. Ha azonban az Apple által felkínált színek nem elég fényesek – az Olixar tetszene az ízlésednek.

A heveder ezen verziójához összesen öt szín van: fehér, piros, fekete, zöld és kék. Az ár is meglep.

Polimer “fonott” pánt az Case-Mate-tól (1842 rubel)

ismeretlen

Az Apple sportpántjaihoz hasonlóan ez is ugyanabból az anyagból készül – elasztomer. Egy érdekes fonott design és egy kis medál csatolták a hevedert (mint a rózsaszín szín) teszi kivételesen nőies. Az alacsony ár lehetővé teszi, hogy megvásárolja azt cserepántként való használatra.

Szilikon sportszalag a Poetic védő tokjával (5,95 $)

81H40UWvZPL._SL1500_

Az ultra-költségvetési pánt az óramutató járulékos védelmével jó választás lehet a sportrajongók számára, akik aggódnak az Apple Watch biztonsága miatt. A heveder és a rögzítés hasonló az eredeti Apple sportpántokhoz. A fedél szélén kinyúló széle védi a képernyőt a hatásoktól. Az egyetlen dolog, amit meg kell félned, a víz.

  Milyen a csontvezetés a hang és milyen esetekben segít

A tartozék öt alapvető színben kapható, beleértve a kék, a fehér és a fekete színt.

Rugalmas csipesz nyaklánc a Case-Mate-ból ($ 35)

cmi_Sheer-Glam_Apple-Watch Band-38mm__20Clear_CM032781_2_1024x1024

Ezen a pánton olyan sok csillogás van, hogy aranyat fog ragyogni. Bár talán az Apple Watch arany változatával nem szabad használni – persze nyilvánvaló, hogy az igazi arany. De mindenesetre ez egy remek, csillogó, rugalmas anyagból készült pánt, amely sok divatos nőt kedvel. És az ár nem olyan magas.

Bár egy színben kapható, de hamarosan a gyártónak egy színváltozatot kell kiadnia.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤