Egyszerű módja a mobil internet 3G és 4G gyorsításának

Ez nem mindig lehetséges, hogy a vezetékes internet, például az országban, egy vidéki házban, egy új hivatal, és a mobil internet nem működik jól, vagy egyáltalán elveszett. Annak érdekében, hogy ne égetjen idegsejteket, 10 percig próbáljon betölteni egy videót vagy egy nehéz oldalt, megvásárolhat egy antennaerősítőt. Cikkünk egyik a jelenlegi modell – Hite HYBRID, amely segít növelni a sebességet, 3G internet és a 4G LTE (), nem igényel hosszú beállítási (Van csatlakoztatását nem tartott tovább öt percnél), és össze van kötve egyetlen kábellel, mely Mind a tápellátás, mind az adatátvitel.

A HiTE HYBRID antenna a MIMO technológiával erősíti a jelet, ami jelentősen növeli az internetkapcsolat minőségét és stabilitását. Az igényelt 4G-os antennaerősítés 2 × 16 dBi, 3G esetén 2 × 13 dBi.

Ezenkívül az Internet routeren keresztül is terjeszthető: a HiTE HYBRID kompatibilis az összes útválasztóval, és csatlakoztathatja mind a PC-hez, mind a routerhez.

Kipróbáltuk az antenna Hite HYBRID megerősítésére 4G-jel és a kapott jó eredményeket nem csak a sebesség az internet, hanem a könnyű telepítés és beállítási az antenna.

Egyébként, mivel az Internet 4G messze nem univerzális, távollétében az antenna erősíti a 3G jelet, és külön említést érdemel.

Már most és a jövõ kilátásával

Most már minden mobilszolgáltató a negyedik generációs 3G-ről az internetre költözik, de a 4G lefedettség nem mindenütt létezik.

Tehát, ha úgy döntött, hogy erősítse a 3G-jel, meg kell vásárolni egy antenna vételi frekvencia, és egy-két év, amikor 4G lefedettség eléri a helyére, meg kell vásárolni egy újat.

HiTE HYBRID-el ilyen gondok kizártak. Ez felerősíti a 3G és a 4G jeleket, és a legjobbakat választja, ezért ne aggódjon a frekvenciák és az új hardver vásárlása miatt.

Konfiguráció és konfiguráció

A dobozban megtalálja az antennát és a kényelmesen összehajtogatott PoE adaptert, az Ethernet-kábelt a csatlakozáshoz, az adaptert és a csatolót.

Antenna HiTE HYBRID
Antenna és tartozékok dobozban

A HiTE HYBRID antennak egy masszív és teljesen lezárt, 250 × 250 × 75 mm méretű és 2 kg súlyú fém és műanyag tok.

Antenna ház
Antenna ház vízálló csatlakozókkal

Természetesen a legjobb, ha az antennát az utcán, az épület tetején vagy az ablakon kívüli konzolon szerelik fel. Ebben az esetben maximális nyereséget érhet el.

Működési hőmérséklet -30 és +50 ° C közötti. A gyártó azt ígéri, hogy alacsony hőmérsékleten dolgozhat, ha a tél nem kapcsolja le a tápellátást. A készlet tartalmaz egy árboc tartó (vagy konzol).

A kábel 30 m hosszú az antennához, elég ahhoz, hogy a házról a tetőre nyúljon, de ha többre van szüksége, 100 m-re növelheti.

Antenna tartozékokkal
Antenna tartozékokkal

Amint már említettük, ez a kábel mind az energiaellátás, mind az adatátvitel érdekében szolgál, ami még egyszerűbbé teszi a telepítést – nincs szükség adapterekre és hosszabbító kábelekre. A teljes készletben már van minden, ami szükséges az antennához.

SIM-kártya kiválasztása

Az antennához SIM-kártya szükséges. Ha a Simka nem támogatja a 4G hálózatot 2,500-2,700-as frekvencián, akkor az antenna egy 1.900-2.200-es frekvenciájú 3G hálózattal fog működni.

Általában az antenna együttműködik bármelyik orosz szolgáltatóval, amely mobil internetet biztosít 3G vagy 4G technológián. Megvizsgáltuk az antennát a “Megaphone” SIM-kártyával az Internet 4G-vel.

SIM kártya Megaphone 4G
SIM kártya “Megaphone” 4G

A Simkát egy különleges nyílásba helyezzük és meghúzzuk a vízhatlan fedelet. Hermetikusan, hogy ne aggódj a Sims biztonsága miatt.

Helyezzen be SIM-t
Helyezzen be SIM-t

Megnyitjuk az utasításban megadott címet a számítógépen, és megnézzük a kapcsolatkezelő felületet.

Hálózati információk
Csatlakozáskezelő felület

Mielőtt a kapcsolat állapotát és statisztikáit.

Kapcsolat diagnosztika
statisztika

Antenna tesztelése a mezőben

Az antenna sebességének ellenőrzéséhez a Speedtest.net szolgáltatást használtam. Összehasonlításképpen, a sebesség magával vitte a Megafon modemet, és ugyanazt a 4G-os SIM kártyát tesztelte.

Úgy döntöttünk, hogy teszteljük az antennát a mezőn, amelyre valójában szándékunk van. Mivel nem rendelkezem farmmal vagy vidéki házzal, csak a természethez mentünk – egy erdőben a város közelében (kb. 12 km).

Hely 1. Glade az erdőben, 12 km-re a város

Antenna HiTE HyBRID: 6,21 Mbps – bejövő sebesség, 1,21 Mbps – kimenő sebesség.

modem: nincs csatlakoztatva.

Az erdőben
Az elszámolásban

Összeszerelve a készletben található utasítások szerint: csatlakoztatta az antennát a POE adapterhez, az adaptert – a laptophoz, és csatlakoztatta az autóhoz az átalakítón keresztül.

Csatlakozási folyamat
Antenna csatlakozás
Az antenna üzemkész
Csatlakoztatva és készen áll

Csak annyit kell mondanom, nem teszteltünk egy helyen – valahol az antenna jobban működött, valahol még rosszabb. Az eredeti helyen, ahol a modem teljesen elutasította a 4G jel fogását, az antenna 6,21 Mbps bejövő sebességet adott.

Jelzést keres
Jelzést keres
Speedtest eredmények
Speedtest eredmények

Helyszín 2. Egy dombon, 12 km-re a város

Antenna HiTE HyBRID: 8,62 Mbps – bejövő sebesség, 1,05 Mbps – kimenő sebesség.

modem: nincs csatlakoztatva.

Az autó közelében elkaptam a legjobbat, bár egy hosszú kábel rovására megmozdítottuk a tisztást, és megpróbáltuk elkapni a legjobb jelet. A legeredményesebb mutató ezen a területen 8,62 Mbit / s (megállt a magasságban).

Speedtest eredmények
Eredmények Speedtest a második helyen

A következő hely közel volt a városhoz, valahol 5 km-re a területen.

3. helyszín, 5 km-re a város

Antenna HiTE HyBRID: 11,95 Mbps – bejövő sebesség, 0,44 Mbps – kimenő sebesség.

modem: 0,05 Mbps – bejövő sebesség, 0,05 Mbps – kimenő sebesség.

A mezőn
Elkapjuk a jelet a mezőn

Itt a “Megaphone” modem elkezdett dolgozni. Pontosan 0,05 Mbit / s értéket adott (nem is beszélve arról, hogy alig vártuk, hogy egyáltalán megnyissa a sebességmérést).

Sebességmérés modemmel
Sebességmérés modemmel

Az antennával a Megafon mobil internetje 11,95 Mbit / s-ra emelkedett. Elvileg ezek voltak a legjobb mutatók, amelyeket elértek.

hogyan lehet felgyorsítani a mobil internetet

Teljes benyomás

Ha a városon kívül 3G / 4G antennát használ, ahol az internet gyakran teljesen eltűnik, a díjak nagyon eltérnek a modemtől (ami a fenti képernyőképeken látható).

Egy erdőben, a várostól 12 km-re, olyan sebességgel rendelkezünk, amellyel az internetet használhatjuk anélkül, hogy veszélybe sodorjuk a számítógépet a veszettségből.

Elvileg, ha ahelyett, hogy egy ember, aki vándorol keresztül a területen, és erdei tisztásokon, emelje az antennát a fején volt egy varázsló, amely az antennát a tetőn kert, ez az arány lett volna vidám.

De amint azt fentebb elmondtam, az antenna csatlakoztatásához és a legális 5-10 Mb / s-os sebesség eléréséhez a 3G-nél is szükségtelenné válik, nincs szükség semmilyen ismeretekre és készségekre.

Tehát, ha régóta szenvedett a lassú mobil internet (vagy annak hiánya), akkor olvassa részletes specifikációkat, és rendelje meg az antennát itt ↓

3G / 4G Antenna Hite Hybrid

A P. S. HiTE erőteljesebb 4G LTE antennákat gyárt, de a HYBRID modellt a sokoldalúság és a konfiguráció egyszerűsége érdekében választottuk ki.