8 paras kvadrokopterov versiolla Lifhaker, jonka ei tarvitse rekisteröityä

Miehittämättömien ilma-autojen lentoa koskeva laki tuli voimaan 30. maaliskuuta tänä vuonna ja siitä tuli todella musta päivä radio-ohjattujen lelujen ja malleiden faneille. Kaupungin alueella olevat lennot voivat johtaa merkittäviin sakkoihin. Videot myös Internetissä. Mutta tämä on huonossa tilanteessa.

Lainvalvontaviranomaisten toimilla, koska täysi oikeusperusta tällä alalla ei ole ennakoitavissa. Jo jonkin aikaa on tarpeen rajoittaa lentomatkoja tai saada virallinen lupa (puhumme siitä seuraavassa materiaalissa). Jos molemmat vaihtoehdot eivät ole sopivia, voit ostaa laitteesta helpommin 250 grammaa, koska sitä saa käyttää kaikkialla, paitsi niissä paikoissa, joissa valokuvaus- ja videokuvaukset ovat kiellettyjä lainkaan. Tänään puhumme niistä.

Syma X5C

Syma X5C
kvadrokopterpro.ru

Yksi suosituimmista quadrocoptereista on edelleen liiketoiminnassa. C-1: n viimeisimmän muutoksen paino parannetulla kameralla ja lento-ominaisuuksilla on vain 100 grammaa, joten voit lentää ilman pelkoa. Mutta Syma X5 on ansaittu katsottuna paras rytmi oppijoille aloittelijoille. Tämä on kestävä Copter, jolla on laadukas kokoonpano ja hyvä muotoilu, halpoja tarvikkeita, riittävä alue ja nopeus, hyvä vakaus ja hallittavuus. Kestää aloittelijoille välttämättömät putoamiset, ja kokeneet omistajat tekevät paljon temppuja. On myös muutos, joka kääntää videon konsoliin (FPV). Lisäksi Syma X5: llä on paljon halpoja klooneja.

Osta 45 dollaria →

Yizhan Tarantula X6 / JJRC H16

Yizhan Tarantula X6 / JJRC H16
remotercdrone.com

Lähes täydellinen analogi Syma X5: llä, mutta yhdellä erittäin tärkeällä ominaisuudella: tämän laitteen moottoreiden teho riittää nostamaan rungon pohjaan kiinnitettyä toimintakameraa. Se on hieman suurempi kuin Syma X5, ja painaa 200 grammaa (kameran kanssa saa vain suurimman sallitun 250 gramman). Tähän malliin on helppo löytää tarvikkeita. Hallinnan ja rakennuksen laadun ansiosta voimme suositella tätä nelipyöräilijää paitsi helppojen viihdytysten lisäksi myös koulutukseen ennen vakavien laitteiden ostamista.

Osta $ 51 →

Cheerson CX-33

Cheerson CX-33
blog.banggood.com

Erittäin mielenkiintoinen heksakteri (kuusi ruuvia), joka on rakennettu trikopterikuvion mukaan (kolme laakeripalkkia). Tällainen tekninen ratkaisu tekee CX-33: sta vakaamman, nopeamman ja kuorman noston. Se voi helposti nostaa helposti toimivan kameran, mutta jo alhaisen lennon aika lyhenee huomattavasti. Drone-laitteessa on oma 2 megapikselin kamera, jonka mitat mahdollistavat sen korvaamisen kevyellä kameralla miehittämättömille laitteille. Paino tätä mallia FPV-set – vain 152 grammaa, joten voit lentää pelottomasti kaikessa sallittuja alueita.

Osta 45 dollaria →

JXD 510W

JXD 510W
dronehobby.wordpress.com

Halpa FPV-quadrupter, paino 155 grammaa. Tämän mallin eduista on kätevä muotoilu, rikas paketti (viisi paristoa kerralla), pidempi lennon matkan kuin CX-33. Voi olla upea lahja. Valittaessa hänen ja Tarantulan välillä kannattaa tietysti valita jälkimmäinen. Mutta JXD: n kustannuksella nykyaikaisempaan täyttöön voidaan iloisesti yllättynyt lennolla. On olemassa kaksi versiota: W on kauko-ohjain, jolla on oma näyttö, ja G: ssä konsoli on varustettu älypuhelimen kiinnityksellä.

Osta $ 55 →

XK X250

XK X250
thedronefiles.net

Pieni rumpu (vain 100 grammaa) valmistajalta, joka tunnetaan kapeissa piireissä. Se on suosittu XK Alien FPV-vastaanotin (lähetyssarja sisältyy pakettiin). Mainoslehtien vakuutuksen mukaan se on urheilukopteri – todellakin nopeus ja valvonta korkeudessa. Lisäksi se on erinomainen muotoilu, hyvä lentoaika, hyvin viritetty elektroniikka. Voidaan ohjata Futaba ammattikäyttöön tarkoitetuissa laitteissa, joten se sopii päivittäiseen liikuntaa siinä tapauksessa, että pitkä lentävät suurkohteisiin pelottavaa (tai jos tämä siirtymä on suunnitteilla tulevaisuudessa).

Osta 60 dollaria →

JJRC X1

JJRC X1
techlar.weebly.com

Kokoelmamme vaikein laite on 250 grammaa! Suurin sallittu paino. Mutta tämä on yksi kevyimmistä ja pienimmistä laitteista, joissa on harjaton moottori. Referenssillesi: tämäntyyppiset moottorit tarjoavat korkealaatuisen lennon ja kantavuuden. Näin ollen kaikki hallintaominaisuudet ja -tyyppi ovat pohjimmiltaan erilaisia ​​kuin kevyemmät laitteet (ja monet raskaammat, kuten Wltoys V666). Voidaan nostaa jopa 50 grammaa lisäpainoa – riittää käytettäväksi FPV-kittiä Syma (joka on yhteensopiva valvontalaitteet) tai jäykästi kiinnitetty Xiaomi Yi.

Osta 106 dollaria →

Cheerson CX-10W

Cheerson CX-10W
china-gadgets.de

Pieni (15 grammaa) huoneen rytmi, jossa video ja Wi-Fi. Jälkimmäistä ei kuitenkaan käytetä pelkästään kuvien siirtämiseen reaaliaikaisesti, vaan myös ohjaamaan ohjaimia. Se sopii kämmenellä, lentävät tyynellä säällä on etäisyydellä 15 metrin päässä ohjaus puhelimen tai tabletin (tai kuinka paljon on tarpeeksi virtaa lähetin laite). Pienin, halvin, joten se on ihanteellinen viihde suurille ja pienille lennoille.

Osta $ 26 →

Hubsan X4

Hubsan X4
www.all-battery.com

Sijoitettu ranskalainen Parrot-ratsastajan Kiinan kopion kämmenelle. Painaa vain 50 grammaa, sillä on sisäänrakennettu kamera, FPV, mielenkiintoinen muotoilu. Lennolle tuulisella säällä tuskin sopii, mutta pieni lelu heikossa tuulessa tai sisätiloissa – erinomainen vaihtoehto. Rougle-käyttäjät voivat vaihtaa kameramoduulin.

Osta 60 dollaria →

Mitä valita?

Laitetta valittaessa kannattaa katsoa kukkaro ja harkita kaikkia vaihtoehtoja. Mielestäni tämän luokan ihanteellinen, mutta kallis hankinta voisi olla JJRC X1-harjaton moottori, joka on ylimitoitettu. Jos et halua käyttää paljon rahaa, voit tuskin löytää jotain kiinnostavaa kuin Tarantula tai Syma X5.

Ja lopuksi hieman vinkkiä: ostettaessa, älä käytä Venäjän postin palveluita, ota yhteyttä vaihtoehtoisiin kuljetusyrityksiin välttääkseen komplikaatioita ja tarpeettomia ongelmia tulliselvityksessä.

Loading...