YLEISKATSAUS: AfterShokz Trekz Titanium – kuulokkeet urheilua ja elämää varten

AfterShokz -tuotteet ovat jo olleet Lifehackerin sivuilla. Viime kerralla testasin kuulokkeita Bluez 2, mutta se oli ensimmäinen kokemus äänen siirron teknologian käytöstä, ja siksi vaikutelmista oli melko hämärtynyt epätavalliset ja epätavalliset aistit. Nyt kun en ole enää uusi kullan värähtely, voin testata viimeisintä luuketjun mallia – AfterShokz Trekz Titanium – ja tehdä paremmin asiantuntevaa mielipidettä.

ongelma

Nyt on optimaalinen aika ostaa kadun kuulokkeita. Keskimääräinen lämpötila on kiipeä itsevarmasti, lumi on laskenut, tiet ovat kuivuneet. On aika saada lenkkarit ja valmistaa polkupyörä.

En tiedä miten olet, mutta kaupunkimme autojen määrä kasvaa jatkuvasti. Se on helppo havaita. Jams ja hillot muodostuvat, missä he eivät koskaan olleet. Autot ovat kirjaimellisesti kaikkialla, kuljettajat ovat myöhässä, ryntävät, häiritsevät toisiaan, hermostuvat ja rikkovat liikennesääntöjä. Niille, jotka joutuvat pelaamaan urheilua tässä kaaoksessa, on vähän iloa.

Pidä tilaisuus kuulla, mitä tapahtuu ympäri pyöräilyä tai pyöräilyä, on elintärkeää. Olette varmasti nähneet, kuinka kuulokkeista kotoisin oleva henkilö menee kadulle ja ei reagoi lainkaan ympäristöön. Joskus auto kirjaimellisesti hiipuu jalankulkijan takaa, ja vain kova “piippaus” tekee henkilöstä paluuta todellisuuteen ja kiinnittää huomiota vaaraan. Erittäin hyvä, kun tämä tapahtuu pihoilla: auto liikkuu hitaasti, jalankulkija kävelee myös rauhallisesti …

Kun toiminta kulkee tielle, ja kävely on korvattu lenkillä ja vielä enemmän pyöräilynopeudella, kaikilla liikkeen osallistujilla on vähemmän aikaa ja mahdollisuuksia reagoida. Tällaisissa tilanteissa luullisten kuulokkeiden loistava tunne tulee.

Aftershokz Trekz Titanium

Tietoja luun johtamisesta

Me kuulokkeet käyttävät luun johtuminen teknologia, ei ole olemassa vaihtoehtoja, koska kaikki muut lajit, aloittaen piloja ja tabletit ja päättyen täyspitkän auki ja kiinni, joko osittain tai kokonaan peittää korvakäytävään, ja huono vaikutus kykyyn kuulla, mitä ympärillä tapahtuu. On kannettavia kaiuttimia, mutta tämä on täysin erilainen äänilaitteiden luokka, joka ei ole verrattavissa kuulokkeisiin painon ja koon mukaan.

Bone-kuulokkeet jättävät auditiokanavan täysin auki ja eivät häiritse kuulemista, mitä tapahtuu.

Aftershokz Trekz Titanium

Ääni välitetään paitsi ilman kautta. Luomme välittävät myös tärinää sisäkorvaan, ja matalat taajuudet menevät yli kiinteän aineen paremmin kuin ilman. Äänitä äänenne tallentimella ja kuuntele nauhoitusta. Löydät puheen vääristyneen ja kuulostaa huomattavasti korkeammalta. Itse asiassa tässä vaiheessa kuulet äänesi aivan kuten muutkin. Vain ne tärinät, ja erityisesti basso, joka kulkee luiden yli, eivät jää kiinni mikrofoniin.

Beethoven käytti myös luukadon ominaisuutta, kun hän alkoi kuulovammaisia, ja tämän tekniikan perusteella ensimmäinen kuulokoje keksittiin 1900-luvun alussa.

tuntemuksia

Luurankoiset kuulokkeet tuottavat todella matalia ja keskitason taajuuksia, ja lisääntyvällä äänenvoimakkuudella värähtelyt lisääntyvät niin paljon, että iho on selvästi kiinni. Tämä on erittäin epätavallinen vaikutus, ja aluksi tuntuu siltä, ​​että kuulokkeet kutistavat sinua, mutta kun olet tottunut siihen, lopetat tarkkailemisen.

Ymmärtää, mitä ääniä tulee luiden läpi ja joka ilmassa on hyvin yksinkertainen. Riittävät vetämään kuulokkeet hieman niin, että ne pysyvät tukevasti pään päällä, ja tyydyttynyt ala-alue häviää välittömästi.

Jos arvioit AfterShokz Trekz Titaniumin äänen yleensä, tarkin määritelmä on “musiikki kerralla sisään ja ulos”. Tätä tunnetta ei voida saavuttaa eniten tiivistetyillä nyöreillä ja suurilla suljetuilla kuulokkeilla. Vielä mielenkiintoisempaa on, kun aletaan kiinnittää huomiota paitsi kovaääniseen musiikkiin myös ympäröivien äänien käsitykseen.

Aftershokz Trekz Titanium

Aivot käsittelevät kaksi äänivirtaa kerralla ja näyttää siltä, ​​että sinulla on neljä korvaa. Todennäköisesti, kun musiikki oppii lähettämään suoraan aivoihin, tunnelmat ovat suunnilleen samat.

puutteet

Jos käytät luullisia kuulokkeita tarkoitukseen, eli kadulle, ei ole puutteita. Mutta hiljaisessa ympäristössä, jossa on useita ihmisiä suuresti lisätä äänenvoimakkuutta, ei ole sopivaa. Audibility toisille on hieno.

ergonomia

Arvioi ergonomia AfterShokz Trekz Titanium on parasta verrattuna aiempiin malleihin AfterShokz, ja erityisesti Bluez 2, jonka kanssa olen jo käsitellyt. Insinöörit ovat tehneet hyvää työtä suunnittelun optimoimiseksi, ja Trekz Titanium -vaatekankaiden käyttö on suuruusluokkaa kätevämpää. Ensinnäkin on parempi muoto taivut, jonka vuoksi kuulokkeet ovat kiinni kengät. He istuvat kuin kaadetaan, älä murskata ja älä lennä. Päällyste on kosteutta hylkivää materiaalia eikä aiheuta epämiellyttäviä tunteita.

Vasemmalla kuulokkeella on erillinen suuri painike puheluiden vastaanottamiseen ja musiikin hallintaan. Etsi sormesi ja paina sitä mukavasti painamalla selkeää ja ilmeistä.

Aftershokz Trekz Titanium

Äänenvoimakkuuden säätöpainikkeet ovat vyöhykkeellä oikean korvan taakse eikä aiheuta ongelmia niihin pääsemisessä.

Aftershokz Trekz Titanium

luotettavuus

Vanteet on valmistettu tietyistä seoksista titaanilla, kuten kuulokemallin nimi sanoo, ja se on peitetty kumilla. Minun tietoni metallurgian alalla ei riitä objektiiviseen harkintaan titaanin lisäämisestä metalliseokseen, minkä pitäisi olla joustava ja siksi puhun vain todellisista aistimuksista. Kehys on itse asiassa hyvin joustava, ja se on hyvin säädetty joustavuus. Ja tuomalla useita päiviä aktiivisen käytön, se on kestää kulumista ja ei menetä jäykkyyttä. Kuulokkeet eivät jumittele, eivätkä paina liian kovaa päähän, ei ole epämukavaa.

On mahdollista, että myös titaania käytetään vähentämään kuulokkeiden painoa. Metallimalli AfterShokz Trekz Titanium painaa vain 36 grammaa eli 5 grammaa kevyempää kuin täysin muovinen Bluez 2.

Kuulokkeet on valmistettu IP55-standardin mukaisesti, eli ne eivät pelkää hikeä tai sateita. Jälkeen tahallinen runsaasti kastelua AfterShokz Trekz Titanium ei menettänyt tehokkuutta.

ominaisuudet

Kuuloketyyppi: langaton, yhteensopiva millä tahansa laitteella, joka tukee Bluetoothia
Yhteystyyppi: Bluetooth 4.1
Langaton alue: 10 m
Tuetut profiilit: A2DP, AVRCP, HSP, HFP
Puhelimen tyyppi: luukytkentäantureita
Taajuusalue: 20 Hz ~ 20 kHz
Kaiuttimen herkkyys: 100 ± 3 dB
Mikrofonin herkkyys: – 40 dB ± 3 dB
Akun tyyppi: Litium-ioni-
Jatkuva toiminta-aika: 6 tuntia
Täysi latausaika: 1,5 tuntia
paino: 36 grammaa

yhteensä

AfterShokz Trekz Titanium on erinomainen kävely ja urheilu kaupunkiympäristössä. Tietenkin maksaa 9000 erikoistunut laite on valmis, ei jokainen, mutta jos ajatellaan korkeat kustannukset, oikaistaan ​​riskin vähentämistä auton alle urheillessa tai pyöräily, niin se kääntyy pois ei ole liian kallista.

Lifehaker kiittää verkkokaupasta Medgadgets.ru testausta varten toimitetulle laitteelle.