Mikä on äänen luun johtaminen ja missä tapauksissa se auttaa

Beethovenin kuurous säveltäjä tekee oppilaiden ymmällään: kuinka hän voisi kirjoittaa musiikkia?! Tämä on yksi elävä esimerkki siitä, kuinka luujohtumiseen ääni voi auttaa henkilöä: säveltäjä levitetään erityinen putken pää kuulla äänen, ja me kautta tätä tekniikkaa, voimme nauttia mestariteoksia romantiikan nero.

kuaf.com

Miten luun johtaminen toimii

Se on hyvin yksinkertainen. Ääntäjärjestelmä on jaettu ulompiin korviin, keskelle ja sisäpuolelle. Äänen luun johtavuus kulkee kahden kanavan kautta ja lähettää ääniä suoraan sisäkorvaan. Siksi luuston johtaminen on valitettavasti voimaton, kun henkilön kuurous liittyy sisäkorvan häiriöön.

Alun perin luunjohtamistekniikka oli käytettävissä vain kirurgisesti: tarvitaan erityinen titaanimplantti. Vain viimeisten kymmenen vuoden aikana passiivisen luukudosteknologian kehittäminen on saanut vauhtia. Se käyttää aktiivisesti urheilijoita, sukeltajia, sotilaita, kuljettajia ja toimistotyöntekijöitä.

Luiden johtamislaitteet eivät peitä korvia, joten henkilö voi kuunnella musiikkia tai kommunikoida puhelimessa ja samalla reagoida ympäröivään ääniin.

Tilastojen mukaan liikennepoliisi, vain yli 9 kuukautta viime vuonna ja vain Moskovassa ja alueen tiellä, yli 400 pyöräilijää loukkaantui. Kuulokkeet, joilla on luunjohtajuus auttaa vähentämään tätä surullista hahmoa: pyöräilijä kuulee auton signaalin, vaikka musiikki soi kuulokkeissa. Kuulokkeet istuvat mukavasti päähän, eivät häiritse johdot ja päänauha, niitä voidaan käyttää lasit ja kypärä.

Mikä on ääni luukadon kuulokkeissa

Toisin kuin äänet olet tottunut käyttämään perinteisiä kuulokkeita. Ilmeisin ero – luun johtamisessa bändi tuntuu, mutta sitä ei ole kuultu. Perusteella kuulokkeet – Piezo, joka muuntaa äänen osaksi tärinää, ja he puolestaan ​​siirtävät suuren volyymin bassoa kuten tärinää, ja tunnet musiikin elin. Luukonduktiota tekniikkaa pitäisi valittaa musiikin ystäville, jotka kirjaimellisesti häipyvät koska paksu basso.

Tässä tapauksessa hyvä kuulokkeet ei ole vääristynyt, laskeuma, pätkivä tai hengityksen vinkumista – se on samaa musiikkia, mutta Tärinän syvä basso.

Toinen selkeä plus: musiikin kuunteleminen luukadon kuulokkeissa pidetään kuulosuojauksen kannalta turvallisempana, koska luut ovat voimakkaampia kuin tärykalvot. Ja toisin kuin yleinen uskomus, kuulokkeiden värähtely ei haittaa sinua millään tavalla. Sulje korvat sormillasi ja sano muutama sana. Kuuletko itsesi? Äänemme ääni, jonka havaitsemme saman luukadon avulla. Ja tämä, muuten, selittää, miksi tallennuksessa se näyttää erilaiselta.

Miksi tarvitset kuulokkeita luun johtamiseen, jos et ole urheilija

Tilanne, kun luun johtaminen on erittäin kätevä, paljon:

  • työskentelet toimistossa ja kommunikoi Skype-palvelussa, kuuntele musiikkia, mutta on tärkeää, että kuuntelet, mitä kollegoillesi puhutaan;
  • katsot elokuvia illalla, ja seuraavassa huoneessa lapsi nukkuu;
  • voit ajaa paljon, mutta sinun on vastattava puheluihin;
  • Et voi kävellä kadulla ilman musiikkia, mutta välitä turvallisuudesta tiellä;
  • kuulet jatkuvasti musiikkia tai äänikirjoja, mutta pelkää pilata kuuloa.

Sinä itse voi varmasti muistaa esimerkkejä, kun äänen luun johtaminen auttaa. Lisäksi se on vain hyvin utelias: sulje korvasi sormillasi, kiinnitä kuulokkeet Aftershokz kyynärpäähän ja kuulet musiikin!

Mitkä kuulokojeet valitsevat

Luurien johtavien kuulokkeiden markkinajohtaja on Aftershokz. Olemme koonneet useita kuulokkeiden malleja, jotka eroavat ominaisuuksista ja hinnoista.

Aftershokz Sportz Titanium

Nuorin malli ja edullisimmat ovat langalliset kuulokkeet, joissa ei ole mikrofonia, jolla on kevyt titaanipäkiinnike. Kaiuttimet ovat yksinkertaisempia kuin edistyksellisimmissä malleissa, ja huomaava kuulija tuntee, että alemmat taajuudet eroavat toisistaan ​​huonommin.

hinta: 3 490 ruplaa.

Toimistossa tai tietokonepeleissä käytettävät kuulokkeet Aftershokz Sportz Titanium, jossa on hieman kalliimpi mikrofoni, tekevät.

Aftershokz Bluez 2S

Yksi ensimmäisistä todella havaittavista kuulokkeista, jotka syrjäyttivät tavanomaisen Bluez 2: n. Ne olivat muuten varsin onnistuneita: kerralla ne myytiin jopa virallisessa Apple-liikkeessä.

Langaton kuuloke muovinen pääpanta: jalo muotoilu, useita kirkkaita värejä. Tämän mallin avulla voidaan sanoa, että yritys alkoi uusi aikakausi – ensimmäistä kertaa sovellettiin tekniikoita, jotka antavat hyvän äänenlaadun ja erinomaisen eristyksen.

hinta: 6 990 ruplaa.

Aftershokz Trekz Titanium

Lippulaiva linjalla Aftershokz – malli Trekz Titanium. Kehitettäessä yritys otti huomioon käyttäjien kaikki kysymykset ja toiveet: musiikin toistoa parannettiin, mikrofonia uudistettiin ja äänieristysominaisuudet kirjautuivat uudestaan.

Päänosa on parannettu: nyt se on raskaita ja erittäin joustavia, se voidaan sitoa lähes solmuun.

Kotelo on suojattu pölyltä, roiskeilta ja hikeeltä, mikä tekee niistä erittäin suosittuja urheilijoille. Toinen lisä on jopa 7 tuntia jatkuvaa käyttöä.

Trekzia ohjataan helposti suoraan kotelosta. Yksi toimintopainike on kätevästi sijoitettu suoraan kaiuttimeen. Napsauttamalla sitä voit vastata puheluun, pysäyttää ja käynnistää musiikin uudelleen.

Joissakin arvostelut luukonduktiota kuulokkeet käyttäjät valittavat huonosta äänieristykseen: kaiken he kuulevat joka toistaa kuulokkeiden kautta. Tämä kuulostaa itsestään selvältä se oli aiemmissa versioissa suite – Bluez Bluez ja 2S, osittain samanlainen vaikutus myös langallista malleja, mutta hillitty.

Trekz Titaniumilla tämä ongelma on ratkaistu: keskimääräinen äänenvoimakkuus, joka on mukava kuuntelijalle, ympäröivä ääni ei ole kuultavissa tai ainakin ei voida erottaa toisistaan. Lisää äänieristys antaa pään tiukemman istuvuuden.

hinta: 8 990 ruplaa.