Neo SmartPen N2 – kynä, joka kirjoittaa samanaikaisesti paperille ja älypuhelimelle

Neo SmartPen N2 on kynä, joka kirjoittaa samanaikaisesti kahdessa paikassa: erityisessä muistikirjassa ja älypuhelimessa. Kaikki paperiin luomat asiakirjat digitoituvat automaattisesti ja siirretään älypuhelimen muistiin. Sitten on enemmän käsittelymahdollisuuksia, mutta kaikki on kunnossa.

Ulkonäkö ja laitteet

Älykäs kynä tulee minimalistisesta paketista. Smart Pen sisältää USB-kaapelin, muistilappun sisääntuloja varten ja varareunan.

älykäs kynä

Kahvan runko on alumiinia, kädessä on miellyttävä paino. Se on vähän epätavallinen niille, jotka mieluummin pitävät ohuita ja painottomia toimistotarvikkeita, mutta se on maku asia.

älykäs kynä

Kynän päällä on nappi, jossa on diodi-ilmaisin, joka vilkkuu, kun se on liitetty mobiililaitteeseen. Kahva on vakava, voit rohkeasti saada sen huippukokouksessa.

Mitä kirjoittaa

Neo Smart Pen N2: n käyttö on järkevää vain, jos kirjoitat erityiseen muistikirjaan. Sivun merkinnän temppu, jonka ansiosta kahvat tunnistavat liikkeet.

Kun käytät kannettavaa ensimmäistä kertaa, se viestii sovelluksen kanssa, sinun on poistettava tiiviste koskettamalla erikoismerkkiä kynällä. Sen jälkeen hakemuksessa on erillinen profiili, jotta kannettavat voidaan vaihtaa.

älykäs kynä

Jos haluat muuttaa niitä, sinun on otettava yhteyttä valmistajaan ja tilattava paperikantajat. Ne on valmistettu eri muodoissa ja kooissa, mutta tällainen asema, laita se lievästi, ei ole kovin kätevää. Käsityöläiset sanovat, että erityisillä merkinnöillä varustettuja papereita voidaan tulostaa yksin, mutta ei ole mahdollista löytää näytteitä tietylle kynälle.

älykäs kynä

Tavallisessa paperissa älykäs kynä muuttuu yksinkertaiseksi, melko tyhmältä: raskasta yksinkertaiselle kirjoitukselle.

Mitä sovellus voi tehdä

Mielenkiintoisin osa älykkäästä tuotteesta on vain aivot, eli ohjelmisto. Neo Smart Pen N2 ei ole poikkeus. Kaikki, joka piirrettiin kannettavalla kynällä, näkyy sovelluksessa (käytettävissä iOS ja Android) virtuaalisella sivulla.

Kynä voi toimia myös ilman suoraa yhteyttä mobiiliin gadgetiin: kaikki kirjoitettu on tallennettu laitteen sisäiseen muistiin ja jo kun se synkronoidaan älypuhelimen kanssa lähetetään sovellukseen.

  60+ taustakuvia Apple Watchille

Liitä sitten kaikki mahdolliset piirustusten käsittelytavat.

Sivun osa valitaan ja muokataan erikseen. Helpoin tapa muuttaa on asettaa haluttu väri linjoille.

älykäs kynä älykäs kynä

Teksti tunnistetaan ja näytetään ei käyräjoukoksi, vaan tavallisena tekstinä eli se voidaan kirjoittaa käsin välittömästi käännetyksi sähköiseksi lomakkeeksi, ohittamalla skannaus- ja tunnistusvaiheet (ja vielä enemmän jäljennöksiä).

älykäs kynä älykäs kynä

Vastaanotetut tiedot tallennetaan eri muodoissa. Myös ne voidaan lähettää suoraan sovelluksesta sosiaaliseen verkostoon tai sähköpostiasiakkaaseen.

älykäs kynä älykäs kynä

Virtuaalisen muistikirjan sivuille voidaan nopeasti sijoittaa muistiinpanoja ja kirjanmerkkejä sekä tunnisteita.

Miksi kaikki tämä on tarpeen

Ilmeisesti tämä on gadget ihmisille, jotka rakastavat paperia. Ilman digitaalisia kopioita tekstiä tai luonnoksia, se ei ole missään mihin tahansa, mutta on jotain maagista kynän siirtämisestä paperille. Joku luovuttaa loistavia ideoita vain kynällä kädessään, joku ei halua menettää lautasliinaa kirjoitettua maagiseen ajatteluun.

älykäs kynä

Taiteilijat ymmärrettävistä syistä arvostavat tätä gadgetia – kaikki kevyestä muistikirjasta tehdyt luonnokset voidaan välittömästi heittää pilveen.

Ja “aikuisten” suunnittelusta huolimatta tämä kynä tulee lapsille ylimielisesti. Tässä ja luovuuden mahdollisuuksista sekä tekniikan tuntemuksesta ja hieno-moottoritaitojen kehittämisestä.

Yleensä, jos et voi osata paperia ja olet valmis tekemään joitain uhrauksia, kuten ostaa erityisiä muistikirjoja, niin Neo Smart Pen N2 tulee silta digitaaliseen maailmaan.

Lifehackerin lukijat voivat ostaa Neo Smart Pen N2: n 10%: n alennuksella. Saada se, anna kuponki 10FNSP18 kun tilaat tilauksen. Tarjous on voimassa 28.2.2018 saakka.

Osta Neo Smart Pen

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤