Sådan fjerner du en ubehagelig lugt fra en plastikbeholder

Desværre kommer uanset hvor rene plastemballagebeholdere der til sidst kommer en tid, når de begynder at udsende en yderst ubehagelig ambre.

Selv om du nægtede at bruge plastikbeholdere til fordel for glasvarer, var der i dit køkken sandsynligvis en lille bestand af denne slags skål. Sidstnævnte er i øvrigt velegnede til opbevaring af krydderier, kontor, fastgørelsesmidler, voksende blomster og frøplanter.

Hvis du har plastikbeholdere, som du stadig skal bruge, er her et par ideer om hvordan du kan rense dem og fjerne en ubehagelig lugt fra dem.

Skyl beholderen grundigt med varmt vand og rengøringsmiddel (den eneste undtagelse er metoden med koldt vand), inden du prøver nedenstående metoder.

avis

Den sædvanlige avis hjælper dig med at slippe af med duften af ​​mad i beholderen. Tag avisarket, spørg det korrekt og læg det i en plastikskål. Glem ikke at lukke det tæt med et låg. Avisen vil absorbere en ubehagelig lugt, og inden for et par timer vil beholderen være så frisk som ny. For bedste resultater, lad det stå over natten.

kaffe

Hjælp slippe af med den ubehagelige lugt i en plastikbeholder med kaffe. Det er trods alt en fremragende absorberende og effektivt trækker en dårlig ambre.

Kaffebønner eller malet kaffe skal hældes i en beholder og efterlades lukket i en dag. Skålen kan også være dækket med kaffegrunde og placeret i fryseren til natten. Duften skal gå væk.

citron

Skyl plastbeholderen med citronsaft eller – mere effektivt – tør det med citronskræl

Bagepulver

Bland sodavand med lidt vand. Med den opnåede pasta skal du forsigtigt rengøre beholderens indvendige vægge. Forlade en dag. Skyl derefter skålen og tør den af. Gentag om nødvendigt proceduren.

kul

Anbring et stykke trækul i en beholder. Luk låget stramt og lad det gå, indtil duften er optaget.

  5 Berømte filosofiske paradokser og deres betydning for hver enkelt af os

eddike

Fyld beholderen med varmt vand, tilsat et kvart glas eddike og et par dråber opvaskemiddel. Luk skålen, ryste, åben og forlad i nogle timer. Skyl derefter beholderen.

vanillin

Teknologien er ens. Fyld beholderen med varmt vand og tilsæt en klem af vanillin. Ryst og lad natten over. Om morgenen skal du bare skylle det og tørre det.

Solstråler

Solen, luften og vandet er vores bedste venner. Og virkelig: solens stråler er i stand til at fjerne en ubehagelig lugt fra væggene i en plastikbeholder.

På en solskinsdag skal du placere dine skåle i frisk luft. Solen vil gøre alt det beskidte arbejde for dig.

«Natbade»

Fyld beholderen med varmt vand og tilsæt et par skeer af ethvert vaskemiddel. Ryst beholderen godt og lad den være natten over. Skyl beholderen om morgenen med rindende vand. Hvis duften stadig er der, hæld varmt vand med sodavand og ryst igen. Derefter skal beholderen blive en ny.

Koldt vand

Inden du vasker beholderen i varmt vand med et rengøringsmiddel, skylles det i en kold. Dette forhindrer absorption af ubehagelig lugt fra sauce, æg, sovs i væggene i plastikbeholdere.

Sidste anbefaling: Brug ikke plastikbeholdere før du taber din puls. Med hver gang vil den ubehagelige lugt blive mere og mere svær at eliminere.

Hvis du ikke har mulighed for helt at opgive brugen af ​​sådanne beholdere, så skift det oftere. Derudover er plastikbeholdere ikke så dyre.

Endnu bedre, brug glasvarer til at bære mad og / eller varme mad. Skim ikke på dit helbred!

Og har du nogen egen lifhaki til at fjerne den ubehagelige lugt fra plastikemballager?

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top