Livet er et spil. Vejledning til passage

Det virkelige liv er et spil, vi alle spiller med stor entusiasme. Det kan være smukt eller grusomt, og alle vælger hvad det vil være. Her er en kort vejledning til det mest interessante spil, der hedder “Livet”.

Grundlæggende om spillet

Du kan muligvis ikke indse dette, men det virkelige liv er et spil i strategigenren. Det omfatter forskellige minispil, såsom dans, kørsel, løb eller sex, og nøglen til at vinde hele spillet er den rette tildeling af ressourcer.

Forskellen mellem fordele og tabere er, hvad de bruger deres tid på, deres mest værdifulde ressource. Og hvad med pengene? Ja, det er også en meget værdifuld ressource, men stadig er hovedprioriteten med tiden, og for at vinde, bør du altid vide, hvad det vil tage.

barndom

Dit spil begynder med det faktum, at din karakter (det er dig) er født med en tilfældig karakter i tilfældige tilfælde. Herefter går de første 15 år af dit liv igennem studieopgaver, der ikke må gå glip af.

Vælg-din-karakter

Begyndelsen af ​​et seriøst spil

Som enhver ung spiller har du meget energi og tid, men næsten ingen erfaring. Mange ting, som det bedste arbejde, dyre ejendom og partnere, er ikke tilgængelige for dig lige nu.

Dette er den tid, hvor du konstant hæver dit niveau, og din oplevelse vokser hurtigt. Du vil aldrig få så meget fritid til træning og lige så meget energi som i denne alder.

Din hovedopgave er at bruge tiden så frugtbart som muligt. Husk, alt tilfælde, du gør, pumper dine evner og ændrer positionen i spillet:

Drik-vs-kode-1024x684

Det kan virke som om dette er for simpelt for livet: valgte de rigtige færdigheder, pumpede dem og ordre, du kan vinde. Livet er selvfølgelig lidt mere kompliceret i livet, fordi du ikke ser en gren af ​​talent, og du kan ikke nøjagtigt forudsige, hvilken færdighed der er nyttig til, du gætter bare på det. Derudover adlyder din krop ikke altid og udfører alt, hvad du har planlagt. Hvorfor? Lad os finde ud af det.

Hvordan man laver din krop adlyde

Du er forskellig fra computerspilskarakteren, fordi din krop ikke altid adlyder sindets diktater. For eksempel, når du bestiller dig selv til at gå i gymnastiksalen, ignorerer kroppen fuldstændig denne vidunderlige, faktisk impuls.

Dette er ikke en fejl i spillet, alt er gennemtænkt og logisk. Du har en særlig “statskala”, som desværre ikke kan ses. Det ser sådan ud:

stat

Hvis noget kriterium for din tilstand er for lavt, accepterer din krop ikke at udføre, hvad du vil. Forsøg at lære noget, når du er udmattet eller sulten, og du vil se hvor svært det er, det er næsten umuligt.

  Autophagy: hvad det er, og hvordan opdagelsen af ​​en nobelpristager kan hackere vores liv

Også din viljestyrke er meget vigtig. Du har en vis mængde viljestyrke om dagen, den stiger lidt under måltiderne og er fuldt restaureret under en dyb nats søvn. Hvis du har brugt din viljestyrke, og det er på et meget lavt niveau, kan du kun gøre hvad du virkelig kan lide.

Husk, at enhver beslutning til fordel for en mindre attraktiv mulighed (for eksempel at gå i gymnastiksalen i stedet for at se en interessant film derhjemme) tager en vis mængde viljestyrke.

Der er flere tricks, der hjælper med at opretholde din adfærd i den givne linje:

  1. Vedligehold tone. Hvis du er træt, vil spise eller være trist, vil din viljestyrke være på et lavt niveau. Så det er værd at tage sig af din karakter, så han kan gøre alt.
  2. Rationelt distribuere opgaver. Husk at viljestyrke er en ressource, der skal genopfyldes, og ikke bruge det for meget. Hvis du har flere opgaver, der kræver meget viljestyrke, spred dem på forskellige dage, bland dem med mere behagelige dem for dig.
  3. Gør de vigtigste opgaver først. Hvis du har en virkelig vigtig sag, er det værd at bruge meget af din ofte viljestyrke på det. Det vil være sværere for dig at udføre andre opgaver, men hovedopgaverne udføres perfekt og til tiden.
  4. Fjern fristelserne. Hvis du er fristet til at skifte fra et vanskeligt job til en let underholdning, skal du have mere viljestyrke til at gøre dette. Som følge heraf vil fristelsen udlede mere værdifulde ressourcer fra dig, og du kan ikke afslutte arbejdet til tiden. For eksempel skriver du en rapport, og i en nærliggende fane åbnes en side i det sociale netværk. Du vil altid skifte, klatre på andres sider og offentlige steder, og dette udstøder dig mere end du kan forestille dig.

Det viser sig at Nøglen til succes i spillet er at kombinere din krops tilstand og præstation af de nødvendige opgaver korrekt

Valg af de rigtige opgaver

At vælge de rigtige opgaver på det rigtige tidspunkt er et af hovedpunkterne i spillet. Nogle opgaver påvirker din tilstand mere:

Spise-1024x634

Andre opgaver – på dine evner og evner:

Rocking-1024x634

Du skal tage tid for at hjælpe dig med at blive i perfekt stand, for eksempel spis godt og sov ud for at støtte viljestyrke. Og derefter skal du bruge denne ressource (viljestyrke) på pumpning af dine evner og evner.

  Hvordan man lytter stilfuldt

Nogle færdigheder er mere værdifulde, og nogle af dem kan endda åbne dig hele vejen, som en gren af ​​talent:

 Skills

Andre er uafhængige og har ingen fortsættelse:

 Dead-færdigheder

Det mest effektive er at erhverve flere færdigheder og kombinere dem. Det er meget svært at blive bedst inden for et hvilket som helst felt, og det er næsten umuligt at udvikle en enkelt færdighed. Meget lettere vælg flere relaterede færdigheder, relateret til hinanden, og pump dem alle.

omgivelser

Dine omgivelser har stor betydning for din status, færdigheder og chancer for at hæve niveauet. Faktisk kan du spille hvor som helst, men på visse steder – det er meget lettere. Hvis du for eksempel spiller for en kvinde i en række lande, vil nogle muligheder for dig blive lukket.

Chancerne for at afsløre dig selv præcis på det sted, hvor du oprindeligt var, kan være meget middelmådig. Derfor skal du overveje muligheden for at ændre placeringen efter at du har fastlagt opgaverne. Hvis du på et nyt sted kan opnå mere, er det bedre at udvikle færdigheder og forbedre staten, hvorfor ikke?

Partner søgning

Inddragelse af partnere er et ekstra minispil inden for rammerne af den primære, og succes i det, oftere end ikke, afhænger af hvor godt du går gennem historien.

Hvis du har en god tilstand og færdigheder, har du allerede en god chance for at vinde et minispil.

Ægteskab-1024x589

I starten af ​​spillet kan du afvise partnere og afvises. Dette er normalt, men undertiden har negativ erfaring en dårlig indvirkning på spillerens tilstand. For at komme videre i dette mini-spil skal spilleren akkumulere nok viljestyrke og fortsætte med at bevæge sig fremad.

80% af succesen med at finde en partner afhænger af spillerens tiltrækningskraft, og hvis det er så bruger det tid på de rigtige ting. Hvis du elsker dit arbejde, udstråler venlighed og optimisme, bliver du automatisk attraktiv.

De resterende 20% af succes afhænger af muligheden for at være på det rette sted for at møde din anden halvdel. Det vil sige, hvis du er alle attraktive, men bortset fra arbejde og hjemme, er du usandsynlig at finde en partner.

Penge, penge, penge

Senere i spillet bliver du nødt til at styre ressourcen “penge”. De fleste spillere forstår at du kan øge mængden af ​​penge i starten af ​​spillet (tage et lån eller låne), men faktisk er det mere et problem end en fordel.

  7 muligheder for en enslig rejsende

Penge-2

Den vigtigste pengestyring: aldrig lån penge, hvis du ikke planlægger som et resultat af få endnu mere. For eksempel, hvis du tager et lån til uddannelse, investere i dit erhverv, som vil give dig en god indkomst, er dette rationelt. Og hvis du tager et lån til nye sko eller en ny smartphone model – det er irrationelt og vil ikke bringe dig andet end tab.

Her er et par strategier til at håndtere økonomi:

  1. Tænker ikke på penge. Dette er en strategi med reduceret stress: Du bor bare inden for din indkomst og har lidt “for en regnvejrsdag.” Sørg for at du bruger din fritid korrekt, så er der ingen beklagelse.
  2. rige. Vælg omhyggeligt karriere og miljø og forberede dig til at bevæge dig hurtigt op. Du skal investere meget i de relevante færdigheder, hvilket vil tage meget tid og overvåge din tilstand omhyggeligt for ikke at forbrænde på arbejdspladsen.
  3. Meget rig. Du starter din egen virksomhed, fordi du ikke kan blive meget rig, arbejder for nogen (i princippet er det i vores virkelighed at blive simpelthen rig uden din virksomhed også meget vanskelig). Hvis du tildeler dine ressourcer korrekt, behøver du ikke at arbejde overhovedet.

Alderdom

Dine chancer ændrer sig under spillet. Bryllup og børn vil tage din tid og energi op, og også bringe mange tilfældige elementer ind i dit spil. Dette sænker dine udviklings- og pumpekompetencer, men giver dig sine fordele.

Gamle figurer har mange udviklede færdigheder, ressourcer og erfaring, så for dem er quests åbne, som endnu ikke er tilgængelige for yngre spillere. For eksempel har de nok ressourcer til at skrive en god roman (erfaring + tid) eller købe et hus (ikke selvfølgelig er det vigtigt, hvilken strategi for de penge du valgte).

Gammel-1024x639

Efter 80 år er spillerne normalt ude af spillet. Hvis du har sundhedskompetencer, kan du strække dig meget længere, men snydingsmetoder til dette er endnu ikke blevet opfundet.

I starten af ​​spillet har du ingen indflydelse i hvilket miljø og med hvilke evner du begynder. Det samme gælder for slutningen af ​​spillet: Alt er allerede bestemt af den måde du optrådte i hele spillet. Det afhænger af dette, hvordan du afslutter dit spil: sund, glad og glad, eller ej.

Derfor er din strategi meget vigtig: når du forstår, hvordan man spiller, er de fleste af de bedste øjeblikke forbi.

Det er alt sammen. Fortsæt med at spille.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top