7 muligheder for en enslig rejsende

Hvad er godt med solo rejser

Det første, der kommer til at tænke på, når en person rejser alene er, at han ikke har nogen venner. Det er ikke sådan. Tusindvis af mennesker rundt om i verden rejser alene, og ikke fordi de ikke har nogen.

Hvis du ikke svarer til ferieplanerne eller ønsket om et sted at besøge, er det ingen grund til at nægte at tænke eller frækt se efter medrejsende. Her er nogle få fordele ved at rejse alene:

Dybere trænger ind i atmosfæren

Når du snakker med en ven, kan du ikke se halvdelen af ​​alt interessant, fordi 70% af din opmærksomhed absorberes i samtale. I ensomhed opløses du helt i et nyt sted, du hører og ser alt. På grund af dette er der meget mere levende minder om de steder, du har besøgt.

Gør kun hvad du vil

Du behøver ikke finde kompromiser og vente på nogen. Vågn op og gå en tur, når du vil, kun gå til de steder, du er interesseret i, leve i dit eget tempo og ikke tilpasse sig andre mennesker.

Slap af fra alt

Nogle gange bliver du så træt af den konstante travlhed, at du bare skal være alene, forstå dig selv og dine tanker, og en enkelt tur hjælper med at gøre dette. En uge med meditation på miljøet, ukendte steder og smuk udsigt. Dette vil hjælpe med at opdatere opfattelsen og genstarte hjernen.

Sandsynligvis er der andre grunde til at gå på en tur til en, men det er nok til i det mindste at forsøge. Og her er syv ideer, der hjælper dig med at komme i gang.

  Hvordan slippe af med ubehagelige lugte i huset

Ideer til solo-rejse

1. Vandrerhjem: ensomhed eller virksomhed at vælge imellem

Hvis du bliver på vandrerhjemmet i et par dage, vil der være masser af rejsende rundt, som også rejser alene, og blandt dem kan du finde venner i hele rejsens varighed.
Du kan udforske byen med dem eller en – bare sidde i et kaffehus, vandre gennem gaderne og glemme din smartphone i et stykke tid.

2. Rejser med tog

At rejse med tog kan efterlade mange minder. For det første er det komfort, og alle faciliteter er inden for adgang. For det andet bidrager sådanne ture til refleksion.
Og selvom du ikke snakker med nogen, er det nok bare at se på de blinkende landskaber, og du vil ikke kede sig.

3. Udforsk en lille by

Hvis du er træt af den konstante støj og travlhed med megacities, kan du gå til en lille by og tage en tur rundt om det, mens alle bymænd er på arbejde eller i skole.

Spørg de lokale, hvis de kan lide at bo i denne by, hvad der er interessant her. Sikkert vil de være glade, hvis du siger, at du lige er kommet til at kende deres by, og de vil med glæde fortælle dig hvad du skal se og hvor du skal hen.

4. Strandferier

Slap af på sandet, svøm i havet eller bare lyt til bølget af bølgerne og nyd det alene. Ikke hver tur skal være en endeløs fest, du skal finde tid til at være alene med dig selv, og hvor skal du gøre det, hvordan ikke på stranden, i en afslappende atmosfære?

  Fakta vi ikke ved om sushi

5. Vælg en by, du har længe ønsket at besøge

Sandsynligvis har alle flere byer, der af en eller anden grund tiltrækker, lad dem ikke glemme dem. Udsæt ikke din drøm til i morgen, hvilket måske ikke kommer. I drømmens by finder du altid hvad du skal gøre, og du vil ikke kede dig.

6. Besøg landet uden at kende sin kultur og sprog

Dette er en noget ekstrem besættelse, som er forbundet med nedsænkning i en anden virkelighed. At udforske en ukendt verden alene ødelægger du komfortzonen og ændrer uundgåeligt. Under alle omstændigheder vil det være meget mere interessant end at rejse rundt i landet, som du ved.

7. Deltag i frivillige programmer

Hvis du vil rejse uafhængigt, men ikke ønsker at forblive alene, kan du deltage i frivillige programmer i Rusland og i udlandet. Så du finder altid hvad du skal gøre, du kan gå alene eller i selskab med andre frivillige, have det sjovt og i det mindste gøre verden til et bedre sted.

Start en solo rejse er ikke svært, og hvem ved, om du vil rejse på en anden måde da?

Måske har du allerede forsøgt at rejse alene? Del din oplevelse i kommentarerne.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top