10 pahin uudenvuoden lahjoja: mitä parempi olla rahaa

1. Matkamuistoja vuoden symbolismilla

pahimmat lahjat uudelle vuodelle: matkamuistot vuoden symboleilla
Henkilökohtaiset luomukset / Flickr.com

Symboli 2017 itäisen kalenterin on kukko. Tämä tarkoittaa sitä, että myymälähyllyt räjähtelevät piikunoiden ja kanojen kanssa. Kaunis, halpa ja niin aihe. Vain yksi ongelma on. Mistä laittaa viime vuoden apinat?

Vuoden symboleilla varustetut matkamuistot – kaikkein juokseva ja hyödytön lahja, joka tuo enemmän ongelmia kuin iloa. Mistä laittaa? Kuka pölyttää pölyn? Mistä puhdistaa, kun vuosi on ohi? Ja kaikkein loukkaavin, sinua ei anneta vasta 12 vuoden kuluttua.

kompromissi: vain uudenvuoden matkamuistoja. Posliini Joulupukki ja lumipallo ainakin voit käyttää joka vuosi.

2. Mime-kynttilät

pahimmat lahjat uudelle vuodelle: kynttilät

Kynttilät – toinen luokitelluista banaanilaaduista. Aavempaa kuin söpö kynttilän puu tai kynttilä-lumihiutale voi olla vain kynttilä vuodenaikojen muodossa.

Koristeiden lisäksi tällä lahjalla ei ole mitään toimintoa, koska kauniit kynttilät usein ja sytyttävät sääliä.

En ymmärrä tällaisia ​​lahjoja. Kynttilät esimerkiksi eläinten tai Joulupukin muodossa. No, miten se polttaa? Ugh!

Maria Verhtseva

kompromissi: tavalliset kynttilät kauniissa kynttilänjalassa. Ne voidaan laittaa uudenvuodenpöydälle ilmakehään.

3. Valokuvakehykset ja valokuva-albumit

pahimmat esitykset uudelle vuodelle: valokuvakehykset ja valokuva-albumit
Jen Morgan / Flickr.com

1990-luvulla, kun kaikki painostivat valokuvia saippuan ruokia, ne olivat todella ajankohtaisia ​​lahjoja. Mutta nykyään useimmat ihmiset skannaavat ja tallentavat kuvia tietokoneeseen. Siksi lahjasi odottaa valitettavaa kohtaloa – makaamaan ja pölyä kaapissa.

Nyt seinät on koristeltu kehyksillä, joissa on valokuva, jotta sisustukseen saadaan epätavallinen yksityiskohdat. Koostumuksen kokoamiseksi kehykset on valittava värin ja koon mukaan. Yritä arvata!

kompromissi: todistus studio-kuvahaulle. Henkilö saa epätavallisia positiivisia tunteita ja kauniita kuvia muistista, ja miten tallentaa ne, anna hänen päättää itseään.

4. Monipuoliset vaatekaapit

Kaikki tietävät, että et saa antaa vaatteita, jos et tiedä lahjan kokoa ja makua. Mutta kun kyseessä on hihnat, huivit, käsineet ja muut tarvikkeet, tämä sääntö on jostain syystä unohtunut. Mitä? Asiat ovat universaaleja – kaikki sopivat. Ei ole väliä kuinka se on!

Ja monet ihmiset jostain syystä ajattelevat, että heidän sukulaisensa eivät pysty ostamaan itseään sukkia ja pikkuhousuja ja antamaan näille korvaamattomille tavaroille kotitaloudessa lähes kaikki lomat – 23. helmikuuta uudelle vuodelle.

Kun minulle esitettiin uudenvuodenaattona purppura nailonpusseja. En pidä siitä, koska se oli purppura nailonpusseja.

Anastasia Pivovarova

kompromissi: rahaa. Anna henkilön ostaa vaatteita makusi mukaan.

5. Kosmetiikka

Ihon tyyppi, ikä, allergiat, hajusteiden käsitys, brändi – kosmetiikan valinnassa niin pitäisi pitää niin paljon, että on parempi olla antamatta sitä lainkaan. Mutta uudenvuoden aikana on niin paljon kosmeettisia sarjoja kauniissa pakkauksissa myymälöissä, että on vaikea olla kiusattu. Varsinkin kun sisäpuoli on yleensä joka päivä kosteuttava kosmetiikka – geelit, shampoot, voiteet. Ehkä se tekee!

Ystäväni kerran antoi minulle kermaa keholle suklaan hajuilla uudenvuodenaattona. Hän tiesi, että rakastan meikkiä, mutta en tiennyt, että vihaan kosmetiikkaa suklaalla. Se oli sääli, itse kerma oli jopa ok, brändi on kunnollinen.

Maria Sherstneva

kompromissi: todistus kosmeettisessa kaupassa. Jos tyttö rakastaa meikkiä, anna hänen valita oikea korjaustoimenpide.

6. Kotitalouskäyttö

pahimmat lahjat uudelle vuodelle: kotitalouskäyttö
Peppysis / Flickr.com

Äitini antoi minulle mopin viime vuonna. Hän todella halusi helpon mopin mikrokuitulangalla ja oli jopa iloinen. Mutta lahjan sanat: “… ja että uudenvuoden puhtaus ja järjestys hallitsevat talossasi”, – loukattiin. Entä ennen, mikä oli likainen?

Paistinpannu, silityslauta, pora – kaikki tämä on hyödyllistä jokapäiväisessä elämässä, mutta lahjana voidaan pitää vihjeenä. Ole varovainen! Laita ne puun alle vain ennakkoluulottoman henkilön, mikä on todella tarpeellista.

Ja enemmän. Älä anna rahaa keittiön ajastimille, laulamalleille, ihmeiden hieromalleille ja muille hyödyttöville gadgeteille. Kukaan ei tarvitse niitä. Vastuuko tähän.

kompromissi: anna kodin lahjoja oikean kastikkeen alla. Esimerkiksi: “Anna ensi vuonna tämän ruokaprosessorin kanssa mahdollisimman vähän aikaa mennä ruoanvalmistukseen!”.

7. Tasty maukkaita makeisia ylellisissä pakkauksissa

pahimmat lahjat uudelle vuodelle: mauton herkut ylellisissä pakkauksissa
Robert Couse-Baker / Flickr.com

Uuden vuoden aattona myydään makeisarjoja joka vaiheessa. Sellainen kirkas ulkona ja niin mauton sisällä. Valitettavasti kaunis etiketti piilottaa usein kasviöljyt, väriaineet ja säilöntäaineet. Yrität tätä karkkia ja et juo teetä.

kompromissi: luonnollinen suklaa, jopa ilman älykäs kääre.

8. Päiväkirjat ja kalenteri

pahimmat lahjat uudelle vuodelle: päiväkirjat ja kalentereita
Will Keightley / Flickr.com

Kuinka moni vielä käyttää paperi-kalentereita ja päiväkirjoja?

Paperisuunnittelu korvattiin sähköisellä suunnittelulla. Mikä on kätevämpää: kalenterin kääntäminen tai näppäimen napsauttaminen älypuhelimessa; Pidätkö tehtävät käsinkirjoitetusta luettelosta tai vastaanotan sähköposti-ilmoituksia?

Muistoni huonoimmat lahjat ovat muistikirja ja kynä, jotka on otettu johonkin pedagogiseen konferenssiin. Ja myös Ozhegovin sanakirja. ????

Lydia Suyagina

Tällaiset lahjat sopivat vain Bullet Journal -järjestelmän seuraajille ja paperikantajien kannattajille.

kompromissi: jos annat jo kalenterin, sitten yksilöllisellä mallilla; jos annat päiväkirjan, sitten status, jolla on hyvä kansi ja paperi.

9. Lahja vitsiin

pahimmat lahjat uudelle vuodelle: lahjoja vitsiin

Uskottakoon jotkut ihmiset: sillä ei ole väliä mitä antaa, se on tärkeää – miten. Kyllä, nämä ovat samoja ihmisiä, jotka menevät T-paitoihin hauskoilla merkinnöillä ja älä säästä rahoja vitseihin, kuten kolikoita päätöksentekoon, noppaa Kamasutralla ja muilla hölynpölyillä.

Jos ystäväsi pitävät myös näistä asioista, niin ei ole mitään ongelmaa. Jos ei, niin älä ole loukkaantunut, kun lahjakas alkoholisti tai kääre, kun todellinen ihminen lentää roskakoriin.

Joissakin lahjoissa, enemmän omaperäisyyttä kuin itse lahja. Sain jonkinlaisen omenan, joka kastuttuaan veteen muuttui pieneksi, hyvin pieneksi (!) Pyyhkeeksi.

Maria Verhtseva

kompromissi: lahja, jonka olet tehnyt itse. Erinomainen tilaisuus osoittaa, kuinka hyvin tunnet ja arvostaa lahjakkaita.

10. Lahja, joka ei vastaa odotuksia

pahimmat lahjat uudelle vuodelle: lahja, joka ei vastaa odotuksia

Ei ole mitään kauheampaa kuin lahja, joka ei vastaa odotuksia. Ja on okei, että lahjoittaja ei tiedä sinun toiveistasi. Mutta kun hän vain “päätti valita makusi” … Se tunne, kun haaveit seitsemäs iPhonen, ja saat kynttilän vuoden symbolina.

Maria Sherstneva

kompromissi: mene myymälään yhdessä lahjan haltijan kanssa. Anna hänen näyttää, mitä hän haluaa.

Ja mitä uudenvuoden lahjaa pidät kauheimmas elämässäsi? Jatka arvostelujemme anti-luokitusta.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top