Uudenvuoden AliExpress-tuotteita, jotka tekevät lomasta kirkkaampia

Me koristelemme joulukuusi

Keinotekoinen joulukuusi

Joululahjat: keinotekoinen joulukuusi

Jos sinulle ei ole tärkeää, millaista puuta laittaa – elää tai keinotekoista – kiinnitä sitten huomiota tähän kauneuteen. Yksi ja puoli-kahdeksankymmentä metriä korkea, mukana leluja, lumihiutaleita, tähtiä ja muita koristeita.

Moderni versio on valkoinen, lumipohjainen puu. Sen korkeus on yksi metri kahdeksankymmentä senttimetriä. Jos asunnossa ei ole tilaa suurelle puulle, laita pieni 60 senttimetri. Hän myy myös leluja. Suuri vaihtoehto toimistolle.

Matto joulukuusi

Uudenvuoden tuotteet: joulukuusen matto

Neuvostoliitossa runko-osan alaosa oli peitetty puuvillalla tai valkoisella kankaalla. Nyt on olemassa enemmän alkuperäisiä ratkaisuja. Lahjoja esittelee sellainen matto on ilo. Sen halkaisija on 75 senttimetriä.

helmi

Uudenvuoden tuotteet: helmet

“Helmet ripustettiin ja seisoi pyöreän tanssin”, lauletaan lasten laulusta. Ilman iristavaa palloketjua uudenvuoden puun koristelu ei ole täydellinen. Näiden helmien pituus on 270 senttimetriä. Pienelle puulle riittää yksi ketju. Neljä väriä on saatavilla.

LED-joulukuusi garland

Uudenvuoden tuotteet: LED Christmas tree garland

Tämä valokuvakehys, jossa alkuperäiset pallovalaisimet toimivat paristoilla. Joulukuusi palaa, kolme sormen akkua (AA) riittää. On kätevää, jos uudenvuoden kauneus on kaukana pistorasiasta tai sijaitsee kadulla.

Tässä erässä on saatavilla seuraavat värit: sininen, punainen, vaaleanpunainen, lila, lämmin ja kylmä valkoinen. Myös sateenkaaren väreillä on valokeila, joka kuohuvaa. Seppeleiden pituus on puolitoista ja kymmenen metriä.

LED-kynttilät

Uudenvuoden tuotteet: LED-kynttilät

Kauan ennen joulupuiden sähkökirppeleitä sytytettiin kynttilöitä – romanttinen ja kaunis. Nyt käytä parafiinikynttilöitä asuntoon tähän tarkoitukseen, se on syttyvää, mutta perinteitä voidaan elvyttää muovisten LED-kynttilöiden avulla. Ne kiinnittyvät haaraan pyykkipoikien avulla ja pehmeän keltaisen valon ansiosta ne luovat illuusion todellisista. Sarja koostuu kymmenestä kynttilästä, jota ohjaa konsoli.

Koristeita inkivääriä sisältävien evästeiden muodossa

Uudenvuoden tuotteet: koristeet joulupukkin evästeinä

Inkivääri-keksit ja piparkakut ovat perinteisiä joulutöitä monissa maissa ympäri maailmaa. Jos päätät tänä vuonna koristella joulukuusi eurooppalaisella tyylillä, nämä lelut tulevat kätevästi. Sarja koostuu seitsemästätoista aiheesta: miehestä, enkeleestä, tähdestä ja niin edelleen.

Koristeita karamellikoiden muodossa

Uudenvuoden tuotteet: karamellikana koristelu

Tämä on toinen joulun symboli Amerikassa ja Euroopassa. Punaiset ja valkoiset karkit, jotka ovat kaniinien muodossa, hyväksytään lasten hoitoon. Nämä koiranputket ovat muovia, koot – 7,5 – 13 senttimetriä. Ne näyttävät hyvältä puusta, mutta niitä voidaan käyttää myös koristelemaan lahjoja.

  10 pahin uudenvuoden lahjoja: mitä parempi olla rahaa

Joulupallot

Uudenvuoden tuotteet: joulupallot

Niille, jotka mieluummin perinteisiä koristeita, nämä pallot sopivat. AliExpressilla on laaja valikoima muovisia joululeluja. Heidän etuaan alhaisesta hinnasta ja siitä, että he eivät rikkoudu syksyllä. Tässä erässä on 24 palloa, kukin kolme senttiä.

Yläosa on tähti

Uudenvuoden tuotteet: ylhäältä tähti

Kruunasi havupuiden koristeluun voit tuollainen viisikuvioinen tähti. Koko on noin 20 × 20 senttimetriä. Huomautuksissa huomautetaan, että tähdellä on melko lyhyt lanka. Jos sinulla on joulukuusi katon alle tai siellä ei yksinkertaisesti ole pistorasiaa, kiinnitä huomiota tavalliseen muovipäähän. Se ei loista, mutta se on myös erittäin kaunis.

Koristele talon

seppele

Uudenvuoden tuotteet: seppele

Se voidaan ripustaa oven tai seinän päälle. Seppeleen koko on 30 senttimetriä. Se on koristeltu kukilla ja palloilla, yläosassa – älykäs keula, ja keskellä on merkintä Hyvää Joulua. Voit valita punaisesta, violetista, kultaisesta tai sinisestä seppeleestä riippuen sisustuksesta.

Kierteiset seppeleet

Uudenvuoden tuotteet: lanka-garlands

Erikokoiset tähdet sijaitsevat eri tasoilla, kuin jos he joutuvat taivaalta yksi toisensa jälkeen. Garlannin leveys on kaksi metriä. Se voidaan ripustaa ikkunaan (suoraan verhotankoon), kiinnitettynä takan yli tai seinän ristikkoon. Saatavana kahdeksassa värissä, samoin kuin useat eri tilat.

lumihiutaleet

Uudenvuoden tuotteet: lumihiutaleet

Nämä pehmeät lumihiutaleet, joiden halkaisija on yksitoista senttimetriä, ovat yleismaailmallisia koristeita. Ne voidaan kiinnittää yhteen ja ripustaa kuin garlands, ja voit käyttää yhtä kerrallaan. Kuusella ne pitävät jopa ilman lankaa. Sarja koostuu kolmestakymmenestä lumihiutaleesta.

Keinotekoinen lumi

Uudenvuoden tuotteet: keinolumi

Haluatko, että tassasi on ripoteltu lunta ja lahjapakkauksissa oli lunta, mutta ei sulanut? Sitten tämä tuote on mitä tarvitset. Laitteen sisällä on laukku valkoista jauhetta. Se on kaadettava vedellä, sekoita ja odottaa. Jonkin ajan kuluttua sinulla on keinotekoinen lumi.

Tarra ikkunoille ja peileille

Uudenvuoden tuotteet: tarra ikkunoille ja peileille

Kun huurre vetää lasia, voit koristella talosi ikkunat. Näillä tarroilla tämä ei ole vaikeaa. Piirustus on luotu järjestelmän mukaan. Jokainen tarra on numeroitu siten, ettei mikään ole sekaisin. Valmiin kankaan koko on 237 × 80 senttimetriä.

  Halloween: 100 tainnutuskuvia puolueelle

Poissaolevat jääpuikot

Uudenvuoden tuotteet: ei-vaahtoavat jääpuikot

Toinen ikkuna koristelu. Ikään kuin jääpuikot roikkuvat ikkunan päälle ja roikkuvat, mutta eivät kadulla vaan asunnossa. Se näyttää upealta – mitä tarvitset luoda satuilmapiiri. Koostumus voidaan myös ripustaa takan tai sisäänkäynnin oven yli. Koko on 66 × 36 senttimetriä, materiaali on polyesteriä.

hopealanka

Uudenvuoden tuotteet: hopealanka

Ilman sitä, ei joka uusivuosi voi. Tinseli koristele puuta, se ripustaa huoneiston ympärille, koristele itsesi uudenvuodenaattona. Tällainen pörröinen hopealansi läpimitta on noin yhdeksän senttimetriä ja pituus noin kaksi metriä. Tarjolla on runsaasti kukkia.

Koristeellinen lanka

Uudenvuoden tuotteet: koristeellinen lanka

Sovellusten valikoima on myös hyvin suuri: siitä voi tehdä seppele, ripustaa puu, sidehihoja. Tässä erässä on sinisiä, vihreitä, punaisia, hopeisia ja kultaisia ​​sävyjä. Yhden tapin pituus on viisi metriä.

Hehkuva lumiukko

Uudenvuoden tuotteet: valaisevat lumiukot

Lisäksi esteettinen (tällaisia ​​söpöjä huoneessa todella cozier), nämä LED lumiukot ovat melko käytännöllinen. Ne voivat toimia yövalona, ​​mikä auttaa löytämään pimeissä lenkkareissa eikä kompastua. Niiden toimintaan tarvittavat paristot sisältyvät. Lisäksi nämä lumiukot tai hehkuvat joulukuuset voidaan antaa ystäville ja työtovereille symbolisena matkamuistona.

Joulussukat

Joululahjat: joulusukat

Maassamme lahjoja sijoitetaan tavallisesti puun alle, ei sukkaan. Mutta sukat voidaan käyttää ja yksinkertaisesti koriste-elementteinä. Tässä erässä on kolme punaista sukkaa eri kuviolla. Koko – korkeus 33 senttimetriä ja leveys noin 20 cm.

Me koristelemme uudenvuoden taulukkoa

Tuolit

Uudenvuoden tuotteet: tuolit kannet

Eräänlainen punaiset korkit, joissa on valkoiset pompomit, luo juhlaisen tunnelman, mutta kuvittele, kuinka yllättyneitä vieraita on, kun he näkevät heidät tuolin selkään? Kunkin kannen koko on noin 60 × 50 senttimetriä. Neljässä kappaleessa.

Serving napkin

Uudenvuoden tuotteet: palveleva lautasliina

Monet rakastajat käyttävät leikkiä – kauniisti ja pöytää ei ole naarmuuntunut. Tämä palveleva lautasliina on valmistettu Joulupukin tyyliin. Kahva on tasku ruokailuvälineille. Lautasliinan koko on 45 × 33 senttimetriä.

  Make-up for Halloween: 10 kaunista kauhistuttavaa ideoita

Kirjekuoret aterimille

Uudenvuoden tuotteet: kirjekuoret aterimatkaan

Jos sinulla on jo juhlava pöytäliina, laitteiden kirjekuoria voi ostaa erikseen. Esimerkiksi sellaisten söpöiden lumiukkojen muodossa. Niiden korkeus – kaksitoista ja puoli senttimetriä ja leveys – noin kymmenen.

Pullon kansi

Uudenvuoden tuotteet: pullokotelo

Uudenvuoden aamupalan samppanjaa tai viiniä voidaan pukea viihtyisällä villapaidalla, jossa on hirvi ja hatut sarveineen. Se osoittautuu söpöksi. Tällaisen “kumppanin” kanssa et ole tylsää, vaikka aiotte juhlia uutta vuotta yksin. ????

Toinen pullon tapauksessa on punainen pussi, jossa on applique. Näyttää myös hyvältä pöydälle, mutta sopii paremmin lahjapakkaukseen.

Lippalakit viinilaseille

Uudenvuoden tuotteet: viinilaseja

Koristele viinilasit samppanjaa ja muita juomia auttamalla täällä tällaisia ​​korkkeja. Ne on valmistettu pahvista. Leveys on noin kuusi senttimetriä. Erä koostuu kymmenestä kappaleesta.

kynttilät

Uudenvuoden tuotteet: kynttilät

Mikä uudenvuodenpöytä ilman kynttilöitä. AliExpressa on paljon niitä: erikokoisia, värejä ja jopa tuoksuja. Nämä kynttilät-tabletit uudenvuoden kuvio voi itse toimia taulukon koristeet, ja niitä voidaan käyttää yhdessä kauniita kynttilänjalkoja.

Pakkauslahjoja

Kangaskassit, joissa kahvat

Uudenvuoden tuotteet: rättipussit, joissa kahvat

He ovat niin kauniita, että he itse voivat palvella lahjoina, mutta jos laitat makeat ja muut miellyttävät asiat, ilo voi olla lähes rajaton. Laukut on esitetty kahdessa eri värissä (punainen ja vihreä) ja kaksi eri sovellusta. Koko on pieni – noin kämmenellä. Jos sinulla on ulottuvuus, ota laukku hieman.

Lahjapakkaukset

Uudenvuoden tuotteet: lahjapakkaukset

Toinen paketin versio pienikokoiselle lahjalle. Tällaisen laatikon leveys ja korkeus ovat yhdeksän senttimetriä. Pakkauksessa on kuusi erilaista muotoilulaatikkoa.

Sellofaanipussit

Uudenvuoden tuotteet: sellofaanipussit

Et voi laittaa paljon tällaiseen pakkaukseen – se on vain 10 × 10 senttimetriä kooltaan – mutta pieni avainrengas tai huulipuna on välttämätöntä. Viidenkymmenen paketin erää – tarpeeksi kaikille tuttavuille.

Toy Holder

Uudenvuoden tuotteet: lelujen haltija

Tämän Joulupukin ja lumiukon käsissä ja jaloissa on ommeltuja magneetteja. Kiitos tästä leluista voidaan kiinnittää lähes kaikkiin esineisiin. Esimerkiksi pullo viiniä tai valssattua pyyhe.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top