Make-up for Halloween: 10 kaunista kauhistuttavaa ideoita

noita

Yhdellä silmäyksellä hänellä on valta suorittaa tai anteeksi. Alle yön kansi, se kohoaa luuta. Hän tuntee kaikkien ihmisten salaisuudet. Mutta jos joku tunnistaa hänen salaisensa, hän tulee olemaan vaarassa.

Suorituskyvyn näkökulmasta tämä on ehkä yksinkertaisin kuva. Tarvitset vain mustat vaatteet, mustat sävyt ja tumma huulipuna.

Toinen vaihtoehto:

muumio

On vaikea selvittää, kuka on piilossa hajoavien siteiden alla. Ehkä Cleopatra itse? Aika ei säästä maapallon kauneimmista naisista. Mutta yönä ennen kaikkien pyhien päivää, jopa muumilla on oikeus uneksia rakkaudesta.

Muumuun uudelleensyntymiseksi tarvitset nestemäistä lateksia (sen sijaan, että jotkut tytöt käyttävät YouTubessa PVA-liimaa), paperiset lautasliinat, siteet ja kosmetiikka.

Tässä on vielä yksi, kevyempi versio – seksuaalinen muumio.

Sokerin kallo

Muoti ja kauneus Catherine on karnevaalin tähti Kuolleiden päivän kunniaksi. Kosketa sitä, se murenee, kuten sokeria. Koska hän itse oli kuollut kauan sitten.

Meksikossa ensimmäinen ja toinen marraskuu juhlivat kuolleiden päivän. Merkitse meluisa karnevaali. Tyttöjen keskuudessa suosittuja ovat Katrinin (niin lumoava tyttö), morsiamen ja loman naiset – Santa Muerte (kuoleman jumalatar). Niiden suoritusmuoto meikki nimeltään “sokerin kallo.”

Koska kuva on hyvin kirkas ja karnevaali on lähes sama kuin numerot Halloweenilla, Katrina on usein nähtävillä All Saints Day -tapahtuman aattona. Sellainen meikki tarjoaa hänelle tunnetun kauneusblogin Elena Kryginan.

zombie

Tietoja tästä luonteesta kirjoitetaan satoja kirjoja ja kymmeniä elokuvia laukaistaan. Monet ihmiset pelkäävät vakavasti zombien apokalyysiä. Itse asiassa, mikä voisi olla huonompi kuin elvytetty puoliksi hajotettu ruumis?

Katso, miten se ilmenee, vain luo tämä kuva.

Video-opetusohjelma venäjäksi:

Broken nukke

Huono, köyhä tyttö. Se hylättiin, sitä ei tarvitsisi ketään. Se polttaa pimeän ullakolla, hänen kauniin posliinisen kasvonsa säröillä, silmät menettivät loistoansa. Mutta Halloweenissa hän voi kostaa niitä, jotka ovat pettäneet häntä.

Tämän kuvan toteuttamiseksi tarvitset varmasti vääriä silmäripsejä ja söpöjä jousia.

Frankensteinin morsian

Onko mahdollista “ommella” nainen kuolleiden kappaleiden palasista? Tohtori Frankensteinille mikään ei ole mahdotonta. Frankensteinin morsiamen kuva on peräisin samasta kauhuelokuvasta vuodelta 1935. Elokuvauksen klassikot.

Näin voit luoda tämän kuvan uudelleen.

Toinen videokäsky.

Vampiressa

Nämä naiset haluavat kävellä yöllä. Mutta on parempi olla tapaamatta heidän kanssaan. Loppujen lopuksi heidän verinen suudelma on tappava vaarallinen. Muuten, jos päätät mennä juhliin vakoojana, pidä poissa haapojen panoksista. Joten vain siinä tapauksessa.

Ilman vampyyrejä ja ihmissusia, mikään Halloween ei voi tehdä. Jos haluat tulla seksuaalisen vampyyri-iltana, aseta käsivarsi punaisella kosmeettisella kynällä ja plug-in-laipoilla.

Mutta hardcore-versio.

Tätä varten make-up tarvitsee punaista maalia, joka simuloi verta ja karnavalinssit.

Harley Quinn

Mitä odottaa tästä pähkinöistä? Mitä haluat! Vakavasti, tämä psyykkinen, anteeksi, psykiatri, kaikki on valmis Jokerin vuoksi. On vaikea uskoa, että niin suloinen olento voi olla niin …, anteeksi, julmana ja armottomana.

Muuttumisesta tähän hullu voimistelupsykologi ei ole vaikeaa. Video-ohjeet on liitetty. “Itsemurhayrityksen” menestyksen jälkeen Harley Quinn epäilemättä on yksi tämän vuoden halutuimmista Halloween-kuvista.

YouTubessa on paljon opetusohjelmia, joilla luodaan kuva Harley Quinnista. Täällä esimerkiksi versio ei ole tuntematon Runet nukke tyttöjen Anastasia Shpagina.

Tyttö ilman silmä

“Ah-ah-ah! Katso! Hänellä ei ole silmää! “- ihmiset ovat niin hermostuneita, kun heillä ei ole riittävästi ruumiinosia …

Silmän paikalla oleva aukko, ommeltu suu, nenäkynä, kyyneleet ovat eräänlainen klassikko. Ja näiden kauhujen luominen ei ole niin vaikeaa. Mutta vain jokainen tyttö on valmis näkemään itsensä peilillä tällaisella meikit.

  Halloween: 100 tainnutuskuvia puolueelle

Dead Rapunzel

Istu torniin ja harjaa hiuksesi ennakkona prinssi – ikävystyminen. Kuolevainen ikävyys. Vaikka otat sen ja iski omaa sylkeäsi. Prinssi hämmästyttää.

Kuvia kauniista mutta kuolleista Disney-prinsesseista ovat erittäin suosittuja YouTubessa. Suurin osa näistä reinkarnaatioista tuli tytöön lempinimen Mykien alla. Hänen kanavansa GlamGore lähes kaksi miljoonaa tilaajaa. Hänen kauniisti kauhistuneiden reinkarnaatioidensa ansiosta Snow White alkoi hajota odottamatta elävää suudelua, ja pieni merenneito Ariel sai kiinni kalastuskoukkuun. Huono asia.

Tässä videossa kuvataan kuolleen Rapunzelin kuva uudelleen.

Mutta Mykiellä on monia seuraajia. Tässä esimerkiksi pientä punaista ratsastajaa, jota susi-ihmissuskin harjoitteli, mutta Cinderella, jonka kantapää oli poskissa.

Ja kuka sinä olet Halloween-puolueella? Kirjoita kommentteihin, jaa kuvia.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top