10 modernia rakkauselokuvia nuorille

sukellusvene

 • Draama, melodraama, komedia.
 • Iso-Britannia, Yhdysvallat, 2010.
 • IMDb: 7.3.

Joe Dantornin esikoisnäytelmän tyylikäs elokuva-adaptaatio erittäin nuorten näyttelijöiden kanssa. Tuntematon kenellekään tuolloin Craig Roberts ja Yasmin Paige soittaa pari luokkatoverit: Oliver ja Jordan, eletään paljon sisäisiä kuohunta levoton vesillä ensirakkaus.

Oliver on nuori älykäs, joka lukee Nietzscheä ja on vakuuttunut oman neroistaan. Ja ennen häntä on kaksi tärkeintä tehtävää: säästää vanhempien avioliittoa ja menettää neitsyyden seuraavaan syntymäpäivään saakka.

1980-luvun sateisen Walesin visuaalinen ilme ja ajattelu viisaiden sankareiden jälkeen vievät suoraan vertailuun Wes Andersonin kirkkaisiin teoksiin.

Katso iTunesissa →
Näytä Google Playn →

Hei, Julie!

 • Draama, melodraama, komedia.
 • USA, 2010.
 • IMDb: 7.7.

Tarina hyvin varhaisesta rakkaudesta ja erittäin katkerasta menetyksestä. Kahdeksas luokkalaiset Julie ja Bruce tuntevat ensimmäistä kertaa vielä tuntematonta tunnetta, vaikka he ovat täydellisiä vastakkaisia ​​toisiaan. He kohtaavat nuoruuden ikuisia ongelmia, ja me tarkkailemme hahmojen emotionaalista kypsymistä omilla silmäyksillään.

Ohjaus Rob Reiner ( “The Bucket List”) taitavasti paljastaa näkemyksiä ja oletuksia sekä lasten jäljittelemättömän ilo, ironia ja melankolia, ja ilmapiiri 1960-luvun historiaan lisää lämpöä ja hellyyttä.

Katso iTunesissa →
Näytä Google Playn →

Älä anna periksi

 • Draama, melodraama.
 • USA, 2011.
 • IMDb: 6.8.

Annabel ja Enok ovat kaksi murheellista nuorta, jotka tapasivat kerran hautajaisissa. Enok kokee vanhempiensa kuoleman jälkeen kärsimystä, ja hänen uuden ystävänsä vähitellen syöpään kuolee. He rakastavat toisiaan nopeasti ja intohimoisesti, tietäen, että vain odottamaton kohtalo odottaa heitä eteenpäin.

Heroit ovat goottilaisia ​​melko kapeassa terminaalissa, ja haamukamarin ulkonäkö tekee katsojasta väsynyt rullata silmiään. Mutta tästä huolimatta “Älä anna periksi” on iloisesti sentimentaalinen, ja surullinen pari näyttää erittäin mukavalta ja orgaaniselta.

Katso iTunesissa →

  40 onnittelut 8. maaliskuuta, joista ehdottomasti pidät

Kuinka hulluksi

 • Draama, melodraama.
 • USA, 2011.
 • IMDb: 6.7.

Rakkaustarina, sekä fyysinen että henkinen, räikeä ja hyvin henkilökohtainen. Hän esittelee meidät englantilaiselle opiskelijalle, joka rakastuu Amerikasta tulleen luokkatoverin kanssa.

Heroit odottavat intohimoisen ja kohtalokkaan seikkailun, joka katkeaa viisumijärjestelmän tytön sääntöjen rikkomisen jälkeen. Viranomaiset kieltäytyvät palaamasta häntä. Ja tästä lähtien suhde menee hullulle vaiheelle: pari pyrkii yhdistymään, mutta esteet matkalla ovat lähes ylitsepääsemättömiä.

“Kuten hullu” värikkäästi kuvaa ajatusta siitä, että rakkaus on sekä jännittävää että tuhoisaa, ja pari on todella vaarassa erottaa ikuisesti. Vuonna 2011 elokuva voitti pääpalkinnon Sundance-elokuvajuhlilla, ja Felicity Jones tunnustettiin myös vuoden parhaaksi näyttelijäksi.

Katso iTunesissa →
Näytä Google Playn →

Henkeäsalpaava aika

 • Draama, melodraama, komedia.
 • USA, 2013.
 • IMDb: 7.1.

Vaikuttava romanttinen tarina kirjoittajien 500 Days of Summer “kanssa Shailene Woodley (” The Big Pikku Lies “), Brie Larson (” Room “), Mary Elizabeth Winstead (” Fargo “), Bob Odenkirka (” Better Call Saul “) ja muut .

Sutter Kiely ja Aimee Fineki eivät edes tunne toisiaan. Ja heidän ensimmäinen kokous pidetään aamulla kovaa juomisen jälkeen – tavallista liiketoimintaa Sutterille, joka asuu eräänä päivänä. Amy on täysin erilainen. Hän on hyvä opiskelija ja tuntuu hyvältä, mutta hän ei koskaan osallistu juhliin. Sutter päättää tehdä jälkimmäisen ja loput valmistumisjuhlat ottavat illanviettopaikan.

Tulet varmasti arvostamaan näyttelijöiden valoisaa peliä ja miellyttävää huomiota yksityiskohtiin, korostamalla hahmojen tuttuja sisäisiä muotokuvia. Jos pidit “500 päivää kesän”, niin “jännittävää aikaa” ei petä. Elokuva välttää erinomaisesti romanttisten melodraamien klisee ja valloittaa yleisön emotionaalisesti.

Katso iTunesissa →
Näytä Google Playn →

Syyttää tähtiä

 • Draama, melodraama.
 • USA, 2014.
 • IMDb: 7.8.

  Seksilelut: miksi tarvitset niitä ja miten valita ne

Toinen romanttinen draama Sheylin Woodleyn kanssa nimikenttään. Tämä on rakkaustarina kahdesta ihastuttavasta mutta tuomitsemattomasta olennosta: nuorista rakastuneista toisistaan ​​syöpäpotilailla. Sankareidemme ovat paljon viisaampia kuin heidän vuosiensa ja surullisen filosofian viitata nopeasti etenevään päähän.

Huolimatta melko surkeasta tontista, elokuva ei ole ilman huumoria ja aiheuttaa paitsi yksinäisyyden myös hymyn. Ja kaikella melankoliaa “Blame the Stars” ei yritä kaikin keinoin saada yleisön kyyneleitä. Tämä elokuva on monimutkainen ja tyylikäs, huolella valittu musiikki ja kaunis visuaalinen sarja.

Katso iTunesissa →
Näytä Google Playn →

Tänään menen kotiin yksin

 • Draama, melodraama.
 • Brasilia, 2014.
 • IMDb: 8.0.

Yksi vuoden 2014 lämpimimmistä ja optimistisimmista romanttisista elokuvista, eikä vain siksi, että se on kuvattu Brasiliassa. Siinä me tavataan sokea opiskelija, Leonardo, joka tuntee keskinäisen sympatian Giovannan tyttöystävälle.

Molemmat eivät voi odottaa, että he tuntevat kissan suudelman maun huulillaan, mutta Leo yhä enemmän pelkää, että hänen sokeutensa pelottavat tytön pois. Tällä hetkellä heidän uuden ystävänsä Gabriel liittyy sankareihin. Hän auttaa Leoa ja Giovannaa selviytymään opinnoista, juhlia ja koulumatkoista ja lopulta tunnustavat toisilleen rakkaudessa.

Katso iTunesissa →
Näytä Google Playn →

Rakkaudella, Rosie

 • Melodraama, komedia.
 • Saksa, Iso-Britannia, 2014.
 • IMDb: 7.2.

Britannian romanttinen komedia Lily Collinsin (“Ochcha”) ja Sam Claflinin kanssa (“Nälkäpelit ja liekki puhkeaa”) päärooleissa. Niiden hahmot, Rosie ja Alex, ovat parhailta ystäviä varhaislapsuudesta ja yksi suurimmista koskettavista ja pakottavista pariskunnista laajassa näytössä viime vuosina. Päätös siitä, että pari muuta kouluaikaa varten on ikuisesti, korostaa yhteisiä suunnitelmiaan.

Kun satunnainen yhteys nuori komea Greg, Rosie on raskaana ja ei ole valmis seuraamaan rakkaansa hänen ylittäessään valtameren yli. Tästä lähtien heidän elämänsä ovat siirtymässä täysin eri suuntiin: Alex menestyi menestyksekkäästi arvostetulle yliopistolle, ja Rosie joutuu ratkaisemaan yhden äitiyden vaikeudet.

  Kuinka nopeasti ja ilman hermoja oppii kertomistaulukko

Kuitenkin erottaminen ei murtaa yhteyden Rosie ja Alex, ja tarina itsessään ulottuu vielä kymmenen vuotta. “Rakkaudella, Rosie” – yksi kauneimmista ja vilpittömimmistä rakkaustarinoista vakuuttavilla näyttelijöillä ja monipuolisilla hahmoilla.

Katso iTunesissa →
Näytä Google Playn →

Casa Grande

 • Draamaa.
 • Brasilia, 2014.
 • IMDb: 7.2.

Brasilian draamaa rakkaudesta, yhteiskunnasta ja siirtymäkauden vaikeuksista. Tarina koostuu monista uskomattomista, kauniisti ampuista jaksoista, jotka kuvaavat kiellettyä teini-ikäistä rakkautta ja sosiaalisen tikkaiden putoamisen tuskaa.

Tarinan keskustassa nuori Jean, joka joutui sopeutumaan uuteen elämäntilaan lähes täydellisessä tuhoutumisessa, kun rikkaat vanhemmat. Pidä vaikeaa aikaa, hän auttaa uutta ystävää Louisea, jota hän tapaa julkisessa liikenteessä.

Katso iTunesissa →

14+

 • Melodraama.
 • Venäjä, 2015.
 • IMDb: 6.9.

Andrey Zaitsevin ainutlaatuinen venäläinen draama Romeo ja Julia -tapahtumasta, joka ei ole ammattimaista näyttelijää, joka löytyy VKontakteen avoimista tiloista.

Elokuvan päähenkilö Lesha rakastaa ystävällisesti kuvia Vickin sivulla sosiaalisessa verkostossa. Kun hän tapasi tytön ystävän seurassa ja siitä lähtien hän ei voi heittää sitä pois päältäni. Vika ei epäile mitään, ja hänen talonsa ja koulunsa sijaitsevat vihamielisessä mikrorakenteessa. Mutta Aleksea ei voida pysäyttää: hän ihmeellisesti päätyy koulun tytön diskoon ja kutsuu Vikaa tanssimaan, joka räjähtää paikallisten poikien aggressioon …

Elokuva osoittautui erittäin optimistiseksi ja myönteiseksi, vaikkakin hieman ennakoitavaksi.

Katso myös:

 • 10 elokuvaa nuorten vaikeasta elämästä →
 • 20 elokuvaa rakkaudesta epäoikeudenmukavien romantiikan puolesta
 • 10 romanttista komediaa, jonka jälkeen uskot rakkauteen →

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤