5 tapaa lisätä soittoääni iPhoneen

1. Kuinka ladata soittoääni iPhonollesi iTunesin mobiiliversion avulla

Virallinen ja kätevä tapa lisätä uusi soittoääni iPhonelle on löytää ja hankkia se laaja-alaisessa iTunes-ääniluettelossa suoraan mobiililaitteellasi. Mutta tässä versiossa on sen haitat: sinun on maksettava, et voi muokata valmiita soittoääniä ja lisätä omia ääniä kolmannen osapuolen lähteistä.

Jos haluat ostaa soittoäänen iTunesissa, napauta Asetukset → Äänet → Äänet → Äänet-tallennus. Valitse haluamasi melodit ja maksa ne.

Kuinka ladata soittoääni iPhonollesi iTunesin mobiiliversion avulla Kuinka ladata soittoääni iPhonollesi iTunesin mobiiliversion avulla

Muuten, iTunesin soittoäänen hakemistossa, on helpompi käyttää kolmannen osapuolen sovellusta nimeltä Tuunes.

Kun olet ostanut äänen, se näkyy käytettävissä olevien soittoäänien luettelossa iPhonen ääniasetuksissa.

2. Miten voit lisätä soittoäänen iPhoneen iTunes-työpöydällä

Kuinka lisätä soittoäänen iPhoneen iTunes-työpöydällä

ITunes-työasema Windowsissa ja MacOS-ohjelmistolla voit ladata äänitiedostoja tietokoneellesi tietokoneen muistista ja muuntaa ne soittoääniksi. Menetelmä ei ole niin yksinkertainen kuin edellinen, ja se vaatii tietokoneen, mutta täysin ilmainen.

Tämän vaihtoehdon käyttämiseksi sinun on ensin lisättävä tarvittavat äänet iTunesin työpöydän versioon ja synkronoida se sitten iPhonen kanssa tietokoneen kanssa. Yksityiskohtaiset ohjeet ovat saatavilla muissa Lifehackerin materiaaleissa.

Jos prosessissa haluat rajata tai muuntaa äänitiedostoja M4R-muotoon, voit käyttää näitä ilmaisia ​​palveluita.

3. Kuinka lisätä soittoääni iPhoneen GarageBand iOS-sovelluksella

Kuinka lisätä soittoääni iPhoneen GarageBand iOS-sovelluksella

Standardi GarageBand-ohjelma on ainoa tapa tehdä äänitiedosto soittoääni iPhonessa ilman tietokonetta ja iTunesia. Ei kovin yksinkertainen, mutta vapaa.

Jos GarageBand ei ole laitteellasi, voit ladata ohjelman App Storesta.

Sen avulla voit leikata ja asettaa puhelun melkein minkä tahansa tiedoston iPhone-muistista, ei kopiosuojattua. Tämä ohje selittää prosessin vaiheittain.

Jos iPhonessa ei ole sopivia musiikkitiedostoja, voit ladata ne eri tavoin ilmaiseksi.

4. Kuinka soittaa soittoääneksi iPhonelle iOS-ohjelmilla soittoäänien ja työpöytäasiakkaan iTunesin luomiseksi

App Storessa on ohjelmia, joissa on vapaa kokoelma ääniä, jotka on valittu nimenomaan soittoäänen roolille. Tällaisen sovelluksen asentaminen iPhonelle voi ladata sen hakemistosta tarvittavat äänet ja tarvittaessa muokata niitä: esimerkiksi rajata pituus tai lisätä haalistumista.

IOS-rajoitusten vuoksi nämä ohjelmat eivät salli äänitiedostojen asettamista soittoääneksi. Mutta jokaisessa niistä on yksinkertainen havainnollistettu ohje, joka auttaa sinua kääntämään valitun äänen soittoääneksi tietokoneella ja iTunesilla.

Voit kokeilla jotain seuraavista ohjelmista. Ne lähes eivät poikkea mistään, lukuun ottamatta käyttöliittymää ja äänensävyjä.

Nämä sovellukset voivat olla ärsyttäviä mainoksilla, mutta ne ovat ilmaisia.

5. Kuinka lisätä soittoäänen iPhoneen MobiMover-työpöytäohjelmalla

MobiMover for Windows ja macOS on ilmainen vaihtoehto iTunesille. Sen avulla voit jakaa tiedostoja tietokoneen ja iPhonen välillä. Soittoäänten lisääminen MobiMoverin kautta on nopeampi ja kätevämpi kuin iTunesin käyttäminen.

Jos haluat soittoäänen ulos äänitiedostosta, leikkaa se ensin ja muunna se M4R: ään käyttämällä mitä tahansa näistä palveluista. Liitä sitten iPhone tietokoneeseen, käynnistä MobiMover ja valitse Custom.

Kuinka lisätä soittoäänen iPhoneen MobiMover-työpöytäohjelmalla

Avaa ikkunan sivupalkissa Audios → Soittoäänet. Lisää sitten haluamasi äänitiedostot rengasluetteloon Siirrä tähän laitteeseen -painikkeella ja vahvista toiminto.

Kun synkronointi on valmis, ääni ilmestyy iPhonelle käytettävissä olevien soittoäänien luettelossa.

MobiMover →

  40 onnittelut 8. maaliskuuta, joista ehdottomasti pidät

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top