Kuinka äänittää puhelinkeskustelu iPhoneen ja Android-älypuhelimeen

Kuinka äänittää keskustelu Android-älypuhelimelle

Seuraavat ohjelmat voivat tallentaa puhelut automaattisesti ilman Internet-yhteyttä. Sinun tarvitsee vain ladata, konfiguroida ja puhdistaa säännöllisesti jokin näistä sovelluksista vanhoista äänitallenteista. Jos haluat, voit tallentaa vain valittuja keskusteluja käsin.

1. Cube Call Recorder ACR

Tavallisten matkapuheluiden lisäksi tämä sovellus voi äänittää puhekeskusteluja lähes mihin tahansa Internet-dialeriin, kuten Skype, Telegram, WhatsApp, Facebook Messenger ja Viber. Kaikki älypuhelimet eivät tue tätä toimintoa – asenna ohjelma tarkastamalla se itse.

Oletusarvoisesti Cube Call Recorder ACR tallentaa kaikki keskustelut, mutta voit lisätä valitut numerot poikkeuksien luetteloon, jotta ohjelma jättää ne huomiotta.

Hakemus on ilmainen ja ei sisällä mainontaa. Ostaessasi maksullisen version, avaat useita premium-ominaisuuksia, kuten PIN-koodin asettamista tallennettujen keskustelujen käyttämiseen ja korostuksen osia tallennuksesta, kun ravistat laitetta.

2. “Puhelujen tallennus”

Tällä ohjelmalla voit tallentaa keskusteluja vain valitsemiesi yhteystietojen, tuntemattomien numeroiden tai ehdottomasti kaikkien kanssa – riippuen suodatinasetuksista.

Sovellus tukee tallennuksen tallentamista PIN-koodilla, synkronointi pilvilevyjen kanssa ja mahdollistaa äänenlaadun säätämisen. Maksullisessa versiossa ei ole mainontaa ja voit ladata äänitiedostoja automaattisesti Google Drivelle tai Dropboxille.

3. “Automaattisesti tallenna puhelut minulle”

Ohjelmalla on myös edistynyt suodatin puheluille, mutta muutoin se on yksinkertaisempi kuin edellisillä kahdella. Lisätoiminnoista tallennustietojen ja tietosuojan määrä kasvaa vain PIN-koodilla. Jos et halua kopioida asetuksia, tämä on sovellus sinulle. Totta, sinun on siedettävä koko näytön mainoksia tai maksettava mainosten käytöstä.

Kuinka äänittää keskustelun iPhonessa

IOS: n rajoitusten vuoksi iPhone-puhelinkeskustelujen tallentaminen on vaikeampaa, mutta silti on olemassa työtapoja.

1. Mobiilisovellusten kautta

App Store -ohjelmassa on ohjelmia, jotka tallentavat puhelut ohittamalla – käyttämällä neuvottelupuhelua. Se toimii näin: yhdistät keskusteluun oikean henkilön kanssa botti, jälkimmäinen äänittää hiljattain keskustelun ja lähettää sinulle tietueen Internetin välityksellä.

Tällaisia ​​sovelluksia ovat esimerkiksi TapeACall Lite ja Call Recorder Unlimited. Molemmat ohjelmat ovat lähes identtisiä ja niissä on yksityiskohtaisia ​​videon ohjeita venäjäksi, joten niitä ei ole vaikea ymmärtää.

TapeACall Lite ja Call Recorder Unlimited tarjoavat ilmaisen 7 päivän jakson, jonka jälkeen sovelluksessa määritetty summa veloitetaan kuukausittain käyttäjän kortilta. Jos rekisteröit kokeilujakson, mutta päätät peruuttaa ohjelman, älä unohda peruuttaa tilausta.

2. Erikoislaitteen käyttö

IPhonelle on myös erityisiä lisävarusteita, jotka on suunniteltu keskustelujen tallentamiseen. Esimerkiksi Call Recorder, joka sopii molempien keskustelujen tallentamiseen matkapuhelinverkoissa ja verkkopuhelut Skype-, Viber- ja muiden viestien kautta. Tällainen lisävaruste maksaa noin 115 dollaria.

Lisäksi on edullisempi ratkaisu – kuulokkeet, joissa puhelintallennustoiminto Koolertron on 32 dollaria. 512 MB sisäänrakennettua muistia riittää tallentamaan jopa 16 tuntia puheaikaa.

Kuinka tallentaa keskustelu mihin tahansa puhelimeen

Ilmeisin tapa, mutta lisää se täydellisyyteen: voit tallentaa puhelut tallentimeen. Yleensä äänen tallennusohjelmat mikrofonin kautta sammuvat heti kun puhutaan puhelimessa. Mutta voit aina ottaa toisen älypuhelimen tällaisella ohjelmalla aluksella tai tavallisella äänentallennuksella ja tuoda sen puhelimeesi. Paremman laadun varmistamiseksi voit kytkeä kaiutinpuhelimen päälle.

Kaikissa iPhonessa on valmiiksi asennettu äänen tallennusohjelma. Jos Android-älypuhelimessa ei ole tällaista ohjelmaa, voit asentaa minkä tahansa tallentimen Lifehacker-kokoelmasta.

  14 yksinkertaista ja herkullista salaattia, joilla on kalmari

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤