Kuinka kääntää älypuhelin DVR: ksi

Onko sen kannattaa tehdä?

Tietenkin erikoistunut laite on aina parempi kuin yleinen ja hyvä DVR antaa kertoimet älypuhelimelle. Mutta jos tallennuksen laatu ei ole suuria vaatimuksia tai haluat säästää, älypuhelimen käyttö DVR: ksi voi olla varsin perusteltu.

Samaa on, kun olet päättänyt samanlaisesta yrityksestä.

puutteet

  1. Laukaisun laatu. Optiikka älypuhelin vaikka on paljon megapikseliä, mutta soveltuvat huonosti kuvaat hämärässä ja kirkkaassa auringonvalossa (häikäisy on väistämätöntä, koska sijainti älypuhelimen, jonka tuulilasin). Lisäksi mobiilikameroissa on paljon pienempi katselukulma, joten naapurinauha ja tienvarsilaite eivät ehkä sovi kehykseen.
  2. Mahdollinen ylikuumeneminen. Aktiivinen työ yhdessä kameran kanssa lataa prosessorin ja tekee älypuhelimesta paistin. Lisäksi lämpötila nostaa jatkuvasti latautuvaa latausta ja kesän aurinkoa. Siksi sinun on löydettävä järkevä paikka älypuhelimelle, jossa ilmavirtaus tuuletusjärjestelmästä puhaltaa tai irrota kansi.
  3. Haittaa. Päivän aikana älypuhelin on usein irrotettava pidikkeestä ja asennettava takaisin, samoin kuin liitettävä latauskaapeli ja suoritettava sovelluksia tallennukseen. Lisäksi olet riistäytynyt useimmista älypuhelimen toiminnoista, jos käytät ensisijaista laitetta tallentimena. Musiikkia voi silti kuunnella, mutta liikenneruuhka ei enää lue uutisia ja sosiaalisissa verkostoissa et istu.

Miinusten lisäksi älypuhelin-DVR: n käyttö antaa joitakin lisäyksiä. Tuottavan täytön ansiosta se pystyy parantamaan perinteisen DVR: n useilla eri kohdilla.

edut

  1. Tutkimuksen yksityiskohtainen kuvaus. Hyvän valaistuksen ansiosta älypuhelinkamera ottaa yksityiskohdat kehyksestä paremmin, ja se mahdollistaa tilamäärän tai tiemerkin tarkastelun. Myös anturin korkea resoluutio auttaa parantamaan valokuvia.
  2. Kuvan vakauttaminen. Lähes kaikki nykyaikaiset älypuhelimet käytettävissä, jos ei optista, ohjelmisto vakauttaminen runko, joka on erittäin hyödyllinen tasoittaa ravistamalla kuvattaessa liikkeellä.
  3. Moniajo. Useimmat DVR-sovellukset käyttävät älypuhelimen ominaisuuksia mahdollisimman suuriksi, mikä tarkoittaa, että saat anturitutka- ja navigaattoriominaisuudet liikennetilanteeseen.

Miten korjata älypuhelin autoon

DVR-laitteissa on vakiovarusteet, joiden avulla voit keskittää kehyksen ja poistaa laitteen helposti. Älypuhelin on myös kiinnitettävä jotenkin, mieluiten kovaa ja myös säätömahdollisuutta. Kaikki haltijat eivät ole sopivia tähän tarkoitukseen. Seuraavassa on muutamia ehdotuksia valinnasta ja asennuksesta:

  1. Haltijan on oltava kompakti, vähintään saranoilla ja kääntöasennuksella. Liian hankala muotoilu uhkaa pudota epäsuotuisimmasta hetkestä ja pahentaa tarpeetonta ravistamista.
  2. Jos käytät perus-älypuhelinta, kannattaa kiinnittää kiinnitys nopeasti irrotettavaksi. Esimerkiksi kiinnitysliittimet tai magneetit ovat sopivia.
  3. Asenna älypuhelin paremmin tuulilasin päälle takaseinän lähellä. Kun kiinnitetään kojelautaan, on erittäin todennäköistä, että kamera sytyttää auringon.

Sopivat pienikokoiset pidikkeet imukupissa tai liimapohjalla sekä vaihtoehtoja kiinnittämällä suoraan taustapeiliin. Kaikki heistä maksoivat AliExpress noin 250-350 ruplaa. Jos sinulla on jo haltija, jota käytät autossa, voit yrittää muokata sitä.

Linssiasennuksen asennus

Pieni katselukulma, joka soveltuu normaaliin kuvaukseen, ei riitä liikennetilanteen tallentamiseen. Irrotettava laajakulmaobjektiivi saa kuvia, jotka eivät ole alhaisempia kuin DVR-kamerat.

Valita paras linssit tappeja (100-200 ruplaa) tai kansia, jotka on kierretty kautta linssin kierteen (500-600 ruplaa). Niinpä linssi ei pudota toista kuoppia.

Linssi on parempi ottaa lasista, mutta ei muovia.

Asennettaessa kiinnitä linssi keskelle ja tarkista liitetiedoston luotettavuus älypuhelimeen. Lasi-objektiivit ja metallilinssejä voivat liu’uttaa. Tässä tapauksessa yksinkertainen silikonista tai pehmeästä muovista valmistettu kotelo auttaa.

Miten kytketään virta

Tallennustilassa oleva älypuhelin latautuu hyvin nopeasti, eikä ole kyse pelkästään sisäänrakennetusta akusta. Siksi sinun on huolehdittava latauksen yhdistämisestä. Tarvitset virtalähteen, joka toimii savukkeensytyttimestä ja kaapelista.

Pitkän aikavälin työstä oletetaan, molempien lisälaitteiden on oltava laadukkaita. Älä jätä hyvää 2 A-sovitinta, joka ei häviä ja ei polta eniten sopimatonta hetkeä, pilaa älypuhelin.

Kaapelin pitäisi myös olla hyvä. Jos et pidä sekoittaa hirttämällä johdot, voit käyttää täydellistä, mutta se on parempi ostaa kaapelin kaksi tai kolme metriä, joka voidaan siististi kulkevat tuulilasi, ja sitten siirtää alle hansikaslokeron ja ottaa tupakansytyttimeen.

Magneettiliittimellä varustettu kaapeli helpottaa liitännän kytkemistä ja irrottamista, mikä pätee erityisesti tapauksiin, joissa tallennus suoritetaan tärkeimmällä älypuhelimella.

Sovelluksen valitseminen

On paljon mobiilisovelluksia, mutta lähes kaikilla niillä on samanlaiset valmiudet. Lifhaker valitsi kolme suosituinta DVR: tä iOS: lle ja Androidille.

videonauhuri

Banalnimestä huolimatta sovelluksessa on monia erilaisia ​​asetuksia. Liikennetilanteen tallentamisen lisäksi se suorittaa navigaattorin ja tutkatunnistimen toiminnot, jotka kertovat kiinteistä kameroista. “DVR” tukee syklistä tallennusta, käynnistyy ja pysähtyy automaattisesti, ja se voi myös tallentaa videon paikallisesti ja pilvimuistissa. Androidilla voit nauhoittaa elokuvia taustalla ja jopa lukitulla näytöllä.

  Miten päästä eroon hangoverista: kattava opas

RoadAR

Toinen suuri universaali sovellus, joka yhdistää DVR: n ja tutkan. Lisäksi RoadAR pystyy tunnistamaan tienviitot ja varoittamaan ylinopeudesta, pysäköintikiellosta ja muista tilanteista. Sovellus säätää automaattisesti valotusta välttääksesi valon, ja Androidissa se myös osaa käynnistää itsenäisesti liikettä havaittaessa tai vaakatasossa.

SmartDriver

SmartDriver enemmän keskittynyt tutkanpaljastimia toiminnan lisäksi voit tallentaa liikennetilanne ja auttaa tehdyn reitin, näytetään navigoinnin vihjeitä. Sovelluksessa on tilaus, joka avaa pääsyn kamerapohjien ja DPS-viestien päivittäisiin päivityksiin. Vapaassa versiossa ne päivitetään kerran viikossa.

AutoBoy

Hyvä rekisterinpitäjä alhaisilla järjestelmävaatimuksilla eikä lisätoiminnoilla. Se tarjoaa lukuisia asetuksia, työskentely pystysuoraan sekä tukea kiihtyvyysanturi, jonka avulla voit tallentaa vaikutusta ja suojaa kulumiselta onnettomuudesta ennätys. Sen avulla voit ottaa paitsi videota, mutta myös useita kuvia ennalta määrätyin välein, ja pystyy ladata tallennus YouTubessa.

Tietueen asettaminen

Jokaisella sovelluksella on omat asetukset ja älypuhelinten ominaisuudet ovat erilaisia, mutta perusasetukset ovat suunnilleen samat.

Ei ole hyvä syödä suurta tarkkuutta. Vaikka älypuhelin tukee 4K: n kuvausta, on parempi lopettaa Full HD -toiminto ja jopa tavallinen HD-video. Joten säästät levytilaa ja voit asettaa suuremman kuvanopeuden, mikä on hyödyllisempi. Älä unohda myöskään mahdollisuutta syklisen tiedostojen päällekirjoittamiseen ja asettaa sen parametrit riippuen käytettävissä olevan tilan määrästä.

Jotkin sovellukset mahdollistavat videon lähettämisen suoraan pilveen. Jos sinulla ei ole rajoittamatonta tariffia, muista poistaa tiedostojen lataus matkapuhelimella. Vakausmahdollisuus on kuitenkin parempi ottaa mukaan, parantaa kuvan laatua ja vähentää kehyksen tärinää.

Jos sovellus tukee automaattisen tallennuksen käyttöönottoa, valitse kätevä vaihtoehto sinulle: yleensä se on joko virtayhteys tai älypuhelimen kääntäminen horisontaaliseen suuntaan.

Ja tietysti on toivottavaa kokeilla muita käytettävissä olevia vaihtoehtoja valitsemaan kyselyn onnistuneimmat parametrit. Tee se paremmin ajallaan, jonnekin parkkipaikalla tai kuormittamattomalla tieosuudella.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top