Missä katsella televisio-ohjelmia ja elokuvia englanniksi tekstityksillä

1. Puzzle-englanti

 • Platforms: web.
 • Hinta: 2 990 ruplaa vuodessa.

Puzzle Englanti on englannin kielen kattava tutkimuspalvelu. Tämän aiheen monien oppituntien, harjoitusten ja pelien lisäksi projektikohde sisältää 46 kirjoitusalbumia ja 512 englanninkielistä videota. Lajikkeelta puuttuu uusia tuotteita, mutta paljon aikaa testattuja osumia. Kaikki nämä videot voidaan katsella verkossa maksamalla vuosittainen tilaus.

Missä katsella sarjakuvia ja elokuvia englanniksi tekstityksillä: Puzzle English

Palveluntuottajan avulla voit näyttää kaksinkertaiset tekstitykset ja hallita toistonopeutta. Videon laatu on keskimäärin, ilmeisesti pienempi kuin Full HD. Käyttäjien palveluksessa on myös erityinen kääntäjä, joka ottaa huomioon kontekstin ja toimii napsauttamalla sanaa. Epämuodolliset sanat voidaan helposti lähettää henkilökohtaiseen sanakirjaan ja sitten opettaa heille erityisiä harjoituksia.

Puzzle Suomi →

2. Ororo.tv

 • Platforms: web.
 • Hinta: maksuton tai 299 ruplaa kuukaudessa.

Projektiluettelo sisältää yli 3 000 englanninkielistä elokuvaa ja sarjaa. Niistä löytyy myös uutisia ja jo laajalti tunnettuja vanhoja teoksia HD-resoluutiossa.

Missä katsella tekstityksiä englanniksi tekstityksellä: Ororo.tv

Voit lisätä soittimeen samanaikaisesti useita tekstityksiä eri kielillä, säätää toistonopeutta, kääntää sanat nopeasti ja lisätä ne omaan sanakirjaasi. Palvelun avulla voit oppia sanastoa käyttämällä tunnettua välimuistitekniikkaa.

Joka päivä käyttäjä saa katsella jopa 45 minuuttia videota ja kääntää jopa 50 sanaa ilmaiseksi. Rajoitusten poistamiseksi ja elokuvien ja lisäsorjojen saatavuuden lisäksi sinun on annettava maksullinen tilaus. Tilaajat eivät voi vain katsella videoita verkossa, vaan myös ladata sen katseluun ilman Internetiä.

Ororo.tv →

3. Hamatata.com

 • Platforms: web.
 • Hinta: maksuton.

Palvelun tärkein ominaisuus on, että se ei sisällä omaa sisältöä. Voit kuitenkin lisätä videoita tietokoneeltasi tai linkin muista Internet-resursseista ja liittää tekstityksen niihin. Näin voit katsella televisio-ohjelmia ja elokuvia Hamatata.com-web-soittimessa kätevällä sisäänrakennetulla tekstityskääntäjillä.

Missä katsomaan englanninkielisiä sarjoja ja elokuvia tekstityksellä: Hamatata.com

Hamatata.com käyttää Yandexin, Googlen ja muiden käännösohjelmien tekniikkaa ja voi muodostaa yhteyden LinguaLeon sanakirjaan, jotta voit viedä uusia sanoja siellä ja oppia niitä. Kaikki palvelun ominaisuudet ovat käytettävissä ilmaiseksi.

  Kuinka laajentaa jäsentä

Hamatata.com →

4. Perinteiset videopalvelut

Suosittuja sivustoja, joissa on videosisältöä, kuten Google Play -elokuvat, iTunes, Netflix, ivi ja Okko, tarjoavat myös englanninkielisiä sarjoja ja elokuvia, joissa on eri tekstitysvaihtoehdot. Erityisen runsaasti tältä osin valinnan tarjoaa ulkomaiset median jättiläiset. Venäläisissä yrityksissä (ivi ja Okko) englannin kielen ääniraidan valikoima on vaatimattomampaa.

Palvelusta riippuen katselija maksaa tilauksesta tai ostaa erillisiä sarjoja ja elokuvia ja sitten voi nauttia videosta Full HD: ssä lähes millä tahansa modernilla laitteella. Voit valita äänen ja tekstin kielen, mutta et voi lisätä useita tekstityksiä samanaikaisesti. Nopeita käännöstoimintoja ja sanakirjoja puuttuu myös. Vaikka on kiertoliikkeitä. Esimerkiksi Chromen SUFLI-laajennus kääntää tekstityksiä Netflix-verkkosovelluksessa klikkaamalla.

iTunes

 • Alustat: macOS, iOS, Windows, Apple TV.
 • Hinta: sarjan ja elokuvien osto ja vuokraus eri hinnoilla.

iTunes on saatavilla kaikissa Apple-laitteissa ulos laatikosta, ja Windows-käyttäjät voivat asentaa erityisasiakkaan ja katsella videota siinä. Mutta täällä Androidissa et voi käyttää palvelua.

Lataa iTunes tietokoneellesi →

Google Play Elokuvat ja TV

 • Platforms: web, Android, iOS, Smart TV.
 • Hinta: sarjan ja elokuvien osto ja vuokraus eri hinnoilla.

Google tarjoaa katsojille valtavan elokuvakirjaston, joista osa on nähtävillä eri kielillä. Ja hinnat ovat usein pienempiä kuin iTunesissa.

Google Play Elokuvat →

Netflix

 • Platforms: web, pelikonsolit, Android, iOS, Windows, Smart TV, Apple TV.
 • Hinta: 7,99 euroa kuukaudessa.

Kuuluisa kansainvälinen videopalvelu, joka tunnetuksi monessa suhteessa yksinoikeusjulkaisujen ansiosta.

Netflix →

IVI

 • Platforms: web, Smart TV, Apple TV, Android, iOS, pelikonsolit.
 • Hinta: ilmainen mainonnan kanssa; tilaus 399 ruplaa kuukaudessa; yksittäisten elokuvien ostaminen ja vuokraus.

  Miten valita paras patja

Yksi Venäjän suosituimmista elokuvateattereista. Lista elokuvista, joilla on ivi-kielellä saatavilla englanninkielinen ääni, voidaan katsoa erityisellä osuudella.

Verkkosivu ivi →

Okko

 • Platforms: web, Smart TV, Android, iOS, pelikonsolit.
 • Hinta: tilaus 249 ruplaa kuukaudessa; yksittäisten elokuvien ostaminen ja vuokraus.

Toinen venäläinen sivusto, joka tarjoaa joitain englanninkielisiä videotiedostoja.

Okko-sivuston →

5. Popcorn Time

 • Alustat: Windows, macOS, Android, iOS, Linux.
 • Hinta: maksuton.

Popcorn Time on cross-platform-sovellus, joka toimii torrent-asiakkaan periaatteella. Vain se ei anna odottaa, ennen kuin sisältö ladataan laitteen muistiin: Popcorn Time alkaa lähettää videota heti napsauttamalla Toista-painiketta.

Voit valita leikkeiden laadun Full HD -ääneksi sekä äänen ja tekstityksen kieleksi. Sovelluksen normaaliin toimintaan tarvitaan vakaa nopea Internet.

Missä katsella englanninkielisiä sarjoja ja elokuvia tekstityksellä: Popcorn Time

Popcorn Time ei ole käytettävissä Google Playssa ja App Storessa, joten se on asennettava älypuhelimiin muilla kuin tavanomaisilla tavoilla. Sovelluksen suorittaminen Android-laitteella edellyttää, että asennat ohjelmia kolmannen osapuolen lähteiltä laitteen asetuksissa ja lataa sitten PopCorn Time -versio Android-sivustosta viralliselta sivustolta suoraan tablet-laitteeseen tai älypuhelimeen.

Jos haluat suorittaa sovelluksen iOS: ssä, sinun on ladattava asennusohjelma tietokoneellesi ja asenna se iPhonen tai iPadin iOS-asiakkaan Popcorn Time -ohjelmaan. Jailbreakia ei tarvita tähän.

Popcorn Time, kuten torrent trackers, jakaa sisältöä laittomasti. Käyttämällä sitä voit rikkoa tekijänoikeuksia. Samalla ohjelmalla voit katsella elokuvia, joita ei ole saatavilla alueellasi virallisesti.

Popcorn Aika →

6. Torrent Trackers

 • Alustat: Windows, macOS, Android, Linux.
 • Hinta: maksuton.

Missä katsella sarjakuvia ja elokuvia englanniksi tekstityksellä: Torrent Trackers

Jos et ole huolissasi lataamasta videota laitteeseen, voit tietysti ladata englanninkielisiä sarjoja ja elokuvia torrent trackeristä. Tarvitset vain tiedostohakupalvelun (esimerkiksi Skytorrents, TorrentSeeker, XTORX tai muu) ja uTorrent ladata ne. Jos ladattu video päättyy ilman haluamaasi tekstitystä, se voidaan ladata erikseen Opensubtitles-resurssista. Katseluun on kätevää käyttää sellaisia ​​pelaajia kuten KMPlayer, jotka tukevat kaksinkertaisia ​​tekstityksiä.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤