Miten päästään eroon torakoista nopeasti, yksinkertaisesti ja ikuisesti

Kuinka ymmärtää, että asunnossa oli torakoita

 1. Musta piste. Jos pienet pimeät pallot ilmestyivät ruokiin, keittiön hyllyihin, tapettiin, valitettavasti heillä oli torakoita. Näin heidän elintärkeän toiminnansa tuotteet näyttävät.
 2. Erityinen haju.
 3. Muuraus munien kanssa kulmissa ja rakoissa. Jos löydät ne, voit tietenkin olla iloinen siitä, että asunnossasi on virallisesti saanut “torakka-ystävien” tilan, mutta tämä tarkoittaa, että hyönteisiä on peruutettava kahdesti. Ensinnäkin tuholaisten pääosa tuhoutuu, sitten haudottu jälkeläinen.
 4. Henkilökohtainen kokous. Torakat ovat uteliaita ja toisiaan täydentäviä olentoja, joten jos et kiinnitä huomiota yllä kuvattuihin hälytyskelloihin, ne tulevat ennalta tai myöhemmin koskettamaan itseään. Taloihin istutetaan usein mustat (enintään 3 cm pitkä, keittiö) tai punaiset (enintään 1,3 cm: n pituiset, torakat) torakoita.

Miksi he tulivat sinulle

 1. Sinulla on paljon herkullista ruokaa. Torakat myös rakastavat syödä. Vain jos syövät voileipiä tietokoneen eteen, ne ovat tyytyväisiä pieniin: jäljellä olevat murut. Ja heillä on tarpeeksi avoimia roskapussit tai tattari hajallaan keittiössä.
 2. Sinulla on paljon vettä. Hyvää illallista. Koska pesuallas ja vuotava suihkukaappi tulevat kätevästi.
 3. Ruoka ja vesi ovat monia naapureidesi kannalta. Riippumatta siitä, kuinka vaikeasti yrität tuhota tuholaisia, kaikki ponnistelut voivat rikkoa likaisten naapureidesi itsepäisyyttä. Jos et voi olla samaa mieltä heidän kanssaan, riittää tiivistää oma kotiisi: poistaa halkeamia ja halkeamia.
Miten päästään eroon torakoista
womanadvice.ru

Tehokkaat keinot torakoista

Kansalliset menetelmät

Borihappo torakoita on voimakkain myrkky. Hyönteisten ruoansulatuskanavaan pääseminen vaikuttaa hermojärjestelmään. Torakka lamautuu, ja se hukkuu tukehtumisesta. On parasta käyttää boorihappoa jauheena, sitä voi ostaa miltään apteekista.

 • Löysää jauhe pitkin torakka-tapoja: pitkin jalustaa, kastelupisteissä (wc, pesuallas, suihku). Se asettuu hyönteisten jalkoihin, ja kun torakka alkaa puhdistaa ne, se putoaa vatsaan.
 • Tee herkullinen syötti: sekoita perunaa, munankeltuainen, sokeri tai jauhot boorihapolla ja kierrä tuloksena oleva pallomassa. Aseta ne kaikkialle, missä vahingollinen hirvieläin voi juosta.

Ammoniakkialkoholi on voimakas haju, jota torakoita ei pidä. Siksi ne lähtevät yleensä tältä aineelta käsitellyistä tiloista nopeammin. Voit päästä eroon torakoista lisää ammoniakkia veteen lattian, hyllyjen, seinien ja kattojen pesuun.

Pakastaminen. Torakat ovat kylmäverisiä olentoja. Ne lopettavat moninkertaistumisen ja heikentymisen alle +7 ° C: n lämpötiloissa. Tätä menetelmää sovelletaan kuitenkin vain talvella, mieluiten kovalla pakkasella. Vain jättää ikkunat auki päivälle (tai parempi kahdelle). On välttämätöntä, että kaikki tilat jäätyvät -10-15 ° C: een.

ansa auttaa, jos torakoita ei ole niin paljon. Se voidaan tehdä kotona. Tölkki leveä suu, syvä emali tai lasi kulho sisällä voitele öljyllä, rasvalla tai vaseliinia, ja murentua pohja syötti: keksit, leipä, sokeri. Hyönteiset tavoittavat herkullisen tuoksun, ja sen jälkeen he eivät voi päästä ulos. Vaarallisena säiliöinä voit myös käyttää muovipulloa: leikkaa kaula ja kääntäkää se takaisin paikalleen kuin suppilo.

Jätä ansa yöksi keittiössä tai kylpyhuoneessa, ja aamulla älä unohda tuhota tuholaisia. Ne voidaan kaataa kiehuvaan veteen tai suihkuttaa hyönteismyrkkyllä.

kemikaalit

Markkinoilla on runsaasti erilaisia ​​erikoistuneita keinoja: sumuista ja kalkkeista nanoteknologian lamppuun ja ansaan. Tärkeintä, kun työskentelet tällaisten asioiden kanssa – noudata huolellisesti ohjeita ja älä unohda käsineitä ja suojamaskia.

Kuinka päästä eroon torakoista ikuisesti

Jos asut yksityisessä talossa, riittää, että kerran hyönteiset parantavat kunnolla ja ryhdy säännöllisesti ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin, jotta tulevaisuudessa hyönteiset eivät tule käymään.

Mutta jos olet onnellinen omistaja asunnon kerrostalossa, et voi tehdä ilman koordinoituja toimia naapureiden kanssa. Sovi kaikkien vuokralaisten kanssa ja suorita tuholaistorjunta samanaikaisesti. Muussa tapauksessa voi tapahtua, että desinfioidussa asunnossasi uudelleen ja uudelleen tunkeutuvat torneihin, jotka laskeutuvat toisesta kerroksesta.

Ehkäisevät toimenpiteet

 1. Pidä talo kunnossa. Tuholaisten hävittämiseksi ei ole tarpeeksi puhdistusta, se on puhdistettava säännöllisesti. Pidä ruokaa suljetussa säiliössä, poista murut pöydältä ja katsele paikkoja, joissa lemmikit syövät. On hienoa tarkastaa ruoanlaittolaatikoita hajautuneille rouheille. Ruoat on pestävä heti syömisen jälkeen, eikä niitä säilytetä astiaan, jossa aterian jäänteet jäävät sisälle.
 2. Ota roskat ulos. Älä säilytä roskia altaassa olevan säilytyslokeron sisällä tai säilytä ylikaukoputket etuovelta. Käynnistä säännöllinen kulku roskasäiliöihin (tai roskasäiliöön) ja laita säiliö suljetulla peitteellä keittiössä.
 3. Ajan mittaan, poista vuodot. Jos ilman ruhon torakoita voi olla viikkoja, ilman vettä he eivät voi elää päivää. Siksi on tarpeen tarkistaa säännöllisesti mahdollisesti vaarallisia paikkoja (wc-kulho, pesualtaat, putkiliitokset) vuotojen varalta. Älä myöskään unohda kuivata pintaa kylpyhuoneessa aktiivisen uimisen jälkeen. No, merimiehen tapa pesua lattiat (tämä on, kun kauha vettä kaatui kannelle kerralla), on parempi olla käyttämättä sitä.
 4. Poista halkeamat. Jos naapurisi eivät ole puhtaita, huolehdi asuntosi saavuttamattomuudesta. Tarkasta huoneen seinät, katto, kulmat: voi olla halkeamia. Niitä pitäisi kastella. Ja tuuletusreiät peitetään erityisellä hienojakoisella verkolla, jonka kautta hyönteiset eivät voi kiivetä.

Vaivatko tuholaisia? Mitä keinoja suojelet huoneistoasi torakoilta? Jaa vinkkejä kommentteihin.

Loading...