Kuinka valmistautua Mac-tietokoneeseen kunnolla

Luo varmuuskopio Time Machinein kanssa

Ensinnäkin sinun on varmuuskopio kaikesta tietojasi, ja palauta työtilasi viipymättä uudelle tietokoneelle. Oikein tapa on käyttää Time Machineia ja tallentaa järjestelmäosion sisällön kokonaan.

Macin valmistautuminen myyntiin: varmuuskopion luominen

Tätä varten tarvitsemme sopivan kokoisen ulkoisen kiintolevyn tai verkkolaitteen. Me liittää halustamme, menemme järjestelmään, ota käyttöön Time Machine ja valitse asema, johon tallentaa varmuuskopiot. Napsauta sitten “Luo varmuuskopiointi nyt” apuohjelmassa itse tai oikealla valikkorivillä. Tämä säästää ehdottomasti kaikki tietomme: sovellukset, järjestelmäasetukset, asiakirjat, mediatiedostot.

Tulevaisuudessa “Migration Assistant” -sovelluksella voit helposti siirtää valmiin ja jo konfiguroidun järjestelmän uudelle Macille.

Poista Mac käytöstä iTunesissa

Toinen tärkeä asia, jota ei pidä hukata. Mitä tulee iTunes-tilin voi liittää enintään viisi tietokonetta, on tärkeää poistaa valtuutus Mac ennen kuin siirtää se uudelle omistajalle.

Macin valmistautuminen myyntiin: Deaktorisointi iTunesissa

Tämä tehdään hyvin yksinkertaisesti. Avaa iTunesissa “Tili” → “Valtuutus” -valikko ja valitse “Peruuta tämä tietokone”.

Jos haluat käyttää tilisi uudessa Macissa, sinun on käänteinen menettely.

Kirjautunut iCloud-tilistä

Macin valmistautuminen myyntiin: kirjaudu ulos iCloud-tilistä

ICloud on tallennettu paljon henkilökohtaista tietoa, joten varmista, että saat ulos tililtäsi ja poista “Etsi Mac». Tämä voidaan tehdä järjestelmän asetusten iCloud-osassa.

Poistu iMessageista

Macin valmistautuminen myyntiin: lopettaminen iMessage

Ja viimeinen silta, joka yhdistää sinut Maciin. Älä unohda kirjautua iMessageen, jos et halua muiden käyttäjien lukea viestisi. Poistopainike sijaitsee sovellusasetuksissa. Avaa heidät, siirry “Tilit” -välilehteen, etsi käyttämäsi tili ja napsauta “Poistu”.

MacOS: n uudelleenasennus

Nyt kun kaikki tiedot varmuuskopioidaan ja tilien tuotannosta irrotettuun edelleen asentaa käyttöjärjestelmän ja Mac siirtää uudelle omistajalle alkuperäisessä muodossaan. Tätä menettelyä, sinun täytyy käynnistää palautustilaan (pidä Command + R-näppäimiä käynnistyksen), poista levyä “Disk Utility”, ja sitten, poistumatta elpyminen valikosta “Reset MacOS”.

Macin valmistautuminen myyntiin: asenna macos uudelleen

Kun asennus on valmis, sinun tarvitsee vain poistaa Mac käytöstä ja sitten uusi isäntä vastaanottaa tietokoneen ulos laatikosta, ja kun se käynnistetään, kaikki asetusnäytöt avautuvat.

  Какво представлява Fusion Drive?

Menestyvä myynti sinulle!

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top