Hvad svømmeren Michael Phelps spiser til morgenmad, frokost og middag for at holde sig i form

ration

Før konkurrencen i 2008 i Beijing sagde Phelps at han forbruges omkring 12.000 kcal pr. Dag eller 4.000 kcal pr. Måltid. Senere indrømmede han imidlertid, at han overdrev lidt, men han spiste virkelig meget.

Atletens dag begyndte med ægsmøringer, som indeholdt næsten alle klassiske fyldstoffer, der spænder fra flere slags ost og stegte løg til mayonnaise. Derefter gik han til pandekager med chokolade, fransk toast, korn og fem-æg omelet til at fylde protein.

Mikaels middag bestod af flere sandwicher med ost og skinke, lidt energidrikke og en plade af pasta (ca. 500 gram).

Til middag kunne han helt spise en hel pizza og tilføje endnu et halvt kilo pasta.

På OL i 2008 gav Phelps kost til ham nok styrke til at vinde otte guldmedaljer. I Rio sænkede han en smule, men mængderne er stadig imponerende. Nu består hans morgenmad af en kop kaffe, frugt, en stor tallerken havregryn og en stor omelet med skinke og ost. Til frokost kan han spise en stor sandwich med kødboller (favorit Joe Tribbiani sandwich fra serien “Friends”), og til middag forlader noget fra korn, magert kød og grøntsager.

uddannelse

Svømning brænder ikke så mange kalorier som f.eks. Kører, men med sin træningsplan har Phelps råd til at spise så meget som han kan lide. Han træner i 5-6 timer næsten daglig. I topfasen af ​​hans træning svømmer han i poolen for 80 km om ugen. Nogle gange bruger han på en dag to træninger. Michael svømmer ikke bare, men udfører specielle øvelser og bruger ekstra udstyr – skovle, træningsblade og svømmebrædder. Øvelser med dem giver en belastning på balder, ben, mavemuskler og overkrop.

  Creme dekoration uden konfekture tips

Til træning i poolen blev træning tilsat tre gange om ugen (på mandage, onsdage og fredage). True, Phelps foretrækker øvelser med sin egen vægt, såsom pull-ups og push-ups. De giver dig mulighed for at udvikle muskelstyrke og udholdenhed, men gør det ikke stort og klodset, som øvelser med ekstra vægt (brystpress, dødløft osv.).

Forresten, Michael har en profil i Instagram, så tilmeld dig. ????

Wow !! Det var en, jeg altid ville huske … Jeg ville have det så slemt i aftes !! # last200fly #mostpainful # 20 # 24 #usa #gettysport

Et billede indsendt af Michael Phelps (@ m_phelps00) på

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top