TILBEHØR: Donuts uden friture

Bland det sigtede mel med en knivspids salt og tørgær. Pisk æggeblommer med sukker, tilsæt lidt smør og opvarmet mælk. Tilsæt flydende ingredienser til de tørre.

Ingredienserne

Først skal du dejte dejen med en fødevareprocessor eller skovle i 2-3 minutter, og skift den derefter til et mel-strødt bord og med dine hænder i et øjeblik. Den færdige dej vil vise sig at være klæbrig og meget blød – så det skal være, ikke fortsætte med at “hamre” det med en ekstra mængde mel. Dæk dejen med en film og lad den være i varmen i en time.

Bland dejen

Når tiden er gået, vil blandingen fordoblet i størrelse vente på os.

Dejen stiger

Igen sprinkler vi bordet med mel og ruller ud dejen, der kom op til centimetertykkelsen. Ved hjælp af en speciel form eller et konventionelt glas udskæres donuts fra formationen. Hvis det ønskes, i midten af ​​hver doughnut, kan du lave et andet hul med mindre diameter, men hvis du skal fylde dem med fyldning senere, spring over dette trin.

Skær ud donuts

Skift forsigtigt donuts til det pergamentdækkede bageplade og lad det stå op i varmen i yderligere 45 minutter. Bag ved 180 grader i 12 minutter.

Vi bage donuts

Færdige donuts kan overtrækkes med et lag af smeltet chokolade, fyldt fløde, gelé, kondenseret mælk, jordnøddeolie eller simpelt dæksel flormelis fra en blanding af glaspulver med et par spiseskefulde af mælk.

Klar donuts

Bon appetit!

opskrift

ingredienser:

  • mel – 230 g;
  • et par æggeblommer;
  • en knivspids salt;
  • vegetabilsk olie – 45 ml;
  • tør gær – 7 g;
  • mælk – 160 ml.

forberedelse

  1. Vi blander 190 gram mel med gær og salt. Separat slår vi æg med sukker, smør og varm mælk.
  2. Ælt dejen i en skål et par minutter, og derefter spredt på et bord drysset med halvdelen af ​​det resterende mel og mesim hænderne i et minut.
  3. Vi giver dejen opvarmning i en time, derefter rulle den ud, drys med rester af mel, ind i et lag af centimeter tykkelse.
  4. Skær doughnutsene, læg dem på bagepladen og efterlad i varmen i yderligere 45 minutter. Bag ved 180 grader i 12 minutter.

  Er det så skadeligt at spise det samme hver dag?

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top